Ha yok canısı biz de önce genetiğe gittik onlar bize kadın doğumcu buraya sevk edecek dedi ondan sonra randevu aldık kadın doğumcudan. Sen de öğren bu durumu ona göre hareket et belki sizin orda dediğin gibi genetik bölümü direk alıyordur.Gercekten Rabbim her yerde iyilerle karşilaştirsin cnm. Belki de onun sevkine hic gerek yoktu direk gitseniz genetige yapacaktı. Ben de şimdi randevu bakıyorum cnm yaptırmayı düşünüyorum
Cok sasirdim cnm memorilin benden istememesine. Ben de randevu alip yaptirmak istiyorum ilerlemeyen gebelik var derim senin hic olmamasina ragmen kabul etmisler insallah benimkini de kabul ederler. Bazilari 2 dusuk olmayinca kabul etmiyolar yazmis.
Benim 6. Haftadan beri öğrüntülerim var ama daha hiç kusmadm şükür sanırm bu sekilde geciyo benim inş böyle hafif gecer ama bazı arkadslarmn 8. Haftdn snra baslams kusmaları artk nasipte ne varsa oCanim doktor direk kendisi vermedi kimseye bildigim kadariyla sen bir sorsaana oyle basetmeyle geçmiyor o lanet bulantiben hep kendim sordum onlar bilemez cnku bizde bulanti var mi derecesi ne
Sen de sevkle mi gittin cnm yoksa direk genetige mi randevu aldınTüp bebek doktorum istiyor deyince yaptılar kuzum. Baktır mutlaka sende
Ya ben gunlerdir iyiydim bugun yine bir bulanti okdr ilaca rağmen kusmadan bırakmıyor bide meretBenim 6. Haftadan beri öğrüntülerim var ama daha hiç kusmadm şükür sanırm bu sekilde geciyo benim inş böyle hafif gecer ama bazı arkadslarmn 8. Haftdn snra baslams kusmaları artk nasipte ne varsa o
Normalde bende cok kusan biriyim midem bulansın hemen parmaklrımYa ben gunlerdir iyiydim bugun yine bir bulanti okdr ilaca rağmen kusmadan bırakmıyor bide meretama belki ben normalde de boyleyim kusmadan rahatlayamam belki ondan kaynaklıdır benim
Anaaa ciddi miisj bak bende oyleyim okdr aliskinim ki o parmak takmayaNormalde bende cok kusan biriyim midem bulansın hemen parmaklrımama cok sükür kusmadan atltıyorm bu durumu bazen oldar siddetli öğürüyrm ki komsm arıyor tuvalettn duyuyorms
Çok temkinli davranıyorum rabbime emanet canım inşallah kavuşabilirim bebeğime sağlıkla eksiksiz. İsteyen herkese rabbim kolaylıkla nasip etsinAmin inşallah canım. Kuzum sende çok dikkat et lütfen en ufak lekelenme de dahi bekleme git doktora, kendine çok dikkat et lütfen
Ya biz mi yanlış yonlendirdik diye icim icim yedi. Hep diyoruz lekelenme oldu mu korkmayin falan diye ya gerci hepimiz doktorlarimizla mutlaka ki diyalog halindeyiz kafamıza gore is yapmiyoruz ama nediyim Allah'ın dedigi olurÇok temkinli davranıyorum rabbime emanet canım inşallah kavuşabilirim bebeğime sağlıkla eksiksiz. İsteyen herkese rabbim kolaylıkla nasip etsin
Çok sağ ol canım. Cidden insanın inancını artıran şeyler bunlar başka birşey değil. Hala şaşkınımCnm yazını okudum o kadar sasirdim ve sevindim ki seni tahmin bile edemiyorum. Rabbim saglıkla ilerlemesini kucagina saglıkla almanı nasip etsin. Gercekten bazen ummadigimizda oyle güzel mucizeler oluyor ki. Rabbim icin hic bır şey zor degil..
Yok kuzum olur mu biz burda ne öğreniyorsak paylaşıyoruz olacağı varmış ama o anı hala atamıyorum üstümden travma oldu resmen rabbim kimseye göstermesin inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliklerimizYa biz mi yanlış yonlendirdik diye icim icim yedi. Hep diyoruz lekelenme oldu mu korkmayin falan diye ya gerci hepimiz doktorlarimizla mutlaka ki diyalog halindeyiz kafamıza gore is yapmiyoruz ama nediyim Allah'ın dedigi olurüzgünüm biraz
Yok kuzucum ondn değil rahat ol bünyeyle alakalı keşsnlikleAnaaa ciddi miisj bak bende oyleyim okdr aliskinim ki o parmak takmayaben de ondandir diye düşünüyodm demekki deglmis iyiii
Olmaz mi ya Allah'ım yasatmasin bir dahaYok kuzum olur mu biz burda ne öğreniyorsak paylaşıyoruz olacağı varmış ama o anı hala atamıyorum üstümden travma oldu resmen rabbim kimseye göstermesin inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliklerimiz
Canım benim cok yorma kendini demekki biraz fazla hareketlendn bebeğin uyardı seni inş birdaha yaşamazsın sağlıkla devam eder canım dualarm seninleYok kuzum olur mu biz burda ne öğreniyorsak paylaşıyoruz olacağı varmış ama o anı hala atamıyorum üstümden travma oldu resmen rabbim kimseye göstermesin inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliklerimiz
Eğitim araştırma hastanesinin tıbbi genetik bölümüne randevu aldım canımCnm sen nerde yaptirdin hangi bölüm genelde arastirma hastanelerinin genetik bölümü yazmislar
İnşallah Çisemcim hayırlısıyla iyi haberler alırsın ama şunu unutma, ben kendimi boş kese görmeye hazırladığımdada düşündüğüm şey çok şükür rahmim embriyoyu tutuyor ve kese oluşturabiliyor oldu. Nice insan var embriyo tutma aşamasında sorun yaşayan ki onların durumu daha zor. Hem kendi doktorumun geçen hafta ilk dediği hem şimdi sağlam kafayla okuduğum herşey boş gebelikte anneden kaynaklı hiç birşey olmadığı. %90 kromozomal bozukluk %10 bilinmiyor. Vücut hep kontrol ediyor embriyoyu sonra fetüsü, tamamen sağlıklı olsun istiyor, daha ileri aşamada farketmektense erkenden farketmek en iyisi. Evlatlarımız sağlıklı oksun Allahımın izniyle, hiç bir hastalıktan canları yanmadın. Her şeyin en hayırlısı olsun. Ama gönlüm inşallah seninde mucizene hayırlısıyla kavuşman, hepimiz de aynı şekilde. Doğup kucağımıza alıp eve götürene kadar bitmeyecek korkular endişelerBende seninle aynı durumdayım kese var ama bebek görülmedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi inşallah bende senin gibi mutlu haber alirim
Yaa çok sevindim sonunun güzel olmasına Rabbim sana bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallahMucizecim, cok dusuncelisin cok tesekkur ederim dusundugun endiselendigin icin. Ayin 19 ya da 20 sinden beri sanirim hic girmedim, hatta internete bile girmek istemedim, arastirma yapmamak icin. Hatirlarsan yazliktayim demistim, tüp bebek doktorumun randevusunu bekleyemedim yazlığın orda devlet hastanesinden randevu bulunca 19una aldım, perinatoloğa 20sine aldım tüp doktorumda 21ine gel dedi. 19unda kese göründe ama içi boş dedi doktor, karından bakıp. 20sinde perinatolog kese var içi boş 2 hafta sonra görüşelim dedi, ama sonuna şimdilik kimseyle paylaşma hamile olduğunu dedi, içim o kadar acıdı ki. 21inde tüp bebek doktorum vajinal baktı. Kese var, bebek gözükmüyor ama olması gerekenden çok çok büyük neredeyse kese kadar yolk kesesi var dedi. Sanşa ondan bir gün önce araştırma yaparken yolk kesesinin büyüklüğüyle sağlıksız gebelik oranlarından bahseden bir çalışma okumuştum. O kadar üzüldüm ki, o da haftaya gel dedi. Ben de okumamak araştırmamak için hiç internete girmedim. Sadece hamile kalabiliyorum, bebek oluşmamasının %90 nedeni kromozomal hastalık %10 bilinmiyor, bende sorun yok diye diye kendimi avutmak oldu. Tüp doktorum bu sabah için çağırdı. Erteletmeye çalıştım, bugün doğum günüm en azından kötü haberi doğum günümde almayayım dedim ama çok ısrar etti. Meğer cumartesi 3 hafta tatile çıkıyormuş, keseyi tahliye etmem gerekirse seni bırakıp gidemem cuma zamanı olsun diye gel demiş. Yani ne onda ne bende umut olmadan gittik. Vajinal baktı. Ultrasonu soktu, kesede bembeyaz bir şey gördük yaklaştırdı ve atan kalbini gördüm. Kalp dinlemeye gittiğinizde kalbi görünce nasıl sevindiğinizi tahmin ediyorum, ama bebek olmadığını teyit etmeye gittiğinizde bir anda pıt pıt atan bir şeyi görmek nasıl bir his inanın anlatamam. O kadar şaşırdık ki ikimizde. Bir tek kocam şaşırmadı, ikinizde şom ağızlısınız diyor ben emindim göreceğimizden :) benim gözler doldu, pıt pıtı gördüm akmaya başladı sonra dinletti, yaşlar sel. Kocama baktım onun da gözler sulandı nasıl parlıyor. Birden dinletti, nasıl pıt pıt. Anası gibi yavrum savaşmış var olmak için. Babası gibi de inat çıkmış. Hala tamamen iyi konuşamadı. 6 gün geriden geliyormuş ölçüleri kese de olması gerektiğinden küçükmüş ama o pıt pıtı duyunca bunları düşünemedim bile. Kalp beklemeyince hazırlıksız yakalandık, kalp atışını telefona kaydedemedim. Annemlere inşallah haftaya perinatolog muayenesinden sonra kalp atışını kaydedip söyleyeceğim. Sesi dinleterek söyleyip kameraya almak çok istiyorum hatıra kalsın diye. Ama eve geldiğim gibi soluğu burda aldım sizinle paylaşmak için. İnşallah evladım sağlıkla büyür de kucağıma almak da nasip olur. Amin
Çok sağ ol Lidyacım. Gerçekten Mucizecim, yaşadığım mucizeyi hissetmiş! Rabbime şükürler olsun. Daha çok adım var, ama içime öyle bir umut doldurdu umudumun tükendiği yerde ki, şükürler olsunMucizem hissetmis sormus neredeysecok duygulandim okurken nedesem bilemiyorum mucizelere inanmak lazim bebegin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah cok mutlu ol
Amin canımmm! Hepimiz inşallah! Yine kimseye söyleyemediğim sırada öyle güzel öyle içten ortak oldunuz ki sevincime. Allah razı olsun hepinizdenYaa çok sevindim sonunun güzel olmasına Rabbim sana bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canim gözlerim dolu dolu okudum , Allah sağlıklı eylesin evladiniMucizecim, cok dusuncelisin cok tesekkur ederim dusundugun endiselendigin icin. Ayin 19 ya da 20 sinden beri sanirim hic girmedim, hatta internete bile girmek istemedim, arastirma yapmamak icin. Hatirlarsan yazliktayim demistim, tüp bebek doktorumun randevusunu bekleyemedim yazlığın orda devlet hastanesinden randevu bulunca 19una aldım, perinatoloğa 20sine aldım tüp doktorumda 21ine gel dedi. 19unda kese göründe ama içi boş dedi doktor, karından bakıp. 20sinde perinatolog kese var içi boş 2 hafta sonra görüşelim dedi, ama sonuna şimdilik kimseyle paylaşma hamile olduğunu dedi, içim o kadar acıdı ki. 21inde tüp bebek doktorum vajinal baktı. Kese var, bebek gözükmüyor ama olması gerekenden çok çok büyük neredeyse kese kadar yolk kesesi var dedi. Sanşa ondan bir gün önce araştırma yaparken yolk kesesinin büyüklüğüyle sağlıksız gebelik oranlarından bahseden bir çalışma okumuştum. O kadar üzüldüm ki, o da haftaya gel dedi. Ben de okumamak araştırmamak için hiç internete girmedim. Sadece hamile kalabiliyorum, bebek oluşmamasının %90 nedeni kromozomal hastalık %10 bilinmiyor, bende sorun yok diye diye kendimi avutmak oldu. Tüp doktorum bu sabah için çağırdı. Erteletmeye çalıştım, bugün doğum günüm en azından kötü haberi doğum günümde almayayım dedim ama çok ısrar etti. Meğer cumartesi 3 hafta tatile çıkıyormuş, keseyi tahliye etmem gerekirse seni bırakıp gidemem cuma zamanı olsun diye gel demiş. Yani ne onda ne bende umut olmadan gittik. Vajinal baktı. Ultrasonu soktu, kesede bembeyaz bir şey gördük yaklaştırdı ve atan kalbini gördüm. Kalp dinlemeye gittiğinizde kalbi görünce nasıl sevindiğinizi tahmin ediyorum, ama bebek olmadığını teyit etmeye gittiğinizde bir anda pıt pıt atan bir şeyi görmek nasıl bir his inanın anlatamam. O kadar şaşırdık ki ikimizde. Bir tek kocam şaşırmadı, ikinizde şom ağızlısınız diyor ben emindim göreceğimizden :) benim gözler doldu, pıt pıtı gördüm akmaya başladı sonra dinletti, yaşlar sel. Kocama baktım onun da gözler sulandı nasıl parlıyor. Birden dinletti, nasıl pıt pıt. Anası gibi yavrum savaşmış var olmak için. Babası gibi de inat çıkmış. Hala tamamen iyi konuşamadı. 6 gün geriden geliyormuş ölçüleri kese de olması gerektiğinden küçükmüş ama o pıt pıtı duyunca bunları düşünemedim bile. Kalp beklemeyince hazırlıksız yakalandık, kalp atışını telefona kaydedemedim. Annemlere inşallah haftaya perinatolog muayenesinden sonra kalp atışını kaydedip söyleyeceğim. Sesi dinleterek söyleyip kameraya almak çok istiyorum hatıra kalsın diye. Ama eve geldiğim gibi soluğu burda aldım sizinle paylaşmak için. İnşallah evladım sağlıkla büyür de kucağıma almak da nasip olur. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?