2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Yaptırmazdim ya dna mi kopyalarlarsa

Evet kuzum ya o an ben ben degildim hatta eskilerin tabiriyle iki canliyim dedim artik ben... O kadar hüsrandan sonra nasıl sukredecegimi bilemiyorum... Gerci adak kurbanımi kestim ama olsun aynı gün gidecegiz demek ki kontrole seninke aramizda bir kac gun vardi sanki Lidyacim... Ay cogumuzun kirki karisacak

Ya bir arkadasim var iki ay once bana ikili tarama sirasinda video cekmis 11. Haftasinda bana atmisti ozaman izlerken hic anlamamıştım geçen gün actim ve videoyi tekrar izledim aaa baktim bebek oynuyor görüyorum bak bir duygulandim bir duygulandim anlatamam insan yaşamaya basladikca anliyor kesinlikle. Mesela ben Subat annelerine bakiyorum arada konulari okdr önden gidiyorki hazir degilmis gibi hissediyorum kendimi kopuyorum oradan. Şimdi senin o yaşadığın heyecani artik cok yakin oldugum icin o noktaya cok derinden hissediyorum
Bende adagimi cocuk sevindirmek yönünde yapmıştım elimden geldigince yapmaua çalışıyorum kurban kesmeye kiyamma aglarim ben
Ama allah kabul etsin inşallah
Dur bakalim daha hangi asamalari yasicaz birlikre

Çok sağ ol Mervecim, inşallah hepimiz nice güzel hanerler alarak güle oynaya geçiririz hamileliğimizi de kavuşuruz yavrularımıza

Burda soylemiyorlar maalesef (cunku yanilirlarsa mahkemeye verilebilirler bu riski almiyorlar) O yuzden en erken 16. Haftada ogreniliyor. Hatta bi arkadasimin bebegi gostermemisti ve anca 20. haftada ogrendi gerci meksikaya yakinim orada doktora gitsem kesin soyler ayni Turkiye

Yaptırmazdim ya dna mi kopyalarlarsa
Yaa buna cok guluyorum ben ben dna calistim arkadaslar o isler cooook pahali buna amerika gibi kapitalist bi ulke asla para harcamaz ki DNAyi kopyalamasi da bi anlam ifade etmiyor bu sayede DNA databaseleri cok guclu ve genetik pek cok hastaliga bu datalarla care buldular.

Yaa mucizem çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende son iki gittiğimde özellikle o kadar belirgin bir şekilde kollarını ve kendini hareket ederken gördüm ki Allahtan o anda video çektik açıp açıp izliyorum sağlıkla gelsinler

Kızlarıııııım, tüp bebek anneler grubuna geçişe davettir!!! burda altında annelik imzası olanları denemek amaçlı listeye ekledim. siz konu içinde beni etiketleyerek bilgilerinizi yazın tabloya işleyeyim. tabloda olmayanlarda geriye dönük bakamadığım için beni etiketleyerek bilgilerini yazdığında ekleyeceğim

Evet cnm cok haklisin yasayinca anliyorsun bazi şeyleri Allah tamamina erdirsin saglikla hepimizi adak konusunda valla yapacak birsey yok cnm cikti bir kere agizdan ama senin kadar duygusal.bakamadim hic hayvan kesmeye ben bir derneğe bagisladim bildigim, onlar dağıtıyor ihtiyac sahiplerine...ins Allah kabul eder amin diyeyim... Valla ben hicbir topige yazmadim dedigin gibi ilerdeler ve ben burada sanal teyzelerimler cok mutluyum hepinizi cok sevdimmmm

Aaa o agizdan cikti mi yapilacak tabiki insallah sifa olsun gittigi ailelerede bende valla burada sizinle mutluyum oralara gidonce kendimi yabanci hossediyorum garipsiuorm ya onlar farklı hamile gibi geliyor nebilim ya ben mi cok farklilastirmaya calisiyorum bizi bilemedim

Ah benim makaleler kralicem konusturdu bilgisini gene iki gözümün çiçeği bende ayni fikirdeyim napsinlar benim DNAmi yani ama imkan olsa ve uygun olsa eminim cogu kisi isterdi bende dahil

Amin cnm hepimize nasip etsin Rabbim bugun doktorum gec geldi toplantilari varmis hastane yönetimiyle ve sirada bekleyen benim gibi heyecanli meraklı kadinlari görünce cok bekletmeyeyim dedim , video cekmek icin vakit harcamak istemedim bir sonrakine kısmetse bende video cekecem

Olabilir alıştık birbirmize Lidyamm yaaa valla herkes yakin olsa yüzyüze de tanisak birbirimizi keske diyorum ama büyüsü bozulmasın şimdi sizi uzaktan sevmek asklarin en güzeli suan

Eline sağlık canım kızlar link burda

Ay bende onu ariyordum sagol canısı balisi

Hadi toplasin gidiyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…