2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ancak günlük pedler kurtarıyor beni küçükler ya pek rhatsız etmiyor tabiki o alıntı rahatsız edici

Bugün ben anlamıştım zaten düştüğünü wc de lap diye bişey düştü ben fitildir dedim kendimce demek ki düşük yapmışıım
Çok gecmiş olsun canım ne diyecegini bilemiyor insan ama daha güzelini nasip edecek rabbim.biraz zmaan sabır bende iki defa hayaş kırıklığı yasadım.ama sonra Rabbim dünyalar güzeli bi çocuk gönderdi bana. bu defada ikizle basladım birinin kalbi durdu hayırlı olan buymuş.seninde öle olacak gönlünü ferah tut

S_lidya merhaba canm bu prilam mide ialcı tok mu açmı alınıyor bide sabah mı, gece yatmadan öncemi üstünde iki defa tok yazmış ben aç aldım sıkıntı olur mu sana sormak geldi aklıma bide bu sabah gece 4-5 ten beri perişanım İshal ve kusmadan dolayı doktorumu aradım hemen merkeze gittim elim ayağım uyuşup bükülmeye başladı küçüklüğümden beri ne zaman çok hasta olsam hep öyle olur doktorum muayene yapıp bebekte bi sıkıntı olmadığını ishalin sulardan olduğunu ve hazır su içmemi devam ederse serum için gitmemi söyledi perişanım başımı kaldırmaya mecalim yok bebeğim iyi elhamdülillah yazma sebebim benim gibi çeşme suyu tüketen varsa çok çok dikkat edin demek istedim Allah yardımcımız olsun

Kuzucum hangi saatlerde daha kotu oluyorsan ondan önce iç mesela ben sabah tok karnina 1 öğlen tok karnina 1 aksam 2 tane iciyorum genelde yemekten sonra iciyorum ama ac karnina ictigimde oldu. İyi gelir inşallah ya sesin cikmiyor zaten belli iyi olmadığını bolca dinlen hazır su ic bizim buralarda ztn cesme suyu icilmiuor malesef ondan hazir su kendini cok dikakt et

Sagol canm inan sabahtan beri yazıcam yazmaya yüreğim yoktu ben sabahları baya kötü oluyorum sabah aç karnına alsam bide gece uyumadan sabah kusmamak için uykudan uyandırıyor bulantılar amacım kahvaltı saatlerini kusmadan geçirmek bu gün hastaneden gelince aç aldım korkuyorum bi yan etkisi olur mu diye sormak istedim teşekkür ederim

Ozman dedgn gibi birini gece tok karnına ic yatarken geceni rahat gecirsin birinide sabah kalkinca ic hemen ustune kahvalti yap yapabiliyorsan etki eder ben bazen oyle yapiyorm yan etkisi olmaz kuzucum korkma anca uyku yapar

Ozman dedgn gibi birini gece tok karnına ic yatarken geceni rahat gecirsin birinide sabah kalkinca ic hemen ustune kahvalti yap yapabiliyorsan etki eder ben bazen oyle yapiyorm yan etkisi olmaz kuzucum korkma anca uyku yapar
Ay valla uyumaya razıyım gece bulantıyla uyanmaktan iyiydir diye düşünüyorum inşallah etki eder çok sagol canm

Ay valla uyumaya razıyım gece bulantıyla uyanmaktan iyiydir diye düşünüyorum inşallah etki eder çok sagol canm
Eger etkisi az olursa yetmezse soyle doktora dozu arttrir belki kuzum belki yanima ilac ekler ben zoferle kullaniuorum ya mesela anca etki ediyor bana ona rağmen dünde kotuydm bgnde biraz bulantim var. Benim aksama dogru cok oluyor

Eger etkisi az olursa yetmezse soyle doktora dozu arttrir belki kuzum belki yanima ilac ekler ben zoferle kullaniuorum ya mesela anca etki ediyor bana ona rağmen dünde kotuydm bgnde biraz bulantim var. Benim aksama dogru cok oluyor
Vala benimde sabah baya kötü bu saatler daha iyi ay doktorum bunu bile zor yazdı yeterince ilaç alıyorsun kusmak felan normaldir dedi sonra baktı titriyorum yazalım dedi bide şurup yazdı iyi olur inşallah suda mikrop gelip beni buldu şans buya

Ya aslinda doktorlara kalsa bulanti iyi ve normal su konudada haklilar cok ilac kullaniyoruz zaten onlwrin etkisi büyük. Ama halimizi anlayamazlar ben cidden işkence çekerek yazmistim doktoruma bir çözüm var mi yoksa razı mi olayim yasadigima diye elinden geldigi kadar uyumaya calis belki daha bastırır ben yemek oneremiyorum acikcasi bana bak şunu ye bunu ye iyi gelir diyenlerede yeter artik susun gelmiyor hic biri iyi diye bagirmak istiyorum. Çünkü cidden bana hic bisey iyi gelmiyor. Sana neyin iyi geldigini dusunuyorsan onu yaomaya calis. Su da cok normal havalar sicak vucudumuz daha suan hassas ondan olmuştur sıkma canını hemen gecsin oda inşallah

İnşallah canm ya Allah razı olsun evet doktorlar çok normal diyor beta HCG yükseldikçe kusarsın diyor ama bu kadarda değildir diye düşünüyorum evet yemek ismi duymaya tahammülüm yok doktorum patates haşla bitki çayı hamilelerin tüketiği ve zencefil önerdi bol bol ama hiç birini yiyemedim malesf bi muzlu kek ve meyve suyu içtim hazır gıda iyi değil ama elimde değil malesf tek teselim bebeğim iyi tekrar kalbini dinledim elhamdülillah

Benim doktorum bana suan canin ne istiyorsa ye diyor çünkü biliyor zatn bisey istemedigini örnek veriyorum a yemegi iyi degil yememen lazim ama canın bir tek onu istiyor yiyebilceksin ye suan mantigimiz bu bizim cnku bir şekilde vucuda besin girmesi lazim bildigim kadariyla bebelerimiz suan bizim beslendiklerimizren almiyor daha. Biz iyi olalim ki onlarda iyi olsun.
Hadi bu bahaneyle bebisin kalbini dinledin demek tekrarrrr harikaa insanin hep dinleyesi hep izleyrsi geliyor ya özledim bende

Salı günü ben de doktorumla bu meseleyi konuştum dedi ilk 3 ay zaten senden besleniyor çok yiyip içememene rağmen bebeğin suyu iyi filan dedi. O yüzden kendini kötü hissetme inşallah bi an önce düzeliriz

Aynen canm benimde doktorum yasaklamadı bakalım şimdiilik senin dediğin gibi canım ne isterse ki istemiyorum onu yiyorum hayrılsıyla iyi olur inşallah hepiniz dikkat edin salgın bir tane değil ki evet ya ölürüm kalbini yaradana ne güzeldi elhamdülillah

Salı günü ben de doktorumla bu meseleyi konuştum dedi ilk 3 ay zaten senden besleniyor çok yiyip içememene rağmen bebeğin suyu iyi filan dedi. O yüzden kendini kötü hissetme inşallah bi an önce düzeliriz
İnşallah canm Allah razı olsun şimdilik kandan besleniyor tel teselim o sadece bol su içmeye dikkat et dedi

Canım benim çok geçmiş olsun. Adana'da en zorlandığım şey o musluk suyu bırak onu tadı her şeyi değişik hazır su iyidir

Canım benim çok geçmiş olsun. Adana'da en zorlandığım şey o musluk suyu bırak onu tadı her şeyi değişik hazır su iyidir
Sagol canm evet ya ben bi ara bırakmıştım sonra ev değitirdim buranın yapısı yeni felan diyip saldım oda geldi beni buldu malesf bundan sonra tadına bakmam

Bizimde tek yumurta ikiziydi ama ikiside gitti malesef, hayırlısı böyleymiş demek ki canım

Bizimde tek yumurta ikiziydi ama ikiside gitti malesef, hayırlısı böyleymiş demek ki canım
Kızlar aklima ne geldi tek yumurta ikizi diyince biz kese görmeye gittigmiz gün annem sormustu doktora ikizi var mi bizimkinin diye doktor yok olmaasin boşver sağlıklı olmuyor gibi bir cumle kullanmisti ama ben uzerinde durmadim ztn ikiz degil diye. Acaba demek istediği boyle bisey miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…