- 17 Nisan 2021
- 322
- 357
- 53
Hiç belli olmaz 10 11 gün sonra pozitif görenler de var, yine de sabır ve dua ile bekleyin inşallah güzel haberler verirsinizArkadaşlar benim negatif oldu test 1 haziran transferim olmuştum bugün 7 gün. İlk transferimdi yükselmez galiba bugünden sonra.
Yaaa Ayniymisiz demekki Rabbim yar ve yardimcimiz olsun aslinda bu Surec cok yipratici maddi kismini gectim manevide cokuntuye ugratiyor Ama tabi Her halimize Binlerce kez Şükürler olsunBenim de 2. denemem. İlkinde hissetmiştim tutmadığını, ve sigara içmiştim. Gerçekten de tutmamıştı. 12 gün teste <2.0 çıkmıştı sonucum. Bu defa sigarayı yine transfer günü dahil bıraktım. Bu sefer negatif bir his olmadı, sanırım sebebi de hem lekelenme, hem de 3. günü testin 2.43 çıkması. İnşallah tutunurlar yavrularımız, dualarım hepimiz için
Hangi ilaçları kullanıyorsun
Evt cnm benim de saat 5 e dogru oldu transfer. Bi de benden ve esimden kovid testi istediler yaptirdik ama ne soran oldu ne de sonucu isteyen bosuna yaptirmis oldukİnşallahhhhevet 3 gibi hastaneye gelin 5-6 gibi transfer olcak dediler. Akşam yapıyolarmış transferi sanırım sanada öyle mi olmuştu
İnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişlerimizYaaa Ayniymisiz demekki Rabbim yar ve yardimcimiz olsun aslinda bu Surec cok yipratici maddi kismini gectim manevide cokuntuye ugratiyor Ama tabi Her halimize Binlerce kez Şükürler olsun
Ilk tedavimde hic bi ilac kullanmadim transferden sonra verilmedi. Ve aralik ayinda oldum, 9.cu gunumde asiri kanamam oldu 3 gun surdu ve kesildi Sonrasinda kan verdim ve olumsuzdur tabi bildim okadar kanama normal degildi. Neyse saglik olsun dedik. Bu 2.ci denemem baya bi ara vermek zorunda kaldik bu esnada fakat suan estrifam 1 adet
Folio forte 1 adet
Ultragest fitilim sabah ogle aksam
Prolutex ignem var tek aksamlari
2.ci tedavi cok degisik basladik o yuzden benimde icim cok rahat bu sefer olacak inşallah diyorum ama tabi RABBIM Buyuk
Evt cnm benim de saat 5 e dogru oldu transfer. Bi de benden ve esimden kovid testi istediler yaptirdik ama ne soran oldu ne de sonucu isteyen bosuna yaptirmis olduk
Hadi Insallah canim seninde baya varmis kullandigin urunler , cektifimiz cefanin sefasini surmek nasip olsun insallah canim yaaİnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişlerimiz
Bende Progestan fitil günde 3 tane
Progestan iğne günde 1 tane
Oksapar kan sulandırıcı iğne 1 tane
Kan sulandırıcı hap günde yarım
Birde kendim bitkisel şeylerle destekliyorum. İnşallah güzel haberler alırız
Haha ben de bugün transfer oldum hemşire hattına atarsınız sonuçlarınızı dediler ama incelememişlerdir bile gidince attım . Boşuna test verdik .Evt cnm benim de saat 5 e dogru oldu transfer. Bi de benden ve esimden kovid testi istediler yaptirdik ama ne soran oldu ne de sonucu isteyen bosuna yaptirmis olduk
İnşallah canım benim, var mı sende belirti falanHadi Insallah canim seninde baya varmis kullandigin urunler , cektifimiz cefanin sefasini surmek nasip olsun insallah canim yaa
Burda duâlarimiz hep ortak
İnşallahHiç belli olmaz 10 11 gün sonra pozitif görenler de var, yine de sabır ve dua ile bekleyin inşallah güzel haberler verirsiniz
Kasik agrisi ve gogus agrisi var bende ama ilk tedavimdede vardi o yizden hormonal olarak bakiyorum canim Yaaİnşallah canım benim, var mı sende belirti falan
Bu Araf zaten öldürecek biziKasik agrisi ve gogus agrisi var bende ama ilk tedavimdede vardi o yizden hormonal olarak bakiyorum canim Yaa
Hahaha Valla Gercekten Oyle neye inanacagimizi Sasirdik GaldikBu Araf zaten öldürecek bizi
Çok teşekkür ederim parol içiyorum su haklısın hep az içerimBenimde migrenim var estrofem kullanıyorum baş ağrısı yapıyor onun için bana doktorun bol su iş vücudundaki su oranı artsın o zaman baş ağrısı yapmaz dedi gerçekten işe yaradı
Art medOne step canım
Merhaba, umarım sağlıklı sonuç alırsınız. Hangi meditasyonu dinliyorsunuz, ben De dinliyorum da. Pek çeşit yok açıkçasıHanımlar merhaba,
Benim 30 mayısta 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 9. Günüm kan testime 3 gün kaldı ama bugün idrar testi denemek istedim. Böyle silik çizgi var. Yorumunuz nedir? Açıkçası bende gram stres yok sürekli meditasyon yapıyorum hamile olduğuma inanıyorum. Hep pozitifim. Tabi ki nasip olmazsa da takdir Allah’tan. Rabbim hepimize bu mutluluğu nasip etsin.
YouTube da mistik yol hesabının videolarını dinliyorum geneldeMerhaba, umarım sağlıklı sonuç alırsınız. Hangi meditasyonu dinliyorsunuz, ben De dinliyorum da. Pek çeşit yok açıkçası
Hem bu dönemde bol su tüketmemiz gerekiyor biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum bende aslında su içmek hic aklima gelmezÇok teşekkür ederim parol içiyorum su haklısın hep az içerim
Evt cnm koyulacak. Yani insan transfer olunca bisey olacakmis gibi geliyor ama endise etmene gerek yok koyabilirsin ihmal etme önemli cunküArkadaşlar ben bugün akşam transfer oldum ,bu lutunis fitili günde iki kere kullanıyordum sabah koymuştum bu akşamda koyulacak mı acaba ? Bilgisi olan var mı ?
Hımm, ben De onu dinliyorumYouTube da mistik yol hesabının videolarını dinliyorum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?