2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Çok güçlüsün harikasın insana en büyük gücü sadece kendisi verebilir sen bunu başardin için kan aglasa bile eger ayni durumu yaşamış olsaydim düşündüğün herşeyin aynısını düşünürdüm içindeki gücünle herseyi başaracağına eminim

Kesinlikle cnm boylesi sağduyulu olmanizi ayakta alkışlıyorum Allah'ım tez vakitte daha guzeli ve iyisini nasio etsin

Kızlar merhaba son zamanlar siteye giremiyorum çok sıkıntılı zamanlardan geçtim 1 hafta içinde bilenler vardır tek yumurta ikizine hamileyim cumartesi günü kovadan su boşalırcasına kanama ile ambulansla hastaneye yatırıldım ama öyle bir kanama değil ayaklarım ıslandı işyerinde kan gölünün ortasına yığıldım hastanede vajinadan tamponla zorla durdurdular kanamayı 3 gün yattım çıktım çok şükür bebişlerimi kaybetmedim sağlıkları iyi ama perinatologla devam etmem çok riskli bir gebelik geçireceğim söylendi sonra anneme geldim yataktan kalkmamam gerektiği için biraz önce annemin covid testi pozitif çıktı artık umudumu kaybettim annememi üzüleyim çok yaşlı yoksa bana geçtiyse bu kadar riskle çocuklarıma ne olur bilmiyorum çok moralim bozuk bana ne olur dua edin ben çocuklarımı çok istiyorum

Canım çok üzüldüm bende çok zor zamanlardan geçiyorum inan seni çok iyi anlıyorum Rabbim en kısa zamanda tekrar bir bebiş nasip etsin nedir bu sınavımız bilmiyorum ama inanıyorumki Rabbim sonunu güzel nasip edecek

Transfer olduğum ilk günden beri hep sağlıklıysa, aklı yerindeyse, eli ayağı düzgün, hayırlı imanlı bir evlat olucaksa hayırlısıyla nasip et diye dua ettim hep

Ahh canım benim cok gecmis olsun sukurler olsunki bebislerinin seninle olmasina cok sevindim covid icin hic korkma hamile cok arkadaşım geçirdi Allah'ın izniyle onu dda atlatirsiniz Allah'ım annene acil sifalar versin sanada guc kuvvet versin

Çok teşekkürler canım inşallah

Herşeyde vardır bir hayır Rabbim nasip edecek olsaydı bir şekilde daha önceden giderdik doktora

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

İnsallah canim benim ismini bilmiyorum ama seni niyet alarak dua ettim ihlasta okudum inşallah rabbim kabul etsin sağ salim evlatlarina kavuşursun

Cok gecmis olsun cnm , ne kadar güçlü bebislerin var bak gördün mü sımsıkı tutunmuslar annelerine kuzucuklar hic korkma Allah annecigine sifa versin anlamadan geçip gitsin hastalık , sana ve bebislerine da saglik sihhat versin hepsi gececek kuzum Allah'ın izniyle sen duani eksik etme biz de edelim size dua ins

İnsallah canim benim ismini bilmiyorum ama seni niyet alarak dua ettim ihlasta okudum inşallah rabbim kabul etsin sağ salim evlatlarina kavuşursun
Canımsınız ne güzel insanlarsınız siz Allah sizin gibi meleklerin ayağına taş değdirmesin duaların için çok teşekkürler canımın içi

Canımsınız gerçekten duygulandım iyiki varsınız moral oldunuz bana❤

dualarım seninle canım bak okadar şey olmuş bırakmamışlar seni inşallah sımsıkı tutunurlar sana sağlıkla doğarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…