Hadi cnm bakalim bu sefer yüzün gülsün insallah. Peş peşe verelim guzel haberleritransfer aksam mı bu arada
O kasik agrilari bendede var Canim Yaa Insallah iyiye isarettirAmin inşallah. Valla başka türlü kafa dağılmıyor maalesef. Bende bir gazla transferden sonraki 3. Gün kan testi verdim, 2.43 çıktı. 4. Günü de çok açık kahve fondoten rengi gibi sümüğümsü yapıda lekelenmem oldu. Ama adet sancılarım var. Bazen diyorum ki tutundu sanırım lekelenme oldu, bazen de adet olacam galiba diyorum. Neye inanacağımı şaşırdım. İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
7.ci gün cok erken degilmi canim yaa? Rabbim gonlune gore versin biraz daha beklesen ya keskeArkadaşlar benim negatif oldu test 1 haziran transferim olmuştum bugün 7 gün. İlk transferimdi yükselmez galiba bugünden sonra.
Öyle düşünme eğer 7 günde kesin sonuç alınabilecek olsa 12 gün bekletmezler değil mi ama ? Bence yine de gününü bekle moral bozmadanArkadaşlar benim negatif oldu test 1 haziran transferim olmuştum bugün 7 gün. İlk transferimdi yükselmez galiba bugünden sonra.
Ahh keşke bekleyseydim insan dayanamıyor işte. 0 dan biraz yüksek çıkmazmıydı olsaydıÖyle düşünme eğer 7 günde kesin sonuç alınabilecek olsa 12 gün bekletmezler değil mi ama ? Bence yine de gününü bekle moral bozmadan
Bilemedim işte ben de 1 Haziran kaset yes iki tane ikisi farklı sonuç verdi bugün iğneye gittim hastaneye kan vermeye korktum erken yanlış negatif çıkar da moralim çökerse diyeAhh keşke bekleyseydim insan dayanamıyor işte. 0 dan biraz yüksek çıkmazmıydı olsaydı
İnşallah güzel haberlere işarettir. Hemşireme sordum bir de buradan okuduğum kadarıyla adet sancıları gayet normalmiş. Ben 1.6.22 de transfer oldum bugün tam 7 günümdü. Rabbim inşallah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsinO kasik agrilari bendede var Canim Yaa Insallah iyiye isarettirbende cok korkuyorum bu benim 2.ci denemem ve insallah Son olurr
Guzel haberler donelim insaah kacinci gundesin suan sen.?
Benimde migrenim var estrofem kullanıyorum baş ağrısı yapıyor onun için bana doktorun bol su iş vücudundaki su oranı artsın o zaman baş ağrısı yapmaz dedi gerçekten işe yaradı25 haziran kontrole kadar estrofem devam benim biraz baş ağrısı yaptı sanki normalde migrenim var ama anlamadım bir de iştahım açıldı
Insallah guzel haberler duyariz canimİnşallah güzel haberlere işarettir. Hemşireme sordum bir de buradan okuduğum kadarıyla adet sancıları gayet normalmiş. Ben 1.6.22 de transfer oldum bugün tam 7 günümdü. Rabbim inşallah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsinSen kaçıncı günündesin, kaçıncı gün embriyosu
Valla benim doktorum 14 gün dedi kesin sonuc almak icin ben Almanyadayim buranin gidisi biraz farkli. Ama tabi beklemek zor guzel sonuc alsak keske hepimiz bekledigimize degse kizlar ama Cok erken yapipda kendinizi uzmeyin bos yere ya biraz dayaninÖyle düşünme eğer 7 günde kesin sonuç alınabilecek olsa 12 gün bekletmezler değil mi ama ? Bence yine de gününü bekle moral bozmadan
İnşallah, birbirimize güzel haberler veririz inşallah. Senin kaçıncı denemenInsallah guzel haberler duyariz canim
Oylemi ne guzel bende 3 haziranda oldum , 3.cu gun embriyosu 2 adet insallah tutunurlar sımsıkı
Insallah canim benim 2.ci denemem burda Almanyada Ama buda olmaz ise denemek istemiyorum turkiyeye gidicem Cok arastirdim memleketimde cok unlu bi doktor var insallah gerek kalmaz Ama Gonlum oraya gitmekİnşallah, birbirimize güzel haberler veririz inşallah. Senin kaçıncı denemen
Benim de 2. denemem. İlkinde hissetmiştim tutmadığını, ve sigara içmiştim. Gerçekten de tutmamıştı. 12 gün teste <2.0 çıkmıştı sonucum. Bu defa sigarayı yine transfer günü dahil bıraktım. Bu sefer negatif bir his olmadı, sanırım sebebi de hem lekelenme, hem de 3. günü testin 2.43 çıkması. İnşallah tutunurlar yavrularımız, dualarım hepimiz içinInsallah canim benim 2.ci denemem burda Almanyada Ama buda olmaz ise denemek istemiyorum turkiyeye gidicem Cok arastirdim memleketimde cok unlu bi doktor var insallah gerek kalmaz Ama Gonlum oraya gitmek
Seninki ilkmi?
Negatif çıkan hangi markaKızlar evde kaset testim var ki markadan. Test yaptım biri negatif biri silik biraz ama pozitifi pozitif çıkan test laboquick, internetten baktım yanlış çıkıyor bazen yazmışlar kan vermeye de korktum çünkü erken gibi daha 1 Haziran transfer günümdü
Ovulasyon da 2 çizgide aynı koyulukta olması gerekiyor canım.Canım ovulasyonla benimde silik çizgi var lakin erken gebelik testi negatif anlamadım ovulasyon testi labguick erken gebelik testi ard met diye bir marka ovulasyonla gebelik nereden anlaşılacak?
AnladımOvulasyon da 2 çizgide aynı koyulukta olması gerekiyor canım.
Negatif çıkan hangi marka
One step canımNegatif çıkan hangi marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?