- 12 Haziran 2021
- 447
- 426
- 33
- 44
Amin canım inşallah isteyen herkesin olsunYa ne kadar güzel bi haber masallahh saglıkla ilerlesin hepsi
Merhaba, sizin transferden sonra kanamanız mı oldu acaba? Ben transferin 7.günündeyim lekelenme gibi başlamıştı rengi kırmızılaştı ne yapmam gerekir ki korktumMaşallahikiz mi üçüz mu kaciz bunlar kucagina alacağın gunleri de gor inşallah kuzum dun bana doktor degerin 2000lere ulasmistir kanama zarar vermediyse keseyi görürüz karindan muayene ile demisti ve gördü transferin 17gunu oluyordu benim
Renk kırmızıya donduyse hemen doktorunuzla iletisime geçin hic beklemedenMerhaba, sizin transferden sonra kanamanız mı oldu acaba? Ben transferin 7.günündeyim lekelenme gibi başlamıştı rengi kırmızılaştı ne yapmam gerekir ki korktum
Yok kırmızı diil tekrar baktım da kahverangimsi. Doktorla şimdi konuştum embriyo tutunurken böyle şeyler olması normal dedi corasprin ve oksaparı bırakın tedbir amaçlı dedi. İşe gidiyordum yorulmuşsunuz 2 gün rapor verelim evde istirahat edin dedi. Sizin hangi gün başlamıştı ne kadar sürmüştü? Siz de bırakmış mıydınız kan sulandırıcılarıRenk kırmızıya donduyse hemen doktorunuzla iletisime geçin hic beklemeden
Benim 17. Gunumdu sanirim kahve akinti gelmisti ama biraktirmadilar bana ben direk heyet raporuyla izne cikmistim benimde is yerinde oldu çünküYok kırmızı diil tekrar baktım da kahverangimsi. Doktorla şimdi konuştum embriyo tutunurken böyle şeyler olması normal dedi corasprin ve oksaparı bırakın tedbir amaçlı dedi. İşe gidiyordum yorulmuşsunuz 2 gün rapor verelim evde istirahat edin dedi. Sizin hangi gün başlamıştı ne kadar sürmüştü? Siz de bırakmış mıydınız kan sulandırıcıları
Merhaba cnm, doktorunuza gitmeniz gerekiyor hemen umarim bu saate kadar gitmissinizdirMerhaba, sizin transferden sonra kanamanız mı oldu acaba? Ben transferin 7.günündeyim lekelenme gibi başlamıştı rengi kırmızılaştı ne yapmam gerekir ki korktum
Benim kanama seklinde oldugu icin hastaneye yatmistim serum takılmıştı ve kan sulandiriciyi kesmistiYok kırmızı diil tekrar baktım da kahverangimsi. Doktorla şimdi konuştum embriyo tutunurken böyle şeyler olması normal dedi corasprin ve oksaparı bırakın tedbir amaçlı dedi. İşe gidiyordum yorulmuşsunuz 2 gün rapor verelim evde istirahat edin dedi. Sizin hangi gün başlamıştı ne kadar sürmüştü? Siz de bırakmış mıydınız kan sulandırıcıları
Merhaba, cevabınız için çok teşekkür ederim . Doktorla telefonda görüştük. Benimki hala kahverengi lekelenme şeklinde olduğu için normal dedi. Kan sulandırıcıları keselim şimdilik dedi ve istirahat verdi. Ben de işe gidiyordum normalde. Bu iki gün gitmeyeceğim. Ne kadar sürüyor peki bu tutunma kanaması bilginiz var mı?Merhaba cnm, doktorunuza gitmeniz gerekiyor hemen umarim bu saate kadar gitmissinizdir
Ben de bugün ve yarın raporlu olacağım evde. Peki sizin kaç gün sürmüştü hatırlıyo musunuz?Benim 17. Gunumdu sanirim kahve akinti gelmisti ama biraktirmadilar bana ben direk heyet raporuyla izne cikmistim benimde is yerinde oldu çünkü
Bir kere akinti gelmisti o kadar bazen geliyor hala mesela iki gun önce yine geldiBen de bugün ve yarın raporlu olacağım evde. Peki sizin kaç gün sürmüştü hatırlıyo musunuz?
Rica ederim cnm , benimki tutunma degil bildigin adet gibi kanamaydi birgece hastanede serum igne yiyip ertesi gun bitmişti ... Sizin kontrol ne zaman acaba umarim hersey yolundadirMerhaba, cevabınız için çok teşekkür ederim . Doktorla telefonda görüştük. Benimki hala kahverengi lekelenme şeklinde olduğu için normal dedi. Kan sulandırıcıları keselim şimdilik dedi ve istirahat verdi. Ben de işe gidiyordum normalde. Bu iki gün gitmeyeceğim. Ne kadar sürüyor peki bu tutunma kanaması bilginiz var mı?
Benimki tutunma kanamasıymş doktor öyle söylediRica ederim cnm , benimki tutunma degil bildigin adet gibi kanamaydi birgece hastanede serum igne yiyip ertesi gun bitmişti ... Sizin kontrol ne zaman acaba umarim hersey yolundadir
Ooooo en zor kısım bekleme, neyseki az kaldi azcik daha dayan sonucunu da bildir olur mu tatli kizBenimki tutunma kanamasıymş doktor öyle söylediŞuan o da kesildi çok şükür. Benim test günüm daha gelmedi kii 11 ağustosta transfer oldum test günüm 23 ağustos olarak verildi. Bekle babam bekle moddayım
BildiririmOoooo en zor kısım bekleme, neyseki az kaldi azcik daha dayan sonucunu da bildir olur mu tatli kiz
5gundu benimki cnm ben evde transfer sonrasi 6gunde cift cizgi gördümBildiririmSizin kaçıncı gün embriyosuydu, kan testini kaçıncı günde vermiştiniz? Öncesinde evde idrar testi yapmış mıydınız?
Amin cnmSlm bayanlar 15 ağustos transfer oldum bugün 3.gunum ne gibi belirtiler oluyor sizler daha tecrubelisiniz çoğunuz gebesinizdir inşallah darısı isteyen herkese sağlıkla bebislerinizi kucağınıza alırsınız insallah
Merhaba oncelikle hayirli olsun bizim burada ogrendigimiz en onemli sey belirti aramamak oldu elinizde degildir biliyorum ama inanin o tarihlerde belirti vermesi cok zorSlm bayanlar 15 ağustos transfer oldum bugün 3.gunum ne gibi belirtiler oluyor sizler daha tecrubelisiniz çoğunuz gebesinizdir inşallah darısı isteyen herkese sağlıkla bebislerinizi kucağınıza alırsınız insallah
Teşekkür ederimMerhaba oncelikle hayirli olsun bizim burada ogrendigimiz en onemli sey belirti aramamak oldu elinizde degildir biliyorum ama inanin o tarihlerde belirti vermesi cok zor
Ikincigun bel kasik ağrısı oldu hala devam ediyor 25 agustos tahlil gunum hayırlısı inşallahAmin cnminan hicbir belirti arama baslarda olmuyor ilaclarin etkisiyle göğüsler hassas olur kasik batmalari o kadar ama bunlar belirti değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?