İnş. bulursunuz hayırlısıylaCanım bende dondurulmuş transfer yapıldım. Sonucu bekliyorum dinlenerekyapılması gerekenler yapılmıştır zaten sen kendini strese sokma ve bekle. İlaçlarını falan söylemiştir doktor dikkatli kullan yeterli takdir Allah tan inşallah pozitiflerimizi buluruz
Hayır canım yumurta toplama zamanında kullandım ben sonra 2 ay ara verdik transfer zamanı kullanmadık. Estrofem ve progesteron verdi doktor bunları kullandım ve kullanıyorum hala test gününe kadarTransfer öncesi kimse çatlatma iğnesi kullanmıyor mu ? Ben iki transferde de kullandım .
Canım normalde transfer günü sayılmaz senin 2. Günün bugün. Herkeste her belirti aynı olmaz ama bende 2 gün sonra bel ağrısı olmuştu ve göğüs şişliği oldu. Kafana takma kendini dinlemeyi bırakKızlar herkese merhabalar aranıza yeni katıldım 6haziranda transferim oldu bugün 3.gün ilk üç günde birşeyler hisseden var mı bende bir belirti değişiklik yok erken mi bilmiyorum ama çok dinliyorum kendimi merak ediyorum.
Bende günde 3 kere tanımlanmamış infertilite sınıfındayımAdetimin üçüncünü günü günde üç defa olacak şekilde kullanmaya başladım. Bugün 13 gün. Yarında kontrolüm var. Hiç bir ilaç kullanmadan gelin sabah dedi. Siz günde kaç tane kullanıyorsunuz. Bazıları gün de 1 bazıları günde 4 yazan kullanan var. Acaba neye göre değişiyor. Adetimi olunca rahim duvarıma bakmadılar. Direkt ilaçı ve sayıyı yazıp gönderdiler
Ben transferden 1 hafta önce kullanmıştımTransfer öncesi kimse çatlatma iğnesi kullanmıyor mu ? Ben iki transferde de kullandım .
5. Gün çok erken 9. Günden bildiriyorum erken gebelik testinde bile çok çok silik çıktı bence bekleyinArkadaşlar erken gebelik testi yapan varmı kimler kaçıncı günde yaptı sonuç ne oldu benim 5. Günüm bi yanım yap diyor diğer yanım çıkan sonuçtan korkuyor
Benim 9. Gün kan testim var daha öncesinde çıkmaz mı acaba sizin kan testiniz ne zaman5. Gün çok erken 9. Günden bildiriyorum erken gebelik testinde bile çok çok silik çıktı bence bekleyin
Benim 12. Gün kan testim ama 5. Gün embriyosuydu. Bence test günüyle ilgidi olmaz. Kesin çıkmaz demiyorum kimisinin çıkıyor 5te 6da benim ilkinde 7. Gün çıktı ama bu sefer anca 9da gölge çıktı. Değişebiliyor yani diz bilirsiniz yine deBenim 9. Gün kan testim var daha öncesinde çıkmaz mı acaba sizin kan testiniz ne zaman
Benden bir gün sonra o zaman kontrolün canımBende günde 3 kere tanımlanmamış infertilite sınıfındayımadet olunca muayene oldum sıkıntı görmüyorum başlayabiliriz tedaviye dedi bende ayın 30unda başladım estrofem cuma kontrolüm var
Anladım bikaç gün daha bekleyeyim teşekkür ederimBenim 12. Gün kan testim ama 5. Gün embriyosuydu. Bence test günüyle ilgidi olmaz. Kesin çıkmaz demiyorum kimisinin çıkıyor 5te 6da benim ilkinde 7. Gün çıktı ama bu sefer anca 9da gölge çıktı. Değişebiliyor yani diz bilirsiniz yine de
Hadi gözün aydınBugün gittim kontrole her şey gayet iyi dedi maşallah :) kan verdim reçetimi aldım 12 haziranda Estrofeme başlıyorum 27 haziran kontrol 5-6 gün sonrasında da transfer günü için gün vereceklermiş❤❤
Merhaba benim de 6 haziran transferim seninle aynı durumdayim ne kasık agrisi ne baska bisey yok. Bazen benim olmadi gibi geliyor bazen oldu diyorum. Guzelliklerle gelsinler insallahKızlar herkese merhabalar aranıza yeni katıldım 6haziranda transferim oldu bugün 3.gün ilk üç günde birşeyler hisseden var mı bende bir belirti değişiklik yok erken mi bilmiyorum ama çok dinliyorum kendimi merak ediyorum.
Ben gayet net gorüyorum saglıkla ilerlesin insallahhh cnmKızlar gören var mı ikinci çizgiyi?
Çok teşekkür ederim amin cümlemizinBen gayet net gorüyorum saglıkla ilerlesin insallahhh cnm
Ben de kullandım transferden 6 gün önce vuruldum dondurulmuş olmasina ragmen. Ve yalanci beta hcg salgiliyor ovitrel maalesef 10 günde geciyor etkisiTransfer öncesi kimse çatlatma iğnesi kullanmıyor mu ? Ben iki transferde de kullandım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?