2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

İnş. bulursunuz hayırlısıyla transfer de darısı başımıza inş. :)

Kizlar meerhaba. Bu ay sonunda transferim var. Bana önerileriniz varmi acaba cok heyecanliyim. 2 embriyom var. Aralik ayindan beri tup bebek le ugrasiyoruz

Kızlar herkese merhabalar aranıza yeni katıldım 6haziranda transferim oldu bugün 3.gün ilk üç günde birşeyler hisseden var mı bende bir belirti değişiklik yok erken mi bilmiyorum ama çok dinliyorum kendimi merak ediyorum.

Transfer öncesi kimse çatlatma iğnesi kullanmıyor mu ? Ben iki transferde de kullandım .
Hayır canım yumurta toplama zamanında kullandım ben sonra 2 ay ara verdik transfer zamanı kullanmadık. Estrofem ve progesteron verdi doktor bunları kullandım ve kullanıyorum hala test gününe kadar

Canım normalde transfer günü sayılmaz senin 2. Günün bugün. Herkeste her belirti aynı olmaz ama bende 2 gün sonra bel ağrısı olmuştu ve göğüs şişliği oldu. Kafana takma kendini dinlemeyi bırak Hayırlısı olsun inşallah

Bende günde 3 kere tanımlanmamış infertilite sınıfındayım adet olunca muayene oldum sıkıntı görmüyorum başlayabiliriz tedaviye dedi bende ayın 30unda başladım estrofem cuma kontrolüm var

Arkadaşlar erken gebelik testi yapan varmı kimler kaçıncı günde yaptı sonuç ne oldu benim 5. Günüm bi yanım yap diyor diğer yanım çıkan sonuçtan korkuyor

Arkadaşlar erken gebelik testi yapan varmı kimler kaçıncı günde yaptı sonuç ne oldu benim 5. Günüm bi yanım yap diyor diğer yanım çıkan sonuçtan korkuyor
5. Gün çok erken 9. Günden bildiriyorum erken gebelik testinde bile çok çok silik çıktı bence bekleyin

Merhabalar benim de tüp bebek transferinden sonra 5. Günum bu ikinci transferim 4. Gün embriyosu ilk transferim tazeydi nnegatif sonuçlandı maalesef. Bu kez yine 4. Gün 1. Kalite dondurulmuş embriyo transfer edildi düne kadar ara ara kasik ağrılarım ve gosguslerimde hassasiyet vardı bugün 5. Günum ve sanki hepsi kayboldu benimle aynı durumda olan var mı?

Benim 9. Gün kan testim var daha öncesinde çıkmaz mı acaba sizin kan testiniz ne zaman
Benim 12. Gün kan testim ama 5. Gün embriyosuydu. Bence test günüyle ilgidi olmaz. Kesin çıkmaz demiyorum kimisinin çıkıyor 5te 6da benim ilkinde 7. Gün çıktı ama bu sefer anca 9da gölge çıktı. Değişebiliyor yani diz bilirsiniz yine de

Bende günde 3 kere tanımlanmamış infertilite sınıfındayım adet olunca muayene oldum sıkıntı görmüyorum başlayabiliriz tedaviye dedi bende ayın 30unda başladım estrofem cuma kontrolüm var
Benden bir gün sonra o zaman kontrolün canım Bakalım yarın ne diyecekler bana. Ya devam diyecekler ya da ertelenecek. Allahım sen büyüksün
Bana bazı doktorlar pcos diyor
Bazıları pcos görümlüsün ama nedensiz infertilite dediler. Anlamadım
Hep farklı şeyler oluyor bende duygusal çöküşle hep ağladım. Çok zor zamanlar geçirdim. Hala da yüreğim ağzımda geziyorum. Yaşayan bilir. Birbirimizi haberdar edelim canım. Transferlerimiz hemen hemen aynı zamana denk gelecek gibi

Anladım bikaç gün daha bekleyeyim teşekkür ederim

Merhaba benim de 6 haziran transferim seninle aynı durumdayim ne kasık agrisi ne baska bisey yok. Bazen benim olmadi gibi geliyor bazen oldu diyorum. Guzelliklerle gelsinler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…