2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Evet canım ilkti ve İkizdi. 1 tane kaldı canım geride

Yaaa okurken tuhaf oldum rabbimden Ümit kesilmez eğer doğacaksa kim ne derse desin olur. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız canım benim gönülden dilerim

Ayyyy yavrum benim yaaa ağlayarak bitirdim verene kurban olurum Allahım çok büyüksün yavrunu sana bağışlasın ay çok kötü oldum yazamıyorum

Töbe de Allah korusun. Rabbim sana bağışlasın inşallah bebeğini. Bende kendimi öyle teselli ediyorum belki sağlık sorunları olacaktı başım gözüm üstüne bir rahatsızlığı olsa gocunmam bakardım ama o acıları da o çekicekti belkide. Hayırlısı böyleymiş demek ki

Ah yaa... çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah çabucak atlatır kucağına alırsın en kolay şekilde evladını
Amin inşallah canım. Kuzum sende çok dikkat et lütfen en ufak lekelenme de dahi bekleme git doktora, kendine çok dikkat et lütfen

Canısı öncelikle genetik testi hangi hastane yapıyor onu öğren. Benimkini anlatayım üniversite hastanesindeki kadın doğum doktoruna randevu aldım randevu günü gittim durumu anlattım tedavi görüyorum ilk denemem başarısızdı doktorum genetik test istedi dedim adam bana buraya niye geliyorsun o hastanede test yaptır dedi ben de maddi açıdan yeterince battık burda yaptırmak istiyorum dedim sadece genetiğe sevk edeceksiniz başka bişey yapmayacaksınız zaten dedim üç düşük olmadan yaptırmıyorum dedi dedim böyle bir yasa yönetmelik yok siz kısaca yaptırmıyorum deyin bahane bulmayın ben de şikayetimi yapayım dedim öyle ağız dalaşına girdim çarptım kapıyı çıktım tabi ağla ağla kocam korktu dedim neymiş üç düşük yapacakmışım falan neyse eşim genetik bölümüne çıktı durumu anlattı doktorun söylediklarini söyledi ordaki doktor da böyle bi saçmalık mı olur dedi girişiniz varsa gelin ben halledicem dedi Allah bin kere razı olsun testi verdim öyle bir ayda sonucum çıktı.
Böyle yani canısı

Yaaa okurken tuhaf oldum rabbimden Ümit kesilmez eğer doğacaksa kim ne derse desin olur. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız canım benim gönülden dilerim
Ayyyy yavrum benim yaaa ağlayarak bitirdim verene kurban olurum Allahım çok büyüksün yavrunu sana bağışlasın ay çok kötü oldum yazamıyorum
Çok sağ olun kızlar. Yazarken ağladım, şimdi sizin yazdıklarınıza ağladım. Ne kadar mantıklı pozitif düşünmeye çalışsamd bunca hormonla o kadar zor ki. Ama hala inanmıyorum, en güzel doğum günü hediyesini aldım o pıtpıt kalbi dinlerken. Rabbim sağlıkla hepimizin kucağına versin yavrularımızı. Kokularını çektiğimiz günlere de kavuşalım inşallah

Gercekten Rabbim her yerde iyilerle karşilaştirsin cnm. Belki de onun sevkine hic gerek yoktu direk gitseniz genetige yapacaktı. Ben de şimdi randevu bakıyorum cnm yaptırmayı düşünüyorum

Cnm yazını okudum o kadar sasirdim ve sevindim ki seni tahmin bile edemiyorum. Rabbim saglıkla ilerlemesini kucagina saglıkla almanı nasip etsin. Gercekten bazen ummadigimizda oyle güzel mucizeler oluyor ki. Rabbim icin hic bır şey zor degil..

Canım pıhtılaşma testini benim tüp bebek doktorum ilk tüp bebek düşüğünden sonra yaptırmıştı. Sonuçlar temiz çıkmıştı o yüzden sonraki 2 denememde de hiç kan sulandırıcı kullanmadım bu 4. Denemede yeni doktor tekrar test istedi pıhtılaşma için yine temiz geldi ama ihtiyaten coraspirin kullandırdı ve çok şükür şu an iyi gidiyor.

Genetik chromosomal analiz testi yaptırdık biz kandan doktor önce ona bakalım herhangi bi sorum (translocation) görülürse kromozomlarınızda o zaman embryoları da genetik teste yollarız dedi. Ama gerek kalmadı. Tabii yaşınız 35 üstündeyse direkt embryolara test yaptırmak mantıklı.

Aynen hayirlisi buymuş bende bekliyorum bakalim ne olucak

Bende seninle aynı durumdayım kese var ama bebek görülmedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi inşallah bende senin gibi mutlu haber alirim

Mucizem hissetmis sormus neredeyse cok duygulandim okurken nedesem bilemiyorum mucizelere inanmak lazim bebegin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah cok mutlu ol

Ayy canım ne büyük bir mucize olmuş Allah'ım size bağışlasın inşallah da sımsıkı tutunsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…