- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Daha ilaç vermedi şimdi adet olmayı bekliyorum adetinin 1. Günü ara dedi 1 tane embriyom donduruldu senin nasıl olmustu canimCanım bende dondurulmuş transfer yapıldım. Sonucu bekliyorum dinlenerekyapılması gerekenler yapılmıştır zaten sen kendini strese sokma ve bekle. İlaçlarını falan söylemiştir doktor dikkatli kullan yeterli takdir Allah tan inşallah pozitiflerimizi buluruz
Benim merkez günlük hayatıma devam etmemi söyledi. Sadece agir spor yasak. Ben de ara ara uzanıyorum oyle yemegimi yapıyorum disariya ignemi vurulmaya falan gidiyorum. Stresli degilim ama testi günümden önce yapmayi düşünüyorum. Nasibimizde ne varsa o teslimiz Rabbimize.Arkadaşlar 6 Haziran'da bende oldum ama dinlenme ve arada evde yavas yürüyorum o kadar belirti vs aramıyorum Yusuf ve Meryem suresi dinliyorum dua ediyorum güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum
Akışına bırakmak en güzel rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
Bı dünya ilaç içiyoruz belirti olması çok zor aralıktan beri tedavi surecindeyim o zamandan beri fırsat buldukça günlük tutuyorum şimdide yapıyorum yazıyorum aklıma geldikçe 20 haziranda tam 14. Gün test yaptircam çok zor bekleyisli süreç rabbim hayra çıkarsın
Aynen öyle canım ya bende erken değil en sonunda yaptirma taraftariyim hep bakalım hayırlısıBenim merkez günlük hayatıma devam etmemi söyledi. Sadece agir spor yasak. Ben de ara ara uzanıyorum oyle yemegimi yapıyorum disariya ignemi vurulmaya falan gidiyorum. Stresli degilim ama testi günümden önce yapmayi düşünüyorum. Nasibimizde ne varsa o teslimiz Rabbimize.
Adetliyken kontrole çağırıyor rahim kalınlığına bakıyor. Adet ile transfer arasında 2-3 kez kontrole gittim. Rahim kalınlık durumuna göre ilaçlar verdi kullandım. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi ilaçlara da devam canımDaha ilaç vermedi şimdi adet olmayı bekliyorum adetinin 1. Günü ara dedi 1 tane embriyom donduruldu senin nasıl olmustu canim
Ben kimyasal gebelik yaşadım Şubat'ta şimdi yine içimde korku ama iyi düşünmeye çalışıyorum rabbim bi yola koymuştur merak etme bende de ya iptal olursa diye korkuyorum manevi olarak insan çok yıpranıyoBenden bir gün sonra o zaman kontrolün canımBakalım yarın ne diyecekler bana. Ya devam diyecekler ya da ertelenecek. Allahım sen büyüksün
Bana bazı doktorlar pcos diyor
Bazıları pcos görümlüsün ama nedensiz infertilite dediler. Anlamadım
Hep farklı şeyler oluyor bende duygusal çöküşle hep ağladım. Çok zor zamanlar geçirdim. Hala da yüreğim ağzımda geziyorum. Yaşayan bilir. Birbirimizi haberdar edelim canım. Transferlerimiz hemen hemen aynı zamana denk gelecek gibi
3. Gün embriyosu cnm taze transfer 2. Gün bugün :) uzanıyorum oturuyom iş yapmıyorum arada oturduugm yerde bisiler yapıyorum ufak tefek şeyler o kadarSelam kizlarr Nabersinizz??
Nasil gidiyor biraz Sohbet edeliim
Kacinci gundesiniz? Ve kacinci gün embriyosu?
Beler yapiosunuz gün Icerisindee
25 haziran kontrole kadar estrofem devam benim biraz baş ağrısı yaptı sanki normalde migrenim var ama anlamadım bir de iştahım açıldıSelam kizlarr Nabersinizz??
Nasil gidiyor biraz Sohbet edeliim
Kacinci gundesiniz? Ve kacinci gün embriyosu?
Beler yapiosunuz gün Icerisindee
Yaaaaaaa dün ovulasyonla pozitif görmüştüm bugün kan vermeye gidemedim ama bir erken bir de normal test aldım vee pozitiiff Allah'ım inşallaahh kimyasal falan olmaz eşime söyleyince hemen kan vermeye gidicem. İnşallah gğzel ilerler artarrYaa hadi insallah ne zaman kan vericeksin peki? Guzel haberlerle donesin canimbu arada cok guzel degerlendirmissin sende zamanini ne guzel Rabbim bu duyguyu herkese tattirsin
Yaaaaaaa dün ovulasyonla pozitif görmüştüm bugün kan vermeye gidemedim ama bir erken bir de normal test aldım vee pozitiiff Allah'ım inşallaahh kimyasal falan olmaz eşime söyleyince hemen kan vermeye gidicem. İnşallah gğzel ilerler artarr
1inde transfer oldum. 7.günüm bitmiş oluyo saat hesabıyla 8.gündeyimNormal test baya koyu cnm masallah saglikla ilerlemesini nasio etsin Rabbim kacinci günün bence kan verebilirsin
Maşallah gününe göre çok belirgin rabbim tamamına erdirsin1inde transfer oldum. 7.günüm bitmiş oluyo saat hesabıyla 8.gündeyim
Evet benim ilk transferimde çizgi çıkmıştı testte . Ama negatif sonuç geldi kanda .Ben de kullandım transferden 6 gün önce vuruldum dondurulmuş olmasina ragmen. Ve yalanci beta hcg salgiliyor ovitrel maalesef 10 günde geciyor etkisi
Çok teşekkür ederim E2 ve Progesteron için kan vermiştim hemşire ile görüştüm gayet normal çıkmış değerlerimHadi gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?