- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
İns cnm Rabbim muradini versinIkincigun bel kasik ağrısı oldu hala devam ediyor 25 agustos tahlil gunum hayırlısı inşallah
Ayy ne güzel darısı başıma. Benim bugün 8.gün ama hala test filan yapmadım. Sizin erken gebelik testi miydi yoksa kaset testlerden mi?5gundu benimki cnm ben evde transfer sonrasi 6gunde cift cizgi gördüm
Hayırlı uğurlu olsun sonu güzel olsun inşallahSlm bayanlar 15 ağustos transfer oldum bugün 3.gunum ne gibi belirtiler oluyor sizler daha tecrubelisiniz çoğunuz gebesinizdir inşallah darısı isteyen herkese sağlıkla bebislerinizi kucağınıza alırsınız insallah
Her ikisinden de almistim cnm ikisi de pozitifi gösterdi ayni andaAyy ne güzel darısı başıma. Benim bugün 8.gün ama hala test filan yapmadım. Sizin erken gebelik testi miydi yoksa kaset testlerden mi?
Keşke ben de yapabilsem ama hiç cesaret edemiyorum siz hiç korkmadınız negatif çıkarsa diyeeHer ikisinden de almistim cnm ikisi de pozitifi gösterdi ayni anda
Bende bel agrisi kasik ağrısı ara ara var hayırlısı hakkımızda inşallahHayırlı uğurlu olsun sonu güzel olsun inşallahBen de 11 ağustosta transfer oldum. Transfer sonrası ara ara kasık ağrılarım oldu. Bir de transferin 7.gününde kahverengi lekelenmem oldu. Şuan hala biraz geliyor ara ara. Onun haricinde göğüslerimde filan bi sertlik ya da hassasiyet olmadı. Bu süreçte hareket kalmamaya ve kan akışına dikkat ediyorum. Sürekli hasta gibi yatmak gerçekten insanı strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor emin olduğum tek şey bu :)
Leke 1 haftadan önce olmuyor. Herkeste olacak diye birşey de yokmuş merak etmeyinBende bel agrisi kasik ağrısı ara ara var hayırlısı hakkımızda inşallah
lekede olmadı
Canim iki kez negatifdi son denememde tuttu cok sukur o yüzden merakıma yenilip ya herru ya merru diyip yapmistim. ben pozitifi gördükten 1 hafta sonra kanama yasadim leke degildu yaniKeşke ben de yapabilsem ama hiç cesaret edemiyorum siz hiç korkmadınız negatif çıkarsa diyee
Bi de tutunma kanaması bitmiş miydi yaptığınızda? Ben de hala bu sabah bikaç damla lekelenme vardı. Hala yerleşiyo heralde anlamadım
Belirti genelde ilaçların etkisiyle pek anlaşılmıyor, sabırla beklemek gerekiyor. Amin inşallahSlm bayanlar 15 ağustos transfer oldum bugün 3.gunum ne gibi belirtiler oluyor sizler daha tecrubelisiniz çoğunuz gebesinizdir inşallah darısı isteyen herkese sağlıkla bebislerinizi kucağınıza alırsınız insallah
Progestan iğneyi sgk karşılıyor mu canım?Arkadaşlar kan sulandırıcı iğne, progestan hap, ve progestan iğne sağlık ocağı yazıyor. Prulutex pahalı, alamıyorsanız doktorunuz dan progestan iğne yazmasını isteyin. Estrofemi yazıyor mu bilmiyorum ama
Evet karşılıyor. Sağlık ocağında yazdırıyorum canım. Oksapar progestan hap 200 mg onları da karşılıyorProgestan iğneyi sgk karşılıyor mu canım?
Popodan yapılıyor sanırım değil mi?ben karından yapılan prulutex aldım onu karşılamıyor, birde progestan 50 mg ampul yazdırdım onu karşılıyor ama hastanede yaptırmam lazımmışEvet karşılıyor. Sağlık ocağında yazdırıyorum canım. Oksapar progestan hap 200 mg onları da karşılıyor
Sağlık kabini veya sağlık ocağında ücretsiz yaptırabilirsinizPopodan yapılıyor sanırım değil mi?ben karından yapılan prulutex aldım onu karşılamıyor, birde progestan 50 mg ampul yazdırdım onu karşılıyor ama hastanede yaptırmam lazımmış
Merhaba 12. Günüm 7.6 mm rahim kalınlığım aynen sizin gibi ilaçsız kalınlaşan rahim duvarım şimdi ilaçla zar zor kalınlaşıyor doktor pzt gününe kadar kalınlaşmazsa iptal edicem dedi kafayı yicem cok üzülüyorum gerçekten bitsin artık bu imtihan sizin transfer günü kaçtıCnm dedıgım gibi benım durumum sizden cok farklı .bi sürü kürtaj gecırıdm 2 de histeroskopi.eskıden hiç ilac almadan rahım duvarım 10-11 mm ölçülürdü .şimdi gevırılen işlemler dolayısıyla günde 4 estrofem ve bant kullanmama rağmen ancak 8..3 oldu .başarılı transferın bileşenlerinden biri de endometrium kalınlıgı 10-14 mm arası en güzeli .7,5naltına transfer yapılmıyor bile zaten tutunma ıhtımali dusuk diye .benım de 7,5 un az üstü .ama o 3 çizgi patternı de onemlıymıs cok kalıslasmasada bu görüntü onemli demıstı doktorum .
Benim.de asla rahim kalınlaşmasıya ilgili bi sorunum yoktu ama 3 kez iptal oldu transfer bu sefer doğal siklus olcak bakalım ne olcakMerhaba 12. Günüm 7.6 mm rahim kalınlığım aynen sizin gibi ilaçsız kalınlaşan rahim duvarım şimdi ilaçla zar zor kalınlaşıyor doktor pzt gününe kadar kalınlaşmazsa iptal edicem dedi kafayı yicem cok üzülüyorum gerçekten bitsin artık bu imtihan sizin transfer günü kaçtı
Kaç mm de kaldıBenim.de asla rahim kalınlaşmasıya ilgili bi sorunum yoktu ama 3 kez iptal oldu transfer bu sefer doğal siklus olcak bakalım ne olcak
6.9Kaç mm de kaldı
Doktor en az kaç olmalı dedi pekş4 mm
6.9
Tanı 9mm yada üstü kalınlıkta çok 3 çizgi önemli dedi ama malesef 3 çizgi yoktuDoktor en az kaç olmalı dedi pekş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?