2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba benim de 6 haziran transferim seninle aynı durumdayim ne kasık agrisi ne baska bisey yok. Bazen benim olmadi gibi geliyor bazen oldu diyorum. Guzelliklerle gelsinler insallah
Bugün bel ağrım var adetten önce ki hassasiyet var adet olacağım diye korkuyorum doktora sordum erken dedi

Bugün bel ağrım var adet öncesi hassasiyet va her an adet olacak gibi tedirgin etti beni bu hisler

Ayyy canimmm kacinci gunundu? Cok sukurrr gozunuz aydin canimm Yaaa Okadar cok mutlu oldumkiii bizede nasip olsun insallahhh Çokkkk Kalpppp

Ay maşallah sizinkini bu kadar belirgin görünce kendiminkinden korktum baya silik çünkü 9. günde
Hiç korkmayın Rabbime dua edelim sadece sağlıkla gelsinler. Benim de şuan aklım karıştı. Ben 25inde ovitrelle vuruldum. Onun etkisi kalmamıştır di mi bilginiz var mı. Gerçi o zaman da ovulasyon testlerim negatifti dün akşam bitek pozitif oldu.

Yaaa ben burdayimmm diyorrr Guzummm
Gueban olurum seni verenee
Çok sukur canimm P pebblepapers
Çok teşekkür ederim. Burda okudukça derdim hep bana da nasip olacak mı diye, Rabbim zamanı gelince nasip ediyormuş. Yine de kan vermeden emin olamıyorum ben çok acayip tuhaf bi his. Ve poztifse bile acaba kan değerlerim düzgün mü olacak vesaire vesaire bir sürü düşünce başladı şimdi de Allah'ım sizin de her isteyenin de dualarını kabul etsin inşallah buralar sağlıklı bebiş haberleriyle dolsun. Trasnferden sonra 7 günüm bitti

Kendini yorma canim ilk 3 gun cok onemli cok dikkat et kendine umarim guzel sonuclar almak nasip olurr
Yok cnm iş yapmıyorum zaten oturdugm yerden pogaça yuvarlaydm Arada evden geziniyorum ufak yavas adımlarla o kadar
Yemek dışında dinleniyorum hep

Bende pazartesi ya da salı gibi transfer olurum sanırım. Çok heyecanlıyım. İnanamıyorum hala inşallah üç beş güne içimde bir minik canlı olacak. İlk defa olacak. İnşallh güzel şeyler olur ikimizi için hepimiz için

Ayyyy hiç stress yapma Kendine bebegin sımsıkı tutunsun Sana Mutluulugunuza mutluluk katsin inşallah bu guzel haberleri almak bizlerede nasip olsun Benimde 5.ci gunum test yapmak istemiyorum aslinda Ama sizleri gordukcede Yapasim geliyor ama Tabi simdi degil Daha cok erken Rabbimm gönlümüze göre versin canim senin adina inan coooook Mutlu oldummm

10 günde geçiyor etkisi diyolar bence baya da belirgin çatlama da olsa o kadar olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…