- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
- 33
Benimde duruma göre karar verecekler şimdi yumurta geliştiriliyorDondurulmuş olacak bizde. 20 nisanda opu oldum ben
Benim dondurulmuş olacakHaziran ayında transfer olacaklar dondurulmuş embriyomu yoksa freh transfer mi olacaksınız
Hiç gerilmeyin her şey yolunda gidecek diye düşünüp pozitif enerji yollayalimMerhaba arkadaşlar ben de işler ters gitmezse Haziran sonu gibi transfer olacağım 2 histeroskopi geçirdim 9 dondurulmuş embriyom var yaş 39 olunca geriliyor insan ilk denememiz her şey gönlünüzce olur umarım
Gerilmeyin. Teyze kizim 45 yasinda ikizlerini aldi kucagina. Ilk denemeden. InsaAllah hepimizin ilk denemesi olumlu olurMerhaba arkadaşlar ben de işler ters gitmezse Haziran sonu gibi transfer olacağım 2 histeroskopi geçirdim 9 dondurulmuş embriyom var yaş 39 olunca geriliyor insan ilk denememiz her şey gönlünüzce olur umarım
Hayırlı olsun. Ne zaman opu oldunselam kızlar bende sizinleyim haziranda transfer olacağım muhtemelen ikinci haftasına denk gelecek. fazlaca heyecanlıyım
Selam canım inşAllah güzel sonuçlar alırsın alırız hepimizselam kızlar bende sizinleyim haziranda transfer olacağım muhtemelen ikinci haftasına denk gelecek. fazlaca heyecanlıyım
Birlikte heyecanlanalimselam kızlar bende sizinleyim haziranda transfer olacağım muhtemelen ikinci haftasına denk gelecek. fazlaca heyecanlıyım
Hangi ilaçları kullanıyorsun canım kaç kere kontrole gittin? Ben bi adetin ikinci günü gittim birde ayın 28inde gideceğim sonrasını bilmiyorumBirlikte heyecanlanalimbende öyleyim gün geçmiyor gibi transferden önce ki son iki kontrolum kaldı
23 nisandaHayırlı olsun. Ne zaman opu oldun
transfer sürecini bende çok merak ediyorum. adetin kaçıncı günü gittiniz ve kaç günde bir gittiniz. işimden dolayı izin almam pek mümkün olmuyor süreci bilmek istiyorum o yüzden ,birde opu zamanı kontroller hep sabahtı transfer sürecinde de mi öyle acaba , çok soru sordum kusuruma bakmayın ama ilk denemem hiç bir bilgim yokBirlikte heyecanlanalimbende öyleyim gün geçmiyor gibi transferden önce ki son iki kontrolum kaldı
aynı gün opu olmuşuz aynı zamanlarda transfer olacağız ne güzelMerhabalar hanımlar bende 23 Nisan'da opu oldum doktorum dondurmaya karar verdi toplanan 22 yumurtadan 14 ü dolu çıktı ve hepsi döllendi 9 tanesi beşinci güne gitti ve 9 u da donduruldu kaliteleri çok iyi dedi embriyolog Haziran'da transfer olcam 1 hafta sonra regl olunca bekliyor doktorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte transfer hazırlığı nasıl oluyor bilenler varmı hiç bilmiyorum bilgilendirir misiniz ne kadar süre ilaç kullanıp transfer ediliyor acaba
Ben şuan son asamadayim diyebilirim, salı ve 10 gün sonrasında bir kontrolüm kaldı. Suan coraspin ve folik dışında bir şey kullanmıyorum. En son gittigimde lucrin muadili zoladex vuruldum.ilk basladigimdan beri 7-8 defa gittim sanirimHangi ilaçları kullanıyorsun canım kaç kere kontrole gittin? Ben bi adetin ikinci günü gittim birde ayın 28inde gideceğim sonrasını bilmiyorum
Anladım canım. Bende folik asit coraspin ve estrofem kullanıyorum. Adetin ikinci günü gittim saha sonra ayın 28inde kontrole gideceğim oda yaklaşık 16.günüm oluyor bilmiyorum nasıl ilerler sonrasıBen şuan son asamadayim diyebilirim, salı ve 10 gün sonrasında bir kontrolüm kaldı. Suan coraspin ve folik dışında bir şey kullanmıyorum. En son gittigimde lucrin muadili zoladex vuruldum.ilk basladigimdan beri 7-8 defa gittim sanirim
Sali gittgim de bana da 10 günlük bir ilac vereceklermis ama nedir bilmiyorum merakta ediyorum:)Anladım canım. Bende folik asit coraspin ve estrofem kullanıyorum. Adetin ikinci günü gittim saha sonra ayın 28inde kontrole gideceğim oda yaklaşık 16.günüm oluyor bilmiyorum nasıl ilerler sonrası
Yaa ne güzel inşallah birlikte güzel haberler veririzaynı gün opu olmuşuz aynı zamanlarda transfer olacağız ne güzelbende 8 yumurta toplandı 6 sı dolu çıktı 3 tanesi 5. güne gitti 3ü de donduruldu 2si bir biri tek donduruldu muhtemelen ilk transferim 2 embriyo olacak
Hadi hayırlısı :) herşey güzel ilerler inşallahSali gittgim de bana da 10 günlük bir ilac vereceklermis ama nedir bilmiyorum merakta ediyorum:)
evet ilk denememiz yaşım 35 , 2 olsun isterim zorlukları var evet ama 2 olma düşünceside heyecan veriyorYaa ne güzel inşallah birlikte güzel haberler veririzya benim iki iki iki üç şeklinde donduruldu fakat ben tek istiyorum ya korkuyorum ikiz olurda bakamazsam diye evet arıyoruz rabbim kimseye aratmasın en hayırlısını versin ama iki mi tek mi çok kararsızım siz bu konuda ne düşünüyorsunuz birde ilk denememi sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?