- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Yaptırmazdim ya dna mi kopyalarlarsaKizlar Turkiyede var mi bilmiyor ama Amerikada hatta Amazonda bi urun var $80 falan. Hamileligin 7. Haftasindan itibaren cinsiyet tayini yapiyor. Evinize bi test kabi yolluyorlar ona steril bi sekilde parmaginizdan kan damlatip yolluyorsunuz onlar da kanda dolasan bebek DNAsinda Y kromozomu var mi yok mu diye bakip kiz ya da erkek diye cevap yolluyorlar. %90 dogru sonuc veriyormus. Denemeyi istiyorum ama esim biraz karsi akisini birak vakti gelince ogreniriz boyle cinsiyeti bilmedigimiz vakitlerin de tadini cikaralim diyor. Bu arada kiz da erkek de istiyorum hic farketmez sadece merakliyim cooooooksiz ne dersiniz boyle bi test olsa yaptirir miydiniz?
Cnmm cok cok sagolasin hepiniz cok kiymetlisiniz karsi karsiya gelmesekte güzel bi bag var burda. Ben de cok inanıyorum icimde güzel hisler var cok sükür bu halimize.Yaa canimsinayrilma kopma bizden en kisa zamanda bebisli dahil olacaksin inaniyorum
Evet kuzum ya o an ben ben degildim hatta eskilerin tabiriyle iki canliyim dedim artik ben... O kadar hüsrandan sonra nasıl sukredecegimi bilemiyorum... Gerci adak kurbanımi kestim ama olsunYaaaa şimdi gördümhareket etmeye baslamis mi maasallah kuzuma ya bak kalbim atti kut kut okurken bile. Hissetmeye 19-20 haftada baslicakmisiz sanirim 8 inde benimde muayenem var muhtemelen ikili tarama yapacagini düşünüyorm o gun ya da o hafta bnde
Ya bir arkadasim var iki ay once bana ikili tarama sirasinda video cekmis 11. Haftasinda bana atmisti ozaman izlerken hic anlamamıştım geçen gün actim ve videoyi tekrar izledim aaa baktim bebek oynuyor görüyorum bak bir duygulandim bir duygulandim anlatamam insan yaşamaya basladikca anliyor kesinlikle. Mesela ben Subat annelerine bakiyorum arada konulari okdr önden gidiyorki hazir degilmis gibi hissediyorum kendimi kopuyorum oradan. Şimdi senin o yaşadığın heyecani artik cok yakin oldugum icin o noktaya cok derinden hissediyorumEvet kuzum ya o an ben ben degildim hatta eskilerin tabiriyle iki canliyim dedim artik ben... O kadar hüsrandan sonra nasıl sukredecegimi bilemiyorum... Gerci adak kurbanımi kestim ama olsunaynı gün gidecegiz demek ki kontrole seninke aramizda bir kac gun vardi sanki Lidyacim... Ay cogumuzun kirki karisacak
Çok sağ ol Mervecim, inşallah hepimiz nice güzel hanerler alarak güle oynaya geçiririz hamileliğimizi de kavuşuruz yavrularımızaAh canım daha başını okurken senin için nasıl üzüldüm beraber gidiyorduk biz seninle diyip sonra sona gelip o mutlu haberi görünce bende senin kadar mutlu oldumRabb'im hepimizin evlatlarını korusun bizlere bağışlasın emeklerimizi hiç eylemesin inşallah kaybedenlerede tekrarını nasip etsin senin adına çok çok mutlu oldum
Burda soylemiyorlar maalesef (cunku yanilirlarsa mahkemeye verilebilirler bu riski almiyorlar) O yuzden en erken 16. Haftada ogreniliyor. Hatta bi arkadasimin bebegi gostermemisti ve anca 20. haftada ogrendiIlk defa duydum bunu cnm cok ilgincmis gercekten ama ben olsam yaptirmazdim zaten orda durum nasil bilmiyorum ama burda bazı doktorlar 12-13. Haftalarda iskelet yapisindan cinsiyeti söylüyorlar. Kese görmesi kalp atisi derken zaten 8. Haftayi buluyor sonra da az kalmis oluyor cinsiyete.
Yaa buna cok guluyorum benYaptırmazdim ya dna mi kopyalarlarsa
Yaa mucizem çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar benim bugün kontrolüm vardi bebisimi gördüm yine cok heyecanlandim hareket ediyorduhenüz hissedemezsin dedi. İkili tarama degil de nift testini önerdi fiyati 6000tl falanmis yüzde 99 doğruluk payı varmis. Bende hocam ben dunya masraf yaptim kalkip da sonucu benim icin degismeyecek bir teste 6000tl vermem dedim... Ayin 8inde ikili tarana testini yapacakmis
Evet cnm cok haklisin yasayinca anliyorsun bazi şeyleri Allah tamamina erdirsin saglikla hepimiziYa bir arkadasim var iki ay once bana ikili tarama sirasinda video cekmis 11. Haftasinda bana atmisti ozaman izlerken hic anlamamıştım geçen gün actim ve videoyi tekrar izledim aaa baktim bebek oynuyor görüyorum bak bir duygulandim bir duygulandim anlatamam insan yaşamaya basladikca anliyor kesinlikle. Mesela ben Subat annelerine bakiyorum arada konulari okdr önden gidiyorki hazir degilmis gibi hissediyorum kendimi kopuyorum oradan. Şimdi senin o yaşadığın heyecani artik cok yakin oldugum icin o noktaya cok derinden hissediyorum
Bende adagimi cocuk sevindirmek yönünde yapmıştım elimden geldigince yapmaua çalışıyorum kurban kesmeye kiyamma aglarim ben
Ama allah kabul etsin inşallah
Dur bakalim daha hangi asamalari yasicaz birlikre
Aaa o agizdan cikti mi yapilacak tabikiEvet cnm cok haklisin yasayinca anliyorsun bazi şeyleri Allah tamamina erdirsin saglikla hepimiziadak konusunda valla yapacak birsey yok cnm cikti bir kere agizdan ama senin kadar duygusal.bakamadim hic hayvan kesmeye ben bir derneğe bagisladim bildigim, onlar dağıtıyor ihtiyac sahiplerine...ins Allah kabul eder amin diyeyim... Valla ben hicbir topige yazmadim dedigin gibi ilerdeler ve ben burada sanal teyzelerimler cok mutluyum hepinizi cok sevdimmmm
Ah benim makaleler kralicem konusturdu bilgisini gene iki gözümün çiçeğiYaa buna cok guluyorum benben dna calistim arkadaslar o isler cooook pahali buna amerika gibi kapitalist bi ulke asla para harcamaz ki DNAyi kopyalamasi da bi anlam ifade etmiyor bu sayede DNA databaseleri cok guclu ve genetik pek cok hastaliga bu datalarla care buldular.
Amin cnm hepimize nasip etsin RabbimYaa mucizem çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbende son iki gittiğimde özellikle o kadar belirgin bir şekilde kollarını ve kendini hareket ederken gördüm ki Allahtan o anda video çektik açıp açıp izliyorum sağlıkla gelsinler
Olabilir alıştık birbirmize Lidyamm yaaaAaa o agizdan cikti mi yapilacak tabikiinsallah sifa olsun gittigi ailelerede bende valla burada sizinle mutluyum oralara gidonce kendimi yabanci hossediyorum garipsiuorm ya onlar farklı hamile gibi geliyor nebilim ya ben mi cok farklilastirmaya calisiyorum bizi bilemedim
Ay canim Venüs'üm gitme sen ya hek tecrübelerin hem arkadaşlığın bizim icin önemli kuzumAhh insallah cnn insallah ben hala buraya takılıyorum guzel haberlerinizle ben de cok seviniyorum. Ve icim umut dolu oluyor
Hahahahahhaah yaaa cok tatlisinOlabilir alıştık birbirmize Lidyamm yaaavalla herkes yakin olsa yüzyüze de tanisak birbirimizi keske diyorum ama büyüsü bozulmasın şimdi sizi uzaktan sevmek asklarin en güzeli suan
Neden olmasın canısıHahahahahhaah yaaa cok tatlisinbelki birgun instagramlardan eklesiriz
Eline sağlık canım kızlar link burdaKızlarıııııım, tüp bebek anneler grubuna geçişe davettir!!! burda altında annelik imzası olanları denemek amaçlı listeye ekledim. siz konu içinde beni etiketleyerek bilgilerinizi yazın tabloya işleyeyim. tabloda olmayanlarda geriye dönük bakamadığım için beni etiketleyerek bilgilerini yazdığında ekleyeceğim
Ay bende onu ariyordum sagol canısı balisiEline sağlık canım kızlar link burda
2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍
Kızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalım 🥳 Öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim❤️🤲🏻 Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz ☺️🤗 Hadiii doğum serüvenine...www.kadinlarkulubu.com
Hadi toplasin gidiyoruzzzzEline sağlık canım kızlar link burda
2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍
Kızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalım 🥳 Öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim❤️🤲🏻 Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz ☺️🤗 Hadiii doğum serüvenine...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?