2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızçeler linkte paylaşıyorum tekrar

Kızlar aynen yaa!! Ben de katıldım, bir kadıncağız cardı çok dertli, az ona destek oldum sonra hiç kalasım gelmedi orda koşa koşa buraya geldim. Can teyzeler burda, gerisi komşu teyze

Ama bir çok öyle olup sağlıklı bir şekilde kucağına alanlar da var, ben şuna bağlıyorum ben en son kan testi verdiğimde değerim normale göre artmamıştı ama 2 kese gözükmüştü demek ki baştan sağlıklı değildi

Çok geçmiş olsun en kısa sürede feraha çıkın inşallah

Tabiki kesinlikle sağlıkli doganlarda var kuzucum ama demekki ihtimal daha fazla demek istedim aslinda

kızlar demeyin öyle zaten çok korkuyorum bide bunları okuyunca tümden panik oluyorum

değerlerin nasıl artmıştı canım normal değil dediğin nasıl bir artıştı?

kızlar demeyin öyle zaten çok korkuyorum bide bunları okuyunca tümden panik oluyorum
Hayir hayir panik olma dedigimiz butun gebelikler icin gecerli degil tabiki saglikla bebekleirni kucaklarına alan bir cok kisi var kötüyü cekmiyoruz hadi yeni gruba gel evhamlari birak burada

Canim bir sürü ikiz doguran var , panik olma Allah istesin yeterki... Doktorlar temkinli olmak adina öyle söylüyor bastan ama sonra da kendileri iki tane koyuyor yani

Ay valla öyle ya. Cahalet mutluluktur. 35 yaşında olduğum için korkum var ama bilseydim daha erken başlardım tedavilere

Benim de 3 kese gördü doktor birinin gelişimi 1 hafta geriden geliyor dedi
şimdi kendiliğinden 2 ye düşsün bari diye dua ediyorum yarın kontrol var bakalım ne olacak çok korkuyorum
Hic korkma cnm 3 üzde o kadar var ki cok saglikli hem de. Hatta instada takip ettigim bile var dogal gebelik 3 üz asiri tatlılar. Sen hayırlısını en saglıklısını en iyisini iste dualarini oyle yap cnm. Rabbim yardimcin olsun.

Amin canım inşallah hayırlısı bakalım

Herkese selam. Durumlarınız nedir? Ben 2 haftada 5 kilo verdim, her şey midemi bulandırıyor, prilam dr günde 4 taneye çıktı ona rağmen kusuyorum her gün. Halsizim evden çıkasım yok. Benim gibi bulantı, kusması geçmeyen var mı?

Benim de 3 kese gördü doktor birinin gelişimi 1 hafta geriden geliyor dedi
şimdi kendiliğinden 2 ye düşsün bari diye dua ediyorum yarın kontrol var bakalım ne olacak çok korkuyorum
Kızlar bugün 3 kesemin de kalp atışlarını duydum maşallah darısı isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…