2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kizlar benim bugün kontrolüm vardi bebisimi gördüm yine cok heyecanlandim hareket ediyordu henüz hissedemezsin dedi. İkili tarama degil de nift testini önerdi fiyati 6000tl falanmis yüzde 99 doğruluk payı varmis. Bende hocam ben dunya masraf yaptim kalkip da sonucu benim icin degismeyecek bir teste 6000tl vermem dedim... Ayin 8inde ikili tarana testini yapacakmis

Ay canım bende ilk hamileliğiöde aynı senşn gibiydim o zaman zofer kulalnıyotdum o bile kurtarmıyordubeni actım bildiğin 9 ay yediğimi de atıyordum ameliyattan önce bile attım öle girdim ve dr bunbebiş ac dogmuş bolca emzir dedi çok üzülmüştüm ama gerckten hiç bişey iyi gelmiyor ve hayattan sogutuyor insanı şiddetli bulantılar .ve psikolojik çöküntü içinde oluyorsun .bu gebeliğimde daha iyiyim yani ilk gebeliğime göre ama günde 3 tane prilam içiyorum buşantılarım çok çok var ama yiyebiliyorum en azından cok şükür hepsi gecici sürecler sabır dileyelim

Ya minnoş bana da ister ikili ister nipt yaptırmamı söyledi ben de senin gibi düşündüğüm için ikili test yapayım dedim. Çarşamba günü gideceğim bakalım

Ya minnoş bana da ister ikili ister nipt yaptırmamı söyledi ben de senin gibi düşündüğüm için ikili test yapayım dedim. Çarşamba günü gideceğim bakalım
Aynen cnm aslinda ikiliye bile gerek yok pek doğru cikmiyormus ama yine eksik kalmayalım diyorum... Hadi hayırlısı cnm

Aynen cnm aslinda ikiliye bile gerek yok pek doğru cikmiyormus ama yine eksik kalmayalım diyorum... Hadi hayırlısı cnm
Evet ihtimal testi zaten dediğin gibi eksik kalmamak adına yaptırıyorum ben de Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Evet maalesef çoğul gebelikler daha riskli oluyor o yüzden işte Amerikada 3 farklı doktor 4. Kez tüp bebek denememe rağmen 2 embryo transferine hiç sıcak bakmadılar. 4.de olmazsa o zaman belki 2 embryo düşünürüz dediler. Biz ısrar etsek 2 embryo koyalardı ama öyle bi bahsettiler ki biz de o riski alamadık. Yoksa ne yalan söyleyeyim ikizlerim olsun isterdim hep çok sevmişimdir. O yüzden burada daha ilk tüp bebek denemesinde 2 embryo konulmasını hep çok şaşırdım. Önceden Türkiyede de kural vardı diye hatırlıyorum belli yaş üstü değilse ve 2 kez tüp bebek denenmediyse çift embryo konmuyordu.

Bence de o para çocuğunuz için başka bi yatırıma kullanılabilir. Bana da önerdi doktor bi daha ki gelişine göre düşün ona göre kan alalım dedi. 9,5 haftadan sonra NIPT yapılabiliyormuş. Cinsiyeti öğrendiğim için cazip geliyor sadece bi sigortama bakıcam karşılıyorsa yaptırırım çünkü burada fiyatı $2000 civarıymış o paraya evimin arka bahçesine bi midilli alırım bir de oyun parkı kurarım

Aynen oyle, Allah nasip ederse dogum parası yaparim yani... Benim özel sigortam kadin dogumu karşılamiyor ameliyatlarim var diye... Seneye de yaptırmam belki tamamlayıcı sigorta falan ona vereceğim parayla bi pike takimi bir lastikli carsaf alirim

Hatırladığın kural dogru hala geçerli 35 yas alti ilk deneme ise tek embriyo yani en azindan benim merkezimin uyguladigi prosedür bu kesinlikle bize bir seçme hakkı taninmadi. Ama oyle bir hakkım olsa muhakkak arastirir oyle karar verirdim ben hep şansımin yüksek oldugunu biliyordum o yuzden hic tek embriyo konulmasi beni tereddute dusurmedi tabi herkesin sureci farkli cift konulmasini isteyenlere kesinlikle saygım sonsuz.
Ama suan seninde yazdıklarınla doktorumun neden oyle dedigini daha iyi anlamis oldum. Evet ikiz düşüncesi harika bir duygu ama sağlıklı olmasi daha önemli katılıyorum

Aynen oyle mucizecim burada Amerikali bi arkadasin hep dedigi bir soz var "Kids are expensive" (cocuklar pahali) ki biz daha pahaliya sahip oluyoruz bundan sonra ayagimizi uzatacak pike almaliyiz

Sanirim merkezden merkeze degisiyor. Insallah tum ikiz bekleyen tek bekleyen arkadaslar saglikla kavusuruz bebeklerimize daha fazla gruptan kaybimiz olmaz

Kizlar Turkiyede var mi bilmiyor ama Amerikada hatta Amazonda bi urun var $80 falan. Hamileligin 7. Haftasindan itibaren cinsiyet tayini yapiyor. Evinize bi test kabi yolluyorlar ona steril bi sekilde parmaginizdan kan damlatip yolluyorsunuz onlar da kanda dolasan bebek DNAsinda Y kromozomu var mi yok mu diye bakip kiz ya da erkek diye cevap yolluyorlar. %90 dogru sonuc veriyormus. Denemeyi istiyorum ama esim biraz karsi akisini birak vakti gelince ogreniriz boyle cinsiyeti bilmedigimiz vakitlerin de tadini cikaralim diyor. Bu arada kiz da erkek de istiyorum hic farketmez sadece merakliyim cooooook siz ne dersiniz boyle bi test olsa yaptirir miydiniz?

Yaaaa şimdi gördüm hareket etmeye baslamis mi maasallah kuzuma ya bak kalbim atti kut kut okurken bile. Hissetmeye 19-20 haftada baslicakmisiz sanirim 8 inde benimde muayenem var muhtemelen ikili tarama yapacagini düşünüyorm o gun ya da o hafta bnde

Sanirim merkezden merkeze degisiyor. Insallah tum ikiz bekleyen tek bekleyen arkadaslar saglikla kavusuruz bebeklerimize daha fazla gruptan kaybimiz olmaz
Benimde tek dilegim o ya artik daha fazla kaybimiz olmasın saglikla kavusalim bebeklerimize , kaybden arkadaslarimizda inşallah en yakin zamanda kavussn bebeklerine

Ilk defa duydum bunu cnm cok ilgincmis gercekten ama ben olsam yaptirmazdim zaten orda durum nasil bilmiyorum ama burda bazı doktorlar 12-13. Haftalarda iskelet yapisindan cinsiyeti söylüyorlar. Kese görmesi kalp atisi derken zaten 8. Haftayi buluyor sonra da az kalmis oluyor cinsiyete.

Ben net simdiye alip yapmistim hic durma derim ya merak gibisi yok

Benimde tek dilegim o ya artik daha fazla kaybimiz olmasın saglikla kavusalim bebeklerimize , kaybden arkadaslarimizda inşallah en yakin zamanda kavussn bebeklerine
Ahh insallah cnn insallah ben hala buraya takılıyorum guzel haberlerinizle ben de cok seviniyorum. Ve icim umut dolu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…