2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Canımsınız gerçekten duygulandım iyiki varsınız moral oldunuz bana❤
Ne demek cnm burda hepimiz dertlesiyoruz zaten özel hassas durumlarimiz var bizi bizden baska kimse anlamıyor ki ... Milletin isi gucu soru sormak zaten... Sen simdi boo bol dinlen kötü seyleri getirme aklina hersey düzelecek kuzum

şimdi bu kanamalar beni daha çok tedirgin etmeye başladı ilk gebeliğimde kese büyümemişti sağlıksız gebelik demişti doktorum kürtajla almışlardı.
Her ihtimale karşı mutlaka doktora git canım, belki ben gitseydim sonuç değişir miydi bilmiyorum ama sen git en azından için rahat eder. Rabbim sana bağışlasın inşallah bebeğini

Aslınds hayır diyebilmeliyiz ya da size ne diyip kestirip atabilmeliyiz istemediğimiz konuda orda hata yapıyorum kendime kızıyorum

Tammm hislerime tercüman olmuşsun artık cevap vereceğim zaten kibarlık gerçekten yaramıyor ne meraklı insanlar didiklemeye her şeyi

Kızlar selam, 4 gündür ara ara kanamam oluyordu. Doktora gittiğimde bebeğin iyi olduğunu ancak tüp bebek olduğu için implantasyonu tam sağlayamadığını, yani rahme tam anlamıyla tutunması gereken her noktadan tutunmadığını söyledi. Tutunamadığı noktalarda küçük kanama birikintileri oluşmuş. Bunun düşük tehlikesi olduğunu, ancak böyle doğum yapan kadınlarında var olduğunu belirtti. Böyle durum yaşayan var mı? Bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum.

Merhaba canım, bende 9+5’teyim. Ve şu an covid pozitifim. Hiç aşı olmadım. Doktorlar ilk aylarda bebeğe geçmediğini ve zarar vermediğini söyledi. Yani sana geçse de panik yapıp telaş etme. Moralini yüksek tut. Bebeklerimiz amniyon kesesi içinde güvendeler.

Canım benim çok geçmiş olsun sana da anneciğine de, kızların dediği gibi covidden korkma bebeklerimiz şuan koruma da Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz. Yeni yoğun kanama geçirmiş biri olarak söylüyorum ki sadece lavaboya kalk ağır iş hızlı hareket sakın yapma. Tüm tedavi sürecindeki sabrın bin katıyla devam etmemiz lazım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına alacaksın kalpten dilerim

inan burda çoğunuzda oluyor bu kanama ama cevabı net kimse bilmiyor, doktorun güzel açıklama yapmış inşallah sımsıkı tutunurlar bize

Ah canım daha başını okurken senin için nasıl üzüldüm beraber gidiyorduk biz seninle diyip sonra sona gelip o mutlu haberi görünce bende senin kadar mutlu oldum Rabb'im hepimizin evlatlarını korusun bizlere bağışlasın emeklerimizi hiç eylemesin inşallah kaybedenlerede tekrarını nasip etsin senin adına çok çok mutlu oldum

Merhaba kızlar dün çok şükür transferim oldu yeni iç çamaşırıma beyaz topak topak beyaz akıntı geldi lutinus fitil kullandım sabah 10.30da sanki o çıkmış gibi geldi bilemedim korktum bian hemşireye yazdım ama hala bişey yazmadı nedne oldu ki acabaa ya

Fitilin kalintisi o , korkmana gerek yok cnm hepimiz yaşıyoruz bunu oyuzden devamli ped kullaniyorum ben

Hayirlisi olsun lutinus kullandiginiz surecer malesef buna alışın fitilin yeteri kadarini alip geri kalanini vucut atiyor ben ped hep pisik yapar diye ( cok rahatsiz oluyorum) arada peçete fln kullaniyorum gerci oda cok yapisiyor ben daha guzel bir yontem bulamadım aşırı rahatsız ediyor beni

Fitilin kalintisi o , korkmana gerek yok cnm hepimiz yaşıyoruz bunu oyuzden devamli ped kullaniyorum ben
Çok teşekkür canım normalse sıkıntı yok
Saol canım Allah razı olsun değişik bi fitilmiş bende yerleştiremedim acaba ne oluyo dedim normal bi durumsa tamamdır

Çok teşekkür ederim canım hepimiz kucağımıza sıkıntısızca alırız inşallah sanada çok geçmiş olsun

İnşallah canım sanada çok geçmiş olsun sıkıntısız atlatırsın inşallah,❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…