2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Arkadaşlar 6 Haziran'da bende oldum ama dinlenme ve arada evde yavas yürüyorum o kadar belirti vs aramıyorum Yusuf ve Meryem suresi dinliyorum dua ediyorum güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum
Akışına bırakmak en güzel rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
Bı dünya ilaç içiyoruz belirti olması çok zor aralıktan beri tedavi surecindeyim o zamandan beri fırsat buldukça günlük tutuyorum şimdide yapıyorum yazıyorum aklıma geldikçe 20 haziranda tam 14. Gün test yaptircam çok zor bekleyisli süreç rabbim hayra çıkarsın

Yatakda uzanıyorum yatıyorum arada yavaş yuruyorum bugün 2. Gün bugün 3/4 gün onemli bakalm elimziden ne gelirse o takdir rabbimin

Bazen oturduğum yerden yemek soyiyorum vs kopmamaya çalışıyorum ama ev durumundan dolayı kopmak zorundaym öyle bakalmn

Daha ilaç vermedi şimdi adet olmayı bekliyorum adetinin 1. Günü ara dedi 1 tane embriyom donduruldu senin nasıl olmustu canim

Benim merkez günlük hayatıma devam etmemi söyledi. Sadece agir spor yasak. Ben de ara ara uzanıyorum oyle yemegimi yapıyorum disariya ignemi vurulmaya falan gidiyorum. Stresli degilim ama testi günümden önce yapmayi düşünüyorum. Nasibimizde ne varsa o teslimiz Rabbimize.

Aynen öyle canım ya bende erken değil en sonunda yaptirma taraftariyim hep bakalım hayırlısı

Daha ilaç vermedi şimdi adet olmayı bekliyorum adetinin 1. Günü ara dedi 1 tane embriyom donduruldu senin nasıl olmustu canim
Adetliyken kontrole çağırıyor rahim kalınlığına bakıyor. Adet ile transfer arasında 2-3 kez kontrole gittim. Rahim kalınlık durumuna göre ilaçlar verdi kullandım. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi ilaçlara da devam canım

Ben kimyasal gebelik yaşadım Şubat'ta şimdi yine içimde korku ama iyi düşünmeye çalışıyorum rabbim bi yola koymuştur merak etme bende de ya iptal olursa diye korkuyorum manevi olarak insan çok yıpranıyo sen yarın bende cuma günü iyi haberler alırız haftaya Çarşamba transfer olur gibime geliyo benim

Selam kizlarr Nabersinizz??
Nasil gidiyor biraz Sohbet edeliim
Kacinci gundesiniz? Ve kacinci gün embriyosu?
Beler yapiosunuz gün Icerisindee
3. Gün embriyosu cnm taze transfer 2. Gün bugün :) uzanıyorum oturuyom iş yapmıyorum arada oturduugm yerde bisiler yapıyorum ufak tefek şeyler o kadar

Selam kizlarr Nabersinizz??
Nasil gidiyor biraz Sohbet edeliim
Kacinci gundesiniz? Ve kacinci gün embriyosu?
Beler yapiosunuz gün Icerisindee
25 haziran kontrole kadar estrofem devam benim biraz baş ağrısı yaptı sanki normalde migrenim var ama anlamadım bir de iştahım açıldı

Yaa hadi insallah ne zaman kan vericeksin peki? Guzel haberlerle donesin canim bu arada cok guzel degerlendirmissin sende zamanini ne guzel Rabbim bu duyguyu herkese tattirsin
Yaaaaaaa dün ovulasyonla pozitif görmüştüm bugün kan vermeye gidemedim ama bir erken bir de normal test aldım vee pozitiiff Allah'ım inşallaahh kimyasal falan olmaz eşime söyleyince hemen kan vermeye gidicem. İnşallah gğzel ilerler artarr

Eklentiler

• IMG_20220608_172200.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…