- 17 Nisan 2021
- 322
- 357
- 53
Çok teşekkür ederim mutluluğuma ortak oldunuz. Bence 5.gün çıkmaz çünkü ben ovulasyon yaptığımda 6.günün akşamında koyuluk gördüm de öyle gebelik testi aldım. tekrar teşekkür ederim rabbim size de nasip etsin bu mutluluklarımız çoğalsınnAyyyy hiç stress yapma Kendine bebegin sımsıkı tutunsun SanaMutluulugunuza mutluluk katsin inşallah bu guzel haberleri almak bizlerede nasip olsun Benimde 5.ci gunum test yapmak istemiyorum aslinda Ama sizleri gordukcede Yapasim geliyor ama Tabi simdi degil Daha cok erken Rabbimm gönlümüze göre versin canim senin adina inan coooook Mutlu oldummm
Eşim gelsin de ona söylediğimde kan vermeye gidiyim diyorum. Siz ne zaman kan vereceksiniz10 günde geçiyor etkisi diyolar bence baya da belirgin çatlama da olsa o kadar olmaz
Benim damarlarım sıkıntı olduğu için ben cumartesi vereceğimEşim gelsin de ona söylediğimde kan vermeye gidiyim diyorum. Siz ne zaman kan vereceksiniz
İnşallah güzellikle ilerler hepimizin ya, bu tuhaf bi hismiş yani, şuan hala durumu anlayamamış gibiyim de, sonra bi anda hamile miyim şimdi ben düşüncesiBenim damarlarım sıkıntı olduğu için ben cumartesi vereceğim
Kızlar gören var mı ikinci çizgiyi?
Benim de 9. gün beta Hcg 107 çıktıidrar testi negatif olanlara umut olsun
Ya düşüncesi bile çok güzel Rabbim tamamına erdirsin inşallahİnşallah güzellikle ilerler hepimizin ya, bu tuhaf bi hismiş yani, şuan hala durumu anlayamamış gibiyim de, sonra bi anda hamile miyim şimdi ben düşüncesi
Selam, iyiyim canım sen nasılsınSelam kizlarr Nabersinizz??
Nasil gidiyor biraz Sohbet edeliim
Kacinci gundesiniz? Ve kacinci gün embriyosu?
Beler yapiosunuz gün Icerisindee
Aleykumselam canim bende iyim sukurSelam, iyiyim canım sen nasılsın
Benim 3. Gün embriyosu 2 tane transfere edildi. Bugün tam 7. günüm. Günlük hayatıma devam ediyorum komşularıma gidiyorum oturmaya kafam dağılsın diye. Sen nasılsın
Guzel haberlerle donesin canimmSelam kızlar benim de yarın ikinci transferim var
Pozitif görenler bize umut oldunuz
Guzel haberlerle donesin canimm
Rabbim yar ve yardimcin olsun inşallah
Hadi cnm bakalim bu sefer yüzün gülsün insallah. Peş peşe verelim guzel haberleriSelam kızlar benim de yarın ikinci transferim var
Pozitif görenler bize umut oldunuz
Test varsa elinde sabah tekrar et cnm benceKızlar evde kaset testim var ki markadan. Test yaptım biri negatif biri silik biraz ama pozitifi pozitif çıkan test laboquick, internetten baktım yanlış çıkıyor bazen yazmışlar kan vermeye de korktum çünkü erken gibi daha 1 Haziran transfer günümdü
Canım 2 testten de var sabahı heyecanla bekliyorum ikisini de tekrar edeceğimTest varsa elinde sabah tekrar et cnm bence
Amin inşallah. Valla başka türlü kafa dağılmıyor maalesef. Bende bir gazla transferden sonraki 3. Gün kan testi verdim, 2.43 çıktı. 4. Günü de çok açık kahve fondoten rengi gibi sümüğümsü yapıda lekelenmem oldu. Ama adet sancılarım var. Bazen diyorum ki tutundu sanırım lekelenme oldu, bazen de adet olacam galiba diyorum. Neye inanacağımı şaşırdım. İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahAleykumselam canim bende iyim sukur
Inşallah guzel haberler vermek nasip olsun birbirimizeOhh en guzelini yapiosun kafan dagilsiin. Benimde bugun 5.ci gunum normal hayatima dondum sayilir ama eşim sagolsun Surekli yatirmaya calisiyor beni
Hiç korkmayın Rabbime dua edelim sadece sağlıkla gelsinler. Benim de şuan aklım karıştı. Ben 25inde ovitrelle vuruldum. Onun etkisi kalmamıştır di mi bilginiz var mı. Gerçi o zaman da ovulasyon testlerim negatifti dün akşam bitek pozitif oldu.
Sizden aldığım gazla yarın bende kan vermek istiyorum negatifler artık yorduBenim de 9. gün beta Hcg 107 çıktıidrar testi negatif olanlara umut olsun
Aminnn canim Ya insallah Rabbim buyukAmin inşallah. Valla başka türlü kafa dağılmıyor maalesef. Bende bir gazla transferden sonraki 3. Gün kan testi verdim, 2.43 çıktı. 4. Günü de çok açık kahve fondoten rengi gibi sümüğümsü yapıda lekelenmem oldu. Ama adet sancılarım var. Bazen diyorum ki tutundu sanırım lekelenme oldu, bazen de adet olacam galiba diyorum. Neye inanacağımı şaşırdım. İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?