Aaa o agizdan cikti mi yapilacak tabikiinsallah sifa olsun gittigi ailelerede bende valla burada sizinle mutluyum oralara gidonce kendimi yabanci hossediyorum garipsiuorm ya onlar farklı hamile gibi geliyor nebilim ya ben mi cok farklilastirmaya calisiyorum bizi bilemedim
Kızlar aynen yaa!! Ben de katıldım, bir kadıncağız cardı çok dertli, az ona destek oldum sonra hiç kalasım gelmedi orda koşa koşa buraya geldim. Can teyzeler burda, gerisi komşu teyzeEvet cnm cok haklisin yasayinca anliyorsun bazi şeyleri Allah tamamina erdirsin saglikla hepimiziadak konusunda valla yapacak birsey yok cnm cikti bir kere agizdan ama senin kadar duygusal.bakamadim hic hayvan kesmeye ben bir derneğe bagisladim bildigim, onlar dağıtıyor ihtiyac sahiplerine...ins Allah kabul eder amin diyeyim... Valla ben hicbir topige yazmadim dedigin gibi ilerdeler ve ben burada sanal teyzelerimler cok mutluyum hepinizi cok sevdimmmm
Ya cnmm cok tatlısın kuzumm neşe kaynagısın bu grubun bence hep böyle kal lütfenAy canim Venüs'üm gitme sen ya hek tecrübelerin hem arkadaşlığın bizim icin önemli kuzum
Seni bekleyecegim kuzumYa cnmm cok tatlısın kuzumm neşe kaynagısın bu grubun bence hep böyle kal lütfengelcem gelcem insallah Allah in izniyle..
Ama bir çok öyle olup sağlıklı bir şekilde kucağına alanlar da var, ben şuna bağlıyorum ben en son kan testi verdiğimde değerim normale göre artmamıştı ama 2 kese gözükmüştü demek ki baştan sağlıklı değildiKızlar aklima ne geldi tek yumurta ikizi diyince biz kese görmeye gittigmiz gün annem sormustu doktora ikizi var mi bizimkinin diye doktor yok olmaasin boşver sağlıklı olmuyor gibi bir cumle kullanmisti ama ben uzerinde durmadim ztn ikiz degil diye. Acaba demek istediği boyle bisey miydi
Çok geçmiş olsun en kısa sürede feraha çıkın inşallahKızlar merhaba son zamanlar siteye giremiyorum çok sıkıntılı zamanlardan geçtim 1 hafta içinde bilenler vardır tek yumurta ikizine hamileyim cumartesi günü kovadan su boşalırcasına kanama ile ambulansla hastaneye yatırıldım ama öyle bir kanama değil ayaklarım ıslandı işyerinde kan gölünün ortasına yığıldım hastanede vajinadan tamponla zorla durdurdular kanamayı 3 gün yattım çıktım çok şükür bebişlerimi kaybetmedim sağlıkları iyi ama perinatologla devam etmem çok riskli bir gebelik geçireceğim söylendi sonra anneme geldim yataktan kalkmamam gerektiği için biraz önce annemin covid testi pozitif çıktı artık umudumu kaybettim annememi üzüleyim çok yaşlı yoksa bana geçtiyse bu kadar riskle çocuklarıma ne olur bilmiyorum çok moralim bozuk bana ne olur dua edin ben çocuklarımı çok istiyorum
Tabiki kesinlikle sağlıkli doganlarda var kuzucum ama demekki ihtimal daha fazla demek istedim aslindaAma bir çok öyle olup sağlıklı bir şekilde kucağına alanlar da var, ben şuna bağlıyorum ben en son kan testi verdiğimde değerim normale göre artmamıştı ama 2 kese gözükmüştü demek ki baştan sağlıklı değildi
kızlar demeyin öyle zaten çok korkuyorum bide bunları okuyunca tümden panik oluyorumEvet maalesef çoğul gebelikler daha riskli oluyor o yüzden işte Amerikada 3 farklı doktor 4. Kez tüp bebek denememe rağmen 2 embryo transferine hiç sıcak bakmadılar. 4.de olmazsa o zaman belki 2 embryo düşünürüz dediler. Biz ısrar etsek 2 embryo koyalardı ama öyle bi bahsettiler ki biz de o riski alamadık. Yoksa ne yalan söyleyeyim ikizlerim olsun isterdim hep çok sevmişimdir. O yüzden burada daha ilk tüp bebek denemesinde 2 embryo konulmasını hep çok şaşırdım. Önceden Türkiyede de kural vardı diye hatırlıyorum belli yaş üstü değilse ve 2 kez tüp bebek denenmediyse çift embryo konmuyordu.
değerlerin nasıl artmıştı canım normal değil dediğin nasıl bir artıştı?Ama bir çok öyle olup sağlıklı bir şekilde kucağına alanlar da var, ben şuna bağlıyorum ben en son kan testi verdiğimde değerim normale göre artmamıştı ama 2 kese gözükmüştü demek ki baştan sağlıklı değildi
Hayir hayir panik olma dedigimiz butun gebelikler icin gecerli degil tabikikızlar demeyin öyle zaten çok korkuyorum bide bunları okuyunca tümden panik oluyorum
Canim bir sürü ikiz doguran var , panik olma Allah istesin yeterki... Doktorlar temkinli olmak adina öyle söylüyor bastan ama sonra da kendileri iki tane koyuyor yanikızlar demeyin öyle zaten çok korkuyorum bide bunları okuyunca tümden panik oluyorum
Ay valla öyle ya. Cahalet mutluluktur. 35 yaşında olduğum için korkum var ama bilseydim daha erken başlardım tedavilereCehalet mutluluktur gerçekten yeni bişey öğrendikçe diyorum ya bende de olursa kafamda kurguluyorum sonra diyorum Allah'ım sana emanetiz sağlıkla hayırla geçsin bu süreç sıkıntısız kucağımıza alalım inşallah diye
Bakalım kuzum yarın kontrolüm var doktorum ne dicekTabiki kesinlikle sağlıkli doganlarda var kuzucum ama demekki ihtimal daha fazla demek istedim aslinda
8.gün 72.22 ( 3 temmuz )değerlerin nasıl artmıştı canım normal değil dediğin nasıl bir artıştı?
Benim de 3 kese gördü doktor birinin gelişimi 1 hafta geriden geliyor dedikızlar demeyin öyle zaten çok korkuyorum bide bunları okuyunca tümden panik oluyorum
Hic korkma cnm 3 üzde o kadar var ki cok saglikli hem de. Hatta instada takip ettigim bile var dogal gebelik 3 üz asiri tatlılar. Sen hayırlısını en saglıklısını en iyisini iste dualarini oyle yap cnm. Rabbim yardimcin olsun.Benim de 3 kese gördü doktor birinin gelişimi 1 hafta geriden geliyor dedi
şimdi kendiliğinden 2 ye düşsün bari diye dua ediyorum yarın kontrol var bakalım ne olacak çok korkuyorum
AminHic korkma cnm 3 üzde o kadar var ki cok saglikli hem de. Hatta instada takip ettigim bile var dogal gebelik 3 üz asiri tatlılar. Sen hayırlısını en saglıklısını en iyisini iste dualarini oyle yap cnm. Rabbim yardimcin olsun.
Kızlar bugün 3 kesemin de kalp atışlarını duydum maşallahBenim de 3 kese gördü doktor birinin gelişimi 1 hafta geriden geliyor dedi
şimdi kendiliğinden 2 ye düşsün bari diye dua ediyorum yarın kontrol var bakalım ne olacak çok korkuyorum
Ya ne kadar güzel bi haber masallahh saglıkla ilerlesin hepsiKızlar bugün 3 kesemin de kalp atışlarını duydum maşallahdarısı isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?