2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Gercekten Rabbim her yerde iyilerle karşilaştirsin cnm. Belki de onun sevkine hic gerek yoktu direk gitseniz genetige yapacaktı. Ben de şimdi randevu bakıyorum cnm yaptırmayı düşünüyorum
Ha yok canısı biz de önce genetiğe gittik onlar bize kadın doğumcu buraya sevk edecek dedi ondan sonra randevu aldık kadın doğumcudan. Sen de öğren bu durumu ona göre hareket et belki sizin orda dediğin gibi genetik bölümü direk alıyordur.

Cok sasirdim cnm memorilin benden istememesine. Ben de randevu alip yaptirmak istiyorum ilerlemeyen gebelik var derim senin hic olmamasina ragmen kabul etmisler insallah benimkini de kabul ederler. Bazilari 2 dusuk olmayinca kabul etmiyolar yazmis.

Tüp bebek doktorum istiyor deyince yaptılar kuzum. Baktır mutlaka sende

Canim doktor direk kendisi vermedi kimseye bildigim kadariyla sen bir sorsaana oyle basetmeyle geçmiyor o lanet bulanti ben hep kendim sordum onlar bilemez cnku bizde bulanti var mi derecesi ne
Benim 6. Haftadan beri öğrüntülerim var ama daha hiç kusmadm şükür sanırm bu sekilde geciyo benim inş böyle hafif gecer ama bazı arkadslarmn 8. Haftdn snra baslams kusmaları artk nasipte ne varsa o

Benim 6. Haftadan beri öğrüntülerim var ama daha hiç kusmadm şükür sanırm bu sekilde geciyo benim inş böyle hafif gecer ama bazı arkadslarmn 8. Haftdn snra baslams kusmaları artk nasipte ne varsa o
Ya ben gunlerdir iyiydim bugun yine bir bulanti okdr ilaca rağmen kusmadan bırakmıyor bide meret ama belki ben normalde de boyleyim kusmadan rahatlayamam belki ondan kaynaklıdır benim

Ya ben gunlerdir iyiydim bugun yine bir bulanti okdr ilaca rağmen kusmadan bırakmıyor bide meret ama belki ben normalde de boyleyim kusmadan rahatlayamam belki ondan kaynaklıdır benim
Normalde bende cok kusan biriyim midem bulansın hemen parmaklrım ama cok sükür kusmadan atltıyorm bu durumu bazen oldar siddetli öğürüyrm ki komsm arıyor tuvalettn duyuyorms

Normalde bende cok kusan biriyim midem bulansın hemen parmaklrım ama cok sükür kusmadan atltıyorm bu durumu bazen oldar siddetli öğürüyrm ki komsm arıyor tuvalettn duyuyorms
Anaaa ciddi miisj bak bende oyleyim okdr aliskinim ki o parmak takmaya ben de ondandir diye düşünüyodm demekki deglmis iyiii

Amin inşallah canım. Kuzum sende çok dikkat et lütfen en ufak lekelenme de dahi bekleme git doktora, kendine çok dikkat et lütfen
Çok temkinli davranıyorum rabbime emanet canım inşallah kavuşabilirim bebeğime sağlıkla eksiksiz. İsteyen herkese rabbim kolaylıkla nasip etsin

Çok temkinli davranıyorum rabbime emanet canım inşallah kavuşabilirim bebeğime sağlıkla eksiksiz. İsteyen herkese rabbim kolaylıkla nasip etsin
Ya biz mi yanlış yonlendirdik diye icim icim yedi. Hep diyoruz lekelenme oldu mu korkmayin falan diye ya gerci hepimiz doktorlarimizla mutlaka ki diyalog halindeyiz kafamıza gore is yapmiyoruz ama nediyim Allah'ın dedigi olur üzgünüm biraz

Çok sağ ol canım. Cidden insanın inancını artıran şeyler bunlar başka birşey değil. Hala şaşkınım

Yok kuzum olur mu biz burda ne öğreniyorsak paylaşıyoruz olacağı varmış ama o anı hala atamıyorum üstümden travma oldu resmen rabbim kimseye göstermesin inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliklerimiz

Yok kuzum olur mu biz burda ne öğreniyorsak paylaşıyoruz olacağı varmış ama o anı hala atamıyorum üstümden travma oldu resmen rabbim kimseye göstermesin inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliklerimiz
Olmaz mi ya Allah'ım yasatmasin bir daha yani haziran başından beri konusuyoruz araliksiz burada okadar herkesi benimsedim ki olumsuz herseyde cok üzülüyorum

Canım benim cok yorma kendini demekki biraz fazla hareketlendn bebeğin uyardı seni inş birdaha yaşamazsın sağlıkla devam eder canım dualarm seninle

Bende seninle aynı durumdayım kese var ama bebek görülmedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi inşallah bende senin gibi mutlu haber alirim
İnşallah Çisemcim hayırlısıyla iyi haberler alırsın ama şunu unutma, ben kendimi boş kese görmeye hazırladığımdada düşündüğüm şey çok şükür rahmim embriyoyu tutuyor ve kese oluşturabiliyor oldu. Nice insan var embriyo tutma aşamasında sorun yaşayan ki onların durumu daha zor. Hem kendi doktorumun geçen hafta ilk dediği hem şimdi sağlam kafayla okuduğum herşey boş gebelikte anneden kaynaklı hiç birşey olmadığı. %90 kromozomal bozukluk %10 bilinmiyor. Vücut hep kontrol ediyor embriyoyu sonra fetüsü, tamamen sağlıklı olsun istiyor, daha ileri aşamada farketmektense erkenden farketmek en iyisi. Evlatlarımız sağlıklı oksun Allahımın izniyle, hiç bir hastalıktan canları yanmadın. Her şeyin en hayırlısı olsun. Ama gönlüm inşallah seninde mucizene hayırlısıyla kavuşman, hepimiz de aynı şekilde. Doğup kucağımıza alıp eve götürene kadar bitmeyecek korkular endişeler

Yaa çok sevindim sonunun güzel olmasına Rabbim sana bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Mucizem hissetmis sormus neredeyse cok duygulandim okurken nedesem bilemiyorum mucizelere inanmak lazim bebegin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah cok mutlu ol
Çok sağ ol Lidyacım. Gerçekten Mucizecim, yaşadığım mucizeyi hissetmiş! Rabbime şükürler olsun. Daha çok adım var, ama içime öyle bir umut doldurdu umudumun tükendiği yerde ki, şükürler olsun

Canim gözlerim dolu dolu okudum , Allah sağlıklı eylesin evladini ... Bebeginin ilerde anlatacağın çok güzel ve mükemmel bir hikayesi olacak... Ama bu kadarda habersiz birakilmaz ki cnmn coj merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…