2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba canım nasılsın bebisin nasıl
Bende şuan aynı durumdayım yarın ignem.bitiyor haftaya opu olcam beni doktorumda 5.gune gelenleri dondurcam dedi..
En son kontrolde 10yumurta vardı inşallah kaliyeli ve beşinci güne ulaşırlar

Merhaba herkeze

Bebisleriniz nasıl merak ettim gerçi watsap gurubu kurmustunuz ama arada burayada bakıyorsunuz dur umarım
Merhaba canm iyiyiz elhamdülillah dün ilk bebisimiz doğdu gerçi geçen hafta bir doğum daha oldu ama o zamaninda değil erkendi yinede sağlıklı şimdilik küvezde hepimiz sona geldik yavaş yavaş en geç mart başında doğumlar bitmiş olacak sen nasılsın

Msrhaba ben whats uo grubuna geçmemiştim Şubat 2023 annelerine takılıyorum Son haftalar kısmetse Şubat da gelecek bebişim Siz nasılsınız ?
Hayırlısı ile kucaginiza almayı nasip etsin rabbim ben bebeği aldirtiktan sonra tekrar tedavi omadim son 3 embriyo var açıkçası kararsızım zaten 4 deneme başarısızdı ki 5 ve 6 gün embriyolar di bu ücü üçüncü gün embriyo transfer olsammi yoksa vazmi geçsem maddi açıdan kendimi zorladım diğerlerin de buna gücüm kalmadi ve de umudum yok

Bence tekrar denemelisin sonradan keşke dememek için bile olsa maddi yönden baya yorucu ama para gelip geçer ne zorluklarla ödedim bende ve benimde 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştu rabbim ol diyince günlerin hiç bir önemi yok ve ne olursa olsun umutsuzluğa kapılma unutma Allah'tan ümidi sadece müşrikler keser Rabbim bu yolda olan herkesin seninde yardımcın olsun inşallah

Çok sevindim yaaa kaç kişi kaldı geriye maşallah ya

Amin insallah

Allah herkesin kucağına saglikli almasını nasip etsin herkezede nasip etsin
Ay kim doğum yaptı merak ettim benim de ikizlwrim var normal dogum tarih 16 mart gibi ama o tarihe kalmam WhatsApp da da yokum o kişiler neden erken dogum yaptı acaba

Ay kim doğum yaptı merak ettim benim de ikizlwrim var normal dogum tarih 16 mart gibi ama o tarihe kalmam WhatsApp da da yokum o kişiler neden erken dogum yaptı acaba
Zehra 32. Haftada doğum yaptı yüksek tansiyon ve kese dekolmanı oluşmuş dün B Burcu2480 doğum yaptı 38+ dı zaten 24 ocağa gün almıştı kızı biraz hızlı davrandı benimde tahmini tarih 15 Mart ama sezeryan istiyorum subat sonu Mart başı olur büyük ihtimalle

Hayırlısı olsun acaba benim gibi hüsrana uğrayan arkadaşlar dan tedaviye tekrar başlayan varmı

Merhaba herkese... herkes whatsappa geçince grup sessizleşti bende merak ediyordum açıkçası doğumların başladığını tahmin ettim. Sizlerde hazırlıklar ne durumda kendimi çok hazırlıksız hissediyorum. Bir de doktorum tüp bebek olduğu için sezaryen olmalısın diyor, normal doğum yapan ya da yapmayı düşünen var mı?

Merhaba herkeze

Bebisleriniz nasıl merak ettim gerçi watsap gurubu kurmustunuz ama arada burayada bakıyorsunuz dur umarım
Merhaba cnm bizler iyiyiz sen nasılsın?
Ben kismetse salı günü yüksek tansiyondan dolayi riske girmemek icin 35+6 haftalikken doguma girecem... Benden sonra da büyük ihtimalle sira moonandstar ve Rubby ve de cevikkiz galiba dogurcak senden de guzel haberler bekliyoruz Allah'ın izniyle

Çok sevindim hayırlısı ile alın kucaginiza benim umudum pek yok o yüzden vaz geciyorum galiba :)

Çok sevindim hayırlısı ile alın kucaginiza benim umudum pek yok o yüzden vaz geciyorum galiba :)
Bende bu son embriyomu umudum yok lab kira parasi vermeyim transfer ucreti vereyim de çöpe gitmesinndiye denemjsti olacağı nasibi varmis sil kafadan ama sansini dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…