Bence yapma sabırla bekle gününü moralin hep yüksek olsunArkadaşlar erken gebelik testi yapan varmı kimler kaçıncı günde yaptı sonuç ne oldu benim 5. Günüm bi yanım yap diyor diğer yanım çıkan sonuçtan korkuyor
Hayır tek embriyo transferi oldu 5.gün embriyosuMaşallah gününe göre çok belirgin rabbim tamamına erdirsinçift transfer miydi?
Ay maşallahHayır tek embriyo transferi oldu 5.gün embriyosu
Bugün bel ağrım var adetten önce ki hassasiyet var adet olacağım diye korkuyorum doktora sordum erken dediMerhaba benim de 6 haziran transferim seninle aynı durumdayim ne kasık agrisi ne baska bisey yok. Bazen benim olmadi gibi geliyor bazen oldu diyorum. Guzelliklerle gelsinler insallah
Bugün bel ağrım var adet öncesi hassasiyet va her an adet olacak gibi tedirgin etti beni bu hislerCanım normalde transfer günü sayılmaz senin 2. Günün bugün. Herkeste her belirti aynı olmaz ama bende 2 gün sonra bel ağrısı olmuştu ve göğüs şişliği oldu. Kafana takma kendini dinlemeyi bırakHayırlısı olsun inşallah
Ayyy canimmm kacinci gunundu? Cok sukurrrYaaaaaaa dün ovulasyonla pozitif görmüştüm bugün kan vermeye gidemedim ama bir erken bir de normal test aldım vee pozitiiff Allah'ım inşallaahh kimyasal falan olmaz eşime söyleyince hemen kan vermeye gidicem. İnşallah gğzel ilerler artarr
Kendini yorma canim ilk 3 gun cok onemli cok dikkat et kendine umarim guzel sonuclar almak nasip olurr3. Gün embriyosu cnm taze transfer 2. Gün bugün :) uzanıyorum oturuyom iş yapmıyorum arada oturduugm yerde bisiler yapıyorum ufak tefek şeyler o kadar
Hiç korkmayın Rabbime dua edelim sadece sağlıkla gelsinler. Benim de şuan aklım karıştı. Ben 25inde ovitrelle vuruldum. Onun etkisi kalmamıştır di mi bilginiz var mı. Gerçi o zaman da ovulasyon testlerim negatifti dün akşam bitek pozitif oldu.Ay maşallahsizinkini bu kadar belirgin görünce kendiminkinden korktum baya silik çünkü 9. günde
Genelde aynı belirtiler oluyor canım tedirgin olma rahat olmaBugün bel ağrım var adet öncesi hassasiyet va her an adet olacak gibi tedirgin etti beni bu hisler
Çok teşekkür ederim. Burda okudukça derdim hep bana da nasip olacak mı diye, Rabbim zamanı gelince nasip ediyormuş. Yine de kan vermeden emin olamıyorum ben çok acayip tuhaf bi his. Ve poztifse bile acaba kan değerlerim düzgün mü olacak vesaire vesaire bir sürü düşünce başladı şimdi de
Yok cnm iş yapmıyorum zaten oturdugm yerden pogaça yuvarlaydm Arada evden geziniyorum ufak yavas adımlarla o kadarKendini yorma canim ilk 3 gun cok onemli cok dikkat et kendine umarim guzel sonuclar almak nasip olurr
Bende pazartesi ya da salı gibi transfer olurum sanırım. Çok heyecanlıyım. İnanamıyorum hala inşallah üç beş güne içimde bir minik canlı olacak. İlk defa olacak.Ben kimyasal gebelik yaşadım Şubat'ta şimdi yine içimde korku ama iyi düşünmeye çalışıyorum rabbim bi yola koymuştur merak etme bende de ya iptal olursa diye korkuyorum manevi olarak insan çok yıpranıyosen yarın bende cuma günü iyi haberler alırız haftaya Çarşamba transfer olur gibime geliyo benim
Ayyyy hiç stress yapma Kendine bebegin sımsıkı tutunsun SanaÇok teşekkür ederim. Burda okudukça derdim hep bana da nasip olacak mı diye, Rabbim zamanı gelince nasip ediyormuş. Yine de kan vermeden emin olamıyorum ben çok acayip tuhaf bi his. Ve poztifse bile acaba kan değerlerim düzgün mü olacak vesaire vesaire bir sürü düşünce başladı şimdi deAllah'ım sizin de her isteyenin de dualarını kabul etsin inşallah buralar sağlıklı bebiş haberleriyle dolsun. Trasnferden sonra 7 günüm bitti
Gozun aydin canimmm bugun ne guzel haberler yaziyosunuz kizlar Umud oluyosunuz valla YaaaBenim de 9. gün beta Hcg 107 çıktıidrar testi negatif olanlara umut olsun
En guzelini yapiosun canim Ac bi film Zaman gecirmeye Bak insallah guzel haberler verelim birbirimizeeYok cnm iş yapmıyorum zaten oturdugm yerden pogaça yuvarlaydm Arada evden geziniyorum ufak yavas adımlarla o kadar
Yemek dışında dinleniyorum hep
Yaa ne guzel masallahh 9. Gün icin cok guzel degerin. Saglikla ilerlesinBenim de 9. gün beta Hcg 107 çıktıidrar testi negatif olanlara umut olsun
İnşallah canım inşallahEn guzelini yapiosun canim Ac bi film Zaman gecirmeye Bak insallah guzel haberler verelim birbirimizee
10 günde geçiyor etkisi diyolar bence baya da belirgin çatlama da olsa o kadar olmazHiç korkmayın Rabbime dua edelim sadece sağlıkla gelsinler. Benim de şuan aklım karıştı. Ben 25inde ovitrelle vuruldum. Onun etkisi kalmamıştır di mi bilginiz var mı. Gerçi o zaman da ovulasyon testlerim negatifti dün akşam bitek pozitif oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?