2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Hadi cnm bakalim bu sefer yüzün gülsün insallah. Peş peşe verelim guzel haberleri transfer aksam mı bu arada

İnşallahhhh evet 3 gibi hastaneye gelin 5-6 gibi transfer olcak dediler. Akşam yapıyolarmış transferi sanırım sanada öyle mi olmuştu

O kasik agrilari bendede var Canim Yaa Insallah iyiye isarettir bende cok korkuyorum bu benim 2.ci denemem ve insallah Son olurr
Guzel haberler donelim insaah kacinci gundesin suan sen.?

Arkadaşlar benim negatif oldu test 1 haziran transferim olmuştum bugün 7 gün. İlk transferimdi yükselmez galiba bugünden sonra.

Arkadaşlar benim negatif oldu test 1 haziran transferim olmuştum bugün 7 gün. İlk transferimdi yükselmez galiba bugünden sonra.
Öyle düşünme eğer 7 günde kesin sonuç alınabilecek olsa 12 gün bekletmezler değil mi ama ? Bence yine de gününü bekle moral bozmadan

Ahh keşke bekleyseydim insan dayanamıyor işte. 0 dan biraz yüksek çıkmazmıydı olsaydı
Bilemedim işte ben de 1 Haziran kaset yes iki tane ikisi farklı sonuç verdi bugün iğneye gittim hastaneye kan vermeye korktum erken yanlış negatif çıkar da moralim çökerse diye

O kasik agrilari bendede var Canim Yaa Insallah iyiye isarettir bende cok korkuyorum bu benim 2.ci denemem ve insallah Son olurr
Guzel haberler donelim insaah kacinci gundesin suan sen.?
İnşallah güzel haberlere işarettir. Hemşireme sordum bir de buradan okuduğum kadarıyla adet sancıları gayet normalmiş. Ben 1.6.22 de transfer oldum bugün tam 7 günümdü. Rabbim inşallah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin Sen kaçıncı günündesin, kaçıncı gün embriyosu

25 haziran kontrole kadar estrofem devam benim biraz baş ağrısı yaptı sanki normalde migrenim var ama anlamadım bir de iştahım açıldı
Benimde migrenim var estrofem kullanıyorum baş ağrısı yapıyor onun için bana doktorun bol su iş vücudundaki su oranı artsın o zaman baş ağrısı yapmaz dedi gerçekten işe yaradı

Kizlar benim size bir sorum olacak. Progestan fitil adet olmayı engelliyor mu? Fitili kullandiginiz esnada adet oldugunuz oldu mu hiç önceki denemelerinde. Yoksa bünyeye göre mi degisio ilacin etkisi

Insallah guzel haberler duyariz canim
Oylemi ne guzel bende 3 haziranda oldum , 3.cu gun embriyosu 2 adet insallah tutunurlar sımsıkı

Öyle düşünme eğer 7 günde kesin sonuç alınabilecek olsa 12 gün bekletmezler değil mi ama ? Bence yine de gününü bekle moral bozmadan
Valla benim doktorum 14 gün dedi kesin sonuc almak icin ben Almanyadayim buranin gidisi biraz farkli. Ama tabi beklemek zor guzel sonuc alsak keske hepimiz bekledigimize degse kizlar ama Cok erken yapipda kendinizi uzmeyin bos yere ya biraz dayanin Rabbim gonlumuze gore verecektir er Yada gec

İnşallah, birbirimize güzel haberler veririz inşallah. Senin kaçıncı denemen
Insallah canim benim 2.ci denemem burda Almanyada Ama buda olmaz ise denemek istemiyorum turkiyeye gidicem Cok arastirdim memleketimde cok unlu bi doktor var insallah gerek kalmaz Ama Gonlum oraya gitmek
Seninki ilkmi?

Insallah canim benim 2.ci denemem burda Almanyada Ama buda olmaz ise denemek istemiyorum turkiyeye gidicem Cok arastirdim memleketimde cok unlu bi doktor var insallah gerek kalmaz Ama Gonlum oraya gitmek
Seninki ilkmi?
Benim de 2. denemem. İlkinde hissetmiştim tutmadığını, ve sigara içmiştim. Gerçekten de tutmamıştı. 12 gün teste <2.0 çıkmıştı sonucum. Bu defa sigarayı yine transfer günü dahil bıraktım. Bu sefer negatif bir his olmadı, sanırım sebebi de hem lekelenme, hem de 3. günü testin 2.43 çıkması. İnşallah tutunurlar yavrularımız, dualarım hepimiz için
Hangi ilaçları kullanıyorsun

Negatif çıkan hangi marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…