2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Arkadaşlar benim negatif oldu test 1 haziran transferim olmuştum bugün 7 gün. İlk transferimdi yükselmez galiba bugünden sonra.
Hiç belli olmaz 10 11 gün sonra pozitif görenler de var, yine de sabır ve dua ile bekleyin inşallah güzel haberler verirsiniz

Yaaa Ayniymisiz demekki Rabbim yar ve yardimcimiz olsun aslinda bu Surec cok yipratici maddi kismini gectim manevide cokuntuye ugratiyor Ama tabi Her halimize Binlerce kez Şükürler olsun
Ilk tedavimde hic bi ilac kullanmadim transferden sonra verilmedi. Ve aralik ayinda oldum, 9.cu gunumde asiri kanamam oldu 3 gun surdu ve kesildi Sonrasinda kan verdim ve olumsuzdur tabi bildim okadar kanama normal degildi. Neyse saglik olsun dedik. Bu 2.ci denemem baya bi ara vermek zorunda kaldik bu esnada fakat suan estrifam 1 adet
Folio forte 1 adet
Ultragest fitilim sabah ogle aksam
Prolutex ignem var tek aksamlari
2.ci tedavi cok degisik basladik o yuzden benimde icim cok rahat bu sefer olacak inşallah diyorum ama tabi RABBIM Buyuk

İnşallahhhh evet 3 gibi hastaneye gelin 5-6 gibi transfer olcak dediler. Akşam yapıyolarmış transferi sanırım sanada öyle mi olmuştu
Evt cnm benim de saat 5 e dogru oldu transfer. Bi de benden ve esimden kovid testi istediler yaptirdik ama ne soran oldu ne de sonucu isteyen bosuna yaptirmis olduk

İnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişlerimiz
Bende Progestan fitil günde 3 tane
Progestan iğne günde 1 tane
Oksapar kan sulandırıcı iğne 1 tane
Kan sulandırıcı hap günde yarım

Birde kendim bitkisel şeylerle destekliyorum. İnşallah güzel haberler alırız

Evt cnm benim de saat 5 e dogru oldu transfer. Bi de benden ve esimden kovid testi istediler yaptirdik ama ne soran oldu ne de sonucu isteyen bosuna yaptirmis olduk

Aa bizde yaptırdık ben attım hemşireye whatsapptan yeter artık covid testi bile kalkacak hala istiyolar

Hadi Insallah canim seninde baya varmis kullandigin urunler , cektifimiz cefanin sefasini surmek nasip olsun insallah canim yaa
Burda duâlarimiz hep ortak

Haha ben de bugün transfer oldum hemşire hattına atarsınız sonuçlarınızı dediler ama incelememişlerdir bile gidince attım . Boşuna test verdik .

Benimde migrenim var estrofem kullanıyorum baş ağrısı yapıyor onun için bana doktorun bol su iş vücudundaki su oranı artsın o zaman baş ağrısı yapmaz dedi gerçekten işe yaradı
Çok teşekkür ederim parol içiyorum su haklısın hep az içerim

Merhaba, umarım sağlıklı sonuç alırsınız. Hangi meditasyonu dinliyorsunuz, ben De dinliyorum da. Pek çeşit yok açıkçası

Arkadaşlar ben bugün akşam transfer oldum ,bu lutunis fitili günde iki kere kullanıyordum sabah koymuştum bu akşamda koyulacak mı acaba ? Bilgisi olan var mı ?

Arkadaşlar ben bugün akşam transfer oldum ,bu lutunis fitili günde iki kere kullanıyordum sabah koymuştum bu akşamda koyulacak mı acaba ? Bilgisi olan var mı ?
Evt cnm koyulacak. Yani insan transfer olunca bisey olacakmis gibi geliyor ama endise etmene gerek yok koyabilirsin ihmal etme önemli cunkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…