2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Çok teşekkür ederim mutluluğuma ortak oldunuz. Bence 5.gün çıkmaz çünkü ben ovulasyon yaptığımda 6.günün akşamında koyuluk gördüm de öyle gebelik testi aldım. tekrar teşekkür ederim rabbim size de nasip etsin bu mutluluklarımız çoğalsınn

Kızlar evde kaset testim var ki markadan. Test yaptım biri negatif biri silik biraz ama pozitifi pozitif çıkan test laboquick, internetten baktım yanlış çıkıyor bazen yazmışlar kan vermeye de korktum çünkü erken gibi daha 1 Haziran transfer günümdü

Selam kizlarr Nabersinizz??
Nasil gidiyor biraz Sohbet edeliim
Kacinci gundesiniz? Ve kacinci gün embriyosu?
Beler yapiosunuz gün Icerisindee
Selam, iyiyim canım sen nasılsın
Benim 3. Gün embriyosu 2 tane transfere edildi. Bugün tam 7. günüm. Günlük hayatıma devam ediyorum komşularıma gidiyorum oturmaya kafam dağılsın diye. Sen nasılsın

Selam, iyiyim canım sen nasılsın
Benim 3. Gün embriyosu 2 tane transfere edildi. Bugün tam 7. günüm. Günlük hayatıma devam ediyorum komşularıma gidiyorum oturmaya kafam dağılsın diye. Sen nasılsın
Aleykumselam canim bende iyim sukur
Inşallah guzel haberler vermek nasip olsun birbirimize Ohh en guzelini yapiosun kafan dagilsiin. Benimde bugun 5.ci gunum normal hayatima dondum sayilir ama eşim sagolsun Surekli yatirmaya calisiyor beni

Test varsa elinde sabah tekrar et cnm bence

Aleykumselam canim bende iyim sukur
Inşallah guzel haberler vermek nasip olsun birbirimize Ohh en guzelini yapiosun kafan dagilsiin. Benimde bugun 5.ci gunum normal hayatima dondum sayilir ama eşim sagolsun Surekli yatirmaya calisiyor beni
Amin inşallah. Valla başka türlü kafa dağılmıyor maalesef. Bende bir gazla transferden sonraki 3. Gün kan testi verdim, 2.43 çıktı. 4. Günü de çok açık kahve fondoten rengi gibi sümüğümsü yapıda lekelenmem oldu. Ama adet sancılarım var. Bazen diyorum ki tutundu sanırım lekelenme oldu, bazen de adet olacam galiba diyorum. Neye inanacağımı şaşırdım. İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Son düzenleme:

Canım ovulasyonla benimde silik çizgi var lakin erken gebelik testi negatif anlamadım ovulasyon testi labguick erken gebelik testi ard met diye bir marka ovulasyonla gebelik nereden anlaşılacak?

Aminnn canim Ya insallah Rabbim buyuk insallah tutunmusturdur Bebeklerimiz Bize umut olsunlar. Duâlarimiz hep ortak Burda Kizlar Yaaa Rabbim kucaklarimizi boş birakmasiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…