2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Mucizem hissetmis sormus neredeyse cok duygulandim okurken nedesem bilemiyorum mucizelere inanmak lazim bebegin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah cok mutlu ol
Ay evet ne zamandir aklimda bekliyorum bekliyorum yok en sonunda yazayim bakayim dedim bildirim gelirse cevap verir dedim ... Resmen aglatti kadin hepimizi

Olmaz mi ya Allah'ım yasatmasin bir daha yani haziran başından beri konusuyoruz araliksiz burada okadar herkesi benimsedim ki olumsuz herseyde cok üzülüyorum
Aynen öyle iyiyseniz iyiyim kötüyseniz kötüyüm seni çok iyi anlıyorum
Canım benim cok yorma kendini demekki biraz fazla hareketlendn bebeğin uyardı seni inş birdaha yaşamazsın sağlıkla devam eder canım dualarm seninle
Allah razı olsun kuzum evet bana ders oldu çok dikkat etmemiz lazım

Canim gözlerim dolu dolu okudum , Allah sağlıklı eylesin evladini ... Bebeginin ilerde anlatacağın çok güzel ve mükemmel bir hikayesi olacak... Ama bu kadarda habersiz birakilmaz ki cnmn coj merak ettim
Canım benimmm çok sağ ol :) sorma, anası hikaye yazmaya anlatmaya bayılır zaten. Ballandıra ballandıra anlatmak da ona nasip olur inşallah. İnan, size anlatmayı o kadar istedim ki o an, ama deve kuşu gibi kafamı kuma gömdüm. Sesli kendime bile söylemezsem olmaz belki diye. Saçma bir dizi buldum ve sadece onu izledim. 1 haftadır kocam yemek yapıyor, çağırınca gidip yedim, uyudum dizi seyrettim. Resmen beynim düşünecek zaman bulmadı. Ama çok şükür geçti. Bir daha kendimi böyle uyuşturarak beklemeyeceğim. Daha bekleyecek ne testler, ne durumlar olacak, bu çok sağlıksız oldu, ama ilk korku, hazırlıksız yakalandım

Yaaa canim bnmn his mi bilmiyorum ama surekli senden haber bekledm ha yazar ha yazacak... Baktim olmuyor bari ben yazayim dedim herşey yolunda ilerlesin ins Rabbim hayirlisini nasip etsin

Aynen cokk anılarınız olacak Allah'ın izniyle

Yaaa canim bnmn his mi bilmiyorum ama surekli senden haber bekledm ha yazar ha yazacak... Baktim olmuyor bari ben yazayim dedim herşey yolunda ilerlesin ins Rabbim hayirlisini nasip etsin
Amin canımmm! Ne de iyi ettin. Öyle mutlu oldum ki saydaya girip mesajını görünce. Zaten anlatmaya girmiştim, mesajın gözlerimi doldurdu, ben de ağlaya ağlaya yazdım

Üzülmemek elde değil ama tek tesellim şu hamile kalabildiğimi gördüm
Canim benim harikasin sen ya iste benim güçlü kadınım... Evet gördün ki hamile kalabiliyorsun , demek ki embroyolar sağlıklı değildi vücudun erkenden farketti bunu ve atmaya çalıştı... Bazen sonradan anlarsin vardır bir hayır dersin hiç üzülme rabbimin vardir bi bildigi yine olacak ins ve sağlıklı sıhhatli kavusacaksin yavruna tüm kalbimle diliyorum

Bu arada kızlar, doktorum, progesteron çok önemli, 12. Hafta sonuna kadar çok faydalı dedi. östrojenin faydasına dair çok kaynak yok, ama zararı yok o yüzden kullandırıyorum, 3 hafta sonra gelinceye kadar kullan sonra bakalım dedi. Kan sulandırıcı da pıhtılaşma sorunun olmasa bile aksi bir sorunun yoksa yerleşmede kanlanmada faydalı onu da 3 hafta daha kullan geldiğinde karar verelim dedi. Benim doktor inek öğrenci gibi hep okuyor kendini geliştiriyor nerde eğitim birşey var orda. O yüzden güveniyorum ona bu konularda, sizinle de paylaşayım dedim.

Eşimle şöyle de düşündük 2 kese göründü ya dedik ikiz olsaydı doktor ilerde seçim yap arasında deseydi böyle bir şey yaşasaydık nasıl vazgeçicektik yada bir hastalığı olarak doğsaydı biz bakarız ama bakmakla iş bitmiyor ki ağrıyı acıyı o çocuk çekicekti demek ki böylesi hayırlıymış

Kızlar ilk hediyemiz geldi ben cok duygulandim agladim elime alınca kendim almak ayri bi duyguymus hediye gelince bir garip oldum
Ayy bana da nerdeyse bir kabin boy dolduracak hediye geldi ama hala kendim bişe almadım ya 3. Ayı görmek istiyorum

Ayy bana da nerdeyse bir kabin boy dolduracak hediye geldi ama hala kendim bişe almadım ya 3. Ayı görmek istiyorum
Evet ya ben şöyle karar verdim kendim kiyafey almayayim herkes hediye almak icin 3. Ay gecsin diye bekliyor bana hediyeler bir baslarsa bizim almamiza gerek kalmayacak gibi

Evet ya ben şöyle karar verdim kendim kiyafey almayayim herkes hediye almak icin 3. Ay gecsin diye bekliyor bana hediyeler bir baslarsa bizim almamiza gerek kalmayacak gibi
Aynen kuzum bence de bu frenlenmiş halleri sonrası cümbüş

Slm canım dr un estrofemi bırakırken son gunler kacartane içmeni onerdi? Ben günlük 3 tane aliyordum dun 2 tabe ictim kısmetse yarın son günüm. Bugun ve yarın kacartane iceyim kararsızım
Bende günde 3 tane kullanıyordum canım. 1 hafta sabah akşam, sonra ki hafta günde 1 tane vererek bıraktırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…