- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Ay evet ne zamandir aklimda bekliyorum bekliyorum yok en sonunda yazayim bakayim dedim bildirim gelirse cevap verir dedim ... Resmen aglatti kadin hepimiziMucizem hissetmis sormus neredeysecok duygulandim okurken nedesem bilemiyorum mucizelere inanmak lazim bebegin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah cok mutlu ol
Aynen öyle iyiyseniz iyiyim kötüyseniz kötüyüm seni çok iyi anlıyorumOlmaz mi ya Allah'ım yasatmasin bir dahayani haziran başından beri konusuyoruz araliksiz burada okadar herkesi benimsedim ki olumsuz herseyde cok üzülüyorum
Allah razı olsun kuzum evet bana ders oldu çok dikkat etmemiz lazımCanım benim cok yorma kendini demekki biraz fazla hareketlendn bebeğin uyardı seni inş birdaha yaşamazsın sağlıkla devam eder canım dualarm seninle
Canım benimmm çok sağ ol :) sorma, anası hikaye yazmaya anlatmaya bayılır zaten. Ballandıra ballandıra anlatmak da ona nasip olur inşallah. İnan, size anlatmayı o kadar istedim ki o an, ama deve kuşu gibi kafamı kuma gömdüm. Sesli kendime bile söylemezsem olmaz belki diye. Saçma bir dizi buldum ve sadece onu izledim. 1 haftadır kocam yemek yapıyor, çağırınca gidip yedim, uyudum dizi seyrettim. Resmen beynim düşünecek zaman bulmadı. Ama çok şükür geçti. Bir daha kendimi böyle uyuşturarak beklemeyeceğim. Daha bekleyecek ne testler, ne durumlar olacak, bu çok sağlıksız oldu, ama ilk korku, hazırlıksız yakalandımCanim gözlerim dolu dolu okudum , Allah sağlıklı eylesin evladini... Bebeginin ilerde anlatacağın çok güzel ve mükemmel bir hikayesi olacak... Ama bu kadarda habersiz birakilmaz ki cnmn coj merak ettim
Yaaa canim bnmnÇok sağ ol Lidyacım. Gerçekten Mucizecim, yaşadığım mucizeyi hissetmiş! Rabbime şükürler olsun. Daha çok adım var, ama içime öyle bir umut doldurdu umudumun tükendiği yerde ki, şükürler olsun
Aynen cokk anılarınız olacak Allah'ın izniyleCanım benimmm çok sağ ol :) sorma, anası hikaye yazmaya anlatmaya bayılır zaten. Ballandıra ballandıra anlatmak da ona nasip olur inşallah. İnan, size anlatmayı o kadar istedim ki o an, ama deve kuşu gibi kafamı kuma gömdüm. Sesli kendime bile söylemezsem olmaz belki diye. Saçma bir dizi buldum ve sadece onu izledim. 1 haftadır kocam yemek yapıyor, çağırınca gidip yedim, uyudum dizi seyrettim. Resmen beynim düşünecek zaman bulmadı. Ama çok şükür geçti. Bir daha kendimi böyle uyuşturarak beklemeyeceğim. Daha bekleyecek ne testler, ne durumlar olacak, bu çok sağlıksız oldu, ama ilk korku, hazırlıksız yakalandım
Amin canımmm! Ne de iyi ettin. Öyle mutlu oldum ki saydaya girip mesajını görünce. Zaten anlatmaya girmiştim, mesajın gözlerimi doldurdu, ben de ağlaya ağlaya yazdımYaaa canim bnmnhis mi bilmiyorum ama surekli senden haber bekledm ha yazar ha yazacak... Baktim olmuyor bari ben yazayim dedim herşey yolunda ilerlesin ins Rabbim hayirlisini nasip etsin
Canim benim harikasin sen yaÜzülmemek elde değil ama tek tesellim şu hamile kalabildiğimi gördüm
Yaa dur simdi yahu iyice sulu gözlü oldukAmin canımmm! Ne de iyi ettin. Öyle mutlu oldum ki saydaya girip mesajını görünce. Zaten anlatmaya girmiştim, mesajın gözlerimi doldurdu, ben de ağlaya ağlaya yazdım
Amannn bugun aglama gunu sanki cok guzellllllKızlar ilk hediyemiz geldi ben cok duygulandimagladim elime alınca kendim almak ayri bi duyguymus hediye gelince bir garip oldum
Evet ondan aglamisken paylasayim dedimAmannn bugun aglama gunu sanki cok guzellllll
Hakkımızda hayırlısı inşallah canımÇok şükür varmış. Senin için Daha kolay olur bu sefer. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın sağlıkla ilerler
Amin inşallah canımÇok temkinli davranıyorum rabbime emanet canım inşallah kavuşabilirim bebeğime sağlıkla eksiksiz. İsteyen herkese rabbim kolaylıkla nasip etsin
Eşimle şöyle de düşündük 2 kese göründü ya dedik ikiz olsaydı doktor ilerde seçim yap arasında deseydi böyle bir şey yaşasaydık nasıl vazgeçicektik yada bir hastalığı olarak doğsaydı biz bakarız ama bakmakla iş bitmiyor ki ağrıyı acıyı o çocuk çekicekti demek ki böylesi hayırlıymışCanim benim harikasin sen yaiste benim güçlü kadınım... Evet gördün ki hamile kalabiliyorsun , demek ki embroyolar sağlıklı değildi vücudun erkenden farketti bunu ve atmaya çalıştı... Bazen sonradan anlarsin vardır bir hayır dersin hiç üzülme rabbimin vardir bi bildigi yine olacak ins ve sağlıklı sıhhatli kavusacaksin yavruna tüm kalbimle diliyorum
Ayy bana da nerdeyse bir kabin boy dolduracak hediye geldi ama hala kendim bişe almadım ya 3. Ayı görmek istiyorumKızlar ilk hediyemiz geldi ben cok duygulandimagladim elime alınca kendim almak ayri bi duyguymus hediye gelince bir garip oldum
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canımAynen hayirlisi buymuş bende bekliyorum bakalim ne olucak
Evet ya ben şöyle karar verdim kendim kiyafey almayayim herkes hediye almak icin 3. Ay gecsin diye bekliyor bana hediyeler bir baslarsa bizim almamiza gerek kalmayacak gibiAyy bana da nerdeyse bir kabin boy dolduracak hediye geldi ama hala kendim bişe almadım ya 3. Ayı görmek istiyorum
Aynen kuzum bence de bu frenlenmiş halleri sonrası cümbüşEvet ya ben şöyle karar verdim kendim kiyafey almayayim herkes hediye almak icin 3. Ay gecsin diye bekliyor bana hediyeler bir baslarsa bizim almamiza gerek kalmayacak gibi
Bende günde 3 tane kullanıyordum canım. 1 hafta sabah akşam, sonra ki hafta günde 1 tane vererek bıraktırdı.Slm canım dr un estrofemi bırakırken son gunler kacartane içmeni onerdi? Ben günlük 3 tane aliyordum dun 2 tabe ictim kısmetse yarın son günüm. Bugun ve yarın kacartane iceyim kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?