Çok güçlüsün harikasınEşimle şöyle de düşündük 2 kese göründü ya dedik ikiz olsaydı doktor ilerde seçim yap arasında deseydi böyle bir şey yaşasaydık nasıl vazgeçicektik yada bir hastalığı olarak doğsaydı biz bakarız ama bakmakla iş bitmiyor ki ağrıyı acıyı o çocuk çekicekti demek ki böylesi hayırlıymış
Hediyesinin geldiği yerlere gezmesi de nasip olsun :)Kızlar ilk hediyemiz geldi ben cok duygulandimagladim elime alınca kendim almak ayri bi duyguymus hediye gelince bir garip oldum
Ya ağladıklarımız böyle sevinçli haberler olsun! Üzüntülü haberlere ağlayanlarımız en kısa zamanda hayrını görüp sevinsin daha sevinçlilerine ağlasınEvet ondan aglamisken paylasayim dedimaaglak grubuz biz
Kesinlikle cnm boylesi sağduyulu olmanizi ayakta alkışlıyorumEşimle şöyle de düşündük 2 kese göründü ya dedik ikiz olsaydı doktor ilerde seçim yap arasında deseydi böyle bir şey yaşasaydık nasıl vazgeçicektik yada bir hastalığı olarak doğsaydı biz bakarız ama bakmakla iş bitmiyor ki ağrıyı acıyı o çocuk çekicekti demek ki böylesi hayırlıymış
tesekkur ederim canim, peki kacinci haftada icmeyi biraktin?Bende günde 3 tane kullanıyordum canım. 1 hafta sabah akşam, sonra ki hafta günde 1 tane vererek bıraktırdı.
Canım çok üzüldüm bende çok zor zamanlardan geçiyorum inan seni çok iyi anlıyorum Rabbim en kısa zamanda tekrar bir bebiş nasip etsin nedir bu sınavımız bilmiyorum ama inanıyorumki Rabbim sonunu güzel nasip edecekEşimle şöyle de düşündük 2 kese göründü ya dedik ikiz olsaydı doktor ilerde seçim yap arasında deseydi böyle bir şey yaşasaydık nasıl vazgeçicektik yada bir hastalığı olarak doğsaydı biz bakarız ama bakmakla iş bitmiyor ki ağrıyı acıyı o çocuk çekicekti demek ki böylesi hayırlıymış
Transfer olduğum ilk günden beri hep sağlıklıysa, aklı yerindeyse, eli ayağı düzgün, hayırlı imanlı bir evlat olucaksa hayırlısıyla nasip et diye dua ettim hepÇok güçlüsün harikasıninsana en büyük gücü sadece kendisi verebilir sen bunu başardin için kan aglasa bile eger ayni durumu yaşamış olsaydim düşündüğün herşeyin aynısını düşünürdüm içindeki gücünle herseyi başaracağına eminim
Yaa cok guzeel Rock’n Roll baby!Kızlar ilk hediyemiz geldi ben cok duygulandimagladim elime alınca kendim almak ayri bi duyguymus hediye gelince bir garip oldum
Ahh canım benim cok gecmis olsunKızlar merhaba son zamanlar siteye giremiyorum çok sıkıntılı zamanlardan geçtim 1 hafta içinde bilenler vardır tek yumurta ikizine hamileyim cumartesi günü kovadan su boşalırcasına kanama ile ambulansla hastaneye yatırıldım ama öyle bir kanama değil ayaklarım ıslandı işyerinde kan gölünün ortasına yığıldım hastanede vajinadan tamponla zorla durdurdular kanamayı 3 gün yattım çıktım çok şükür bebişlerimi kaybetmedim sağlıkları iyi ama perinatologla devam etmem çok riskli bir gebelik geçireceğim söylendi sonra anneme geldim yataktan kalkmamam gerektiği için biraz önce annemin covid testi pozitif çıktı artık umudumu kaybettim annememi üzüleyim çok yaşlı yoksa bana geçtiyse bu kadar riskle çocuklarıma ne olur bilmiyorum çok moralim bozuk bana ne olur dua edin ben çocuklarımı çok istiyorum
Amin inşallah canımKesinlikle cnm boylesi sağduyulu olmanizi ayakta alkışlıyorumAllah'ım tez vakitte daha guzeli ve iyisini nasio etsin
Kesinlikle cnm boylesi sağduyulu olmanizi ayakta alkışlıyorumAllah'ım tez vakitte daha guzeli ve iyisini nasio etsin
Çok teşekkürler canım inşallahAhh canım benim cok gecmis olsunsukurler olsunki bebislerinin seninle olmasina cok sevindim covid icin hic korkma hamile cok arkadaşım geçirdi Allah'ın izniyle onu dda atlatirsiniz Allah'ım annene acil sifalar versin sanada guc kuvvet versin
Herşeyde vardır bir hayır Rabbim nasip edecek olsaydı bir şekilde daha önceden giderdik doktoraCanım çok üzüldüm bende çok zor zamanlardan geçiyorum inan seni çok iyi anlıyorum Rabbim en kısa zamanda tekrar bir bebiş nasip etsin nedir bu sınavımız bilmiyorum ama inanıyorumki Rabbim sonunu güzel nasip edecek
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar merhaba son zamanlar siteye giremiyorum çok sıkıntılı zamanlardan geçtim 1 hafta içinde bilenler vardır tek yumurta ikizine hamileyim cumartesi günü kovadan su boşalırcasına kanama ile ambulansla hastaneye yatırıldım ama öyle bir kanama değil ayaklarım ıslandı işyerinde kan gölünün ortasına yığıldım hastanede vajinadan tamponla zorla durdurdular kanamayı 3 gün yattım çıktım çok şükür bebişlerimi kaybetmedim sağlıkları iyi ama perinatologla devam etmem çok riskli bir gebelik geçireceğim söylendi sonra anneme geldim yataktan kalkmamam gerektiği için biraz önce annemin covid testi pozitif çıktı artık umudumu kaybettim annememi üzüleyim çok yaşlı yoksa bana geçtiyse bu kadar riskle çocuklarıma ne olur bilmiyorum çok moralim bozuk bana ne olur dua edin ben çocuklarımı çok istiyorum
İnsallah canim benim ismini bilmiyorum ama seni niyet alarak dua ettim ihlasta okudum inşallah rabbim kabul etsin sağ salim evlatlarina kavuşursunKızlar merhaba son zamanlar siteye giremiyorum çok sıkıntılı zamanlardan geçtim 1 hafta içinde bilenler vardır tek yumurta ikizine hamileyim cumartesi günü kovadan su boşalırcasına kanama ile ambulansla hastaneye yatırıldım ama öyle bir kanama değil ayaklarım ıslandı işyerinde kan gölünün ortasına yığıldım hastanede vajinadan tamponla zorla durdurdular kanamayı 3 gün yattım çıktım çok şükür bebişlerimi kaybetmedim sağlıkları iyi ama perinatologla devam etmem çok riskli bir gebelik geçireceğim söylendi sonra anneme geldim yataktan kalkmamam gerektiği için biraz önce annemin covid testi pozitif çıktı artık umudumu kaybettim annememi üzüleyim çok yaşlı yoksa bana geçtiyse bu kadar riskle çocuklarıma ne olur bilmiyorum çok moralim bozuk bana ne olur dua edin ben çocuklarımı çok istiyorum
Cok gecmis olsun cnm , ne kadar güçlü bebislerin var bak gördün mü sımsıkı tutunmuslar annelerine kuzucuklarKızlar merhaba son zamanlar siteye giremiyorum çok sıkıntılı zamanlardan geçtim 1 hafta içinde bilenler vardır tek yumurta ikizine hamileyim cumartesi günü kovadan su boşalırcasına kanama ile ambulansla hastaneye yatırıldım ama öyle bir kanama değil ayaklarım ıslandı işyerinde kan gölünün ortasına yığıldım hastanede vajinadan tamponla zorla durdurdular kanamayı 3 gün yattım çıktım çok şükür bebişlerimi kaybetmedim sağlıkları iyi ama perinatologla devam etmem çok riskli bir gebelik geçireceğim söylendi sonra anneme geldim yataktan kalkmamam gerektiği için biraz önce annemin covid testi pozitif çıktı artık umudumu kaybettim annememi üzüleyim çok yaşlı yoksa bana geçtiyse bu kadar riskle çocuklarıma ne olur bilmiyorum çok moralim bozuk bana ne olur dua edin ben çocuklarımı çok istiyorum
Canımsınız ne güzel insanlarsınız siz Allah sizin gibi meleklerin ayağına taş değdirmesin duaların için çok teşekkürler canımın içiİnsallah canim benim ismini bilmiyorum ama seni niyet alarak dua ettim ihlasta okudum inşallah rabbim kabul etsin sağ salim evlatlarina kavuşursun
Canımsınız gerçekten duygulandım iyiki varsınız moral oldunuz bana❤Cok gecmis olsun cnm , ne kadar güçlü bebislerin var bak gördün mü sımsıkı tutunmuslar annelerine kuzucuklarhic korkma Allah annecigine sifa versin anlamadan geçip gitsin hastalık , sana ve bebislerine da saglik sihhat versin hepsi gececek kuzum Allah'ın izniyle sen duani eksik etme biz de edelim size dua ins
şimdi bu kanamalar beni daha çok tedirgin etmeye başladıRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
dualarım seninle canım bak okadar şey olmuş bırakmamışlar seniKızlar merhaba son zamanlar siteye giremiyorum çok sıkıntılı zamanlardan geçtim 1 hafta içinde bilenler vardır tek yumurta ikizine hamileyim cumartesi günü kovadan su boşalırcasına kanama ile ambulansla hastaneye yatırıldım ama öyle bir kanama değil ayaklarım ıslandı işyerinde kan gölünün ortasına yığıldım hastanede vajinadan tamponla zorla durdurdular kanamayı 3 gün yattım çıktım çok şükür bebişlerimi kaybetmedim sağlıkları iyi ama perinatologla devam etmem çok riskli bir gebelik geçireceğim söylendi sonra anneme geldim yataktan kalkmamam gerektiği için biraz önce annemin covid testi pozitif çıktı artık umudumu kaybettim annememi üzüleyim çok yaşlı yoksa bana geçtiyse bu kadar riskle çocuklarıma ne olur bilmiyorum çok moralim bozuk bana ne olur dua edin ben çocuklarımı çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?