Hayirlisi olsun canim inşallah bebis tutunacakBende bugün transferimi oldum hayırlısı ile şimdi bekleme zamanı ayın 21 inde teste gel dedi doktorumçok heyecanlıyım.. pozitif sonuç alan arkadaşlar neler yaptıniz neler yediniz
Ayy arka arkaya guzel haberleri okuyunca nasil keyifflendimKızlar benim de pozitif testim allah nasip ederse 2 hafta sonra kontrolRabbim isteyen herkese nasip etsin
Umudumuzu kaybetmek yok ikinci deneme de herşey guzel olacal1 haziran transfer olmuştum 7.gün 0 çıktı testim bugün (11.gün}yine kan verdim bir umut malesef negatif oldu ilk denemem. 2 ay sonra kısmetse bi dahA deniycez.
20 sinde testim arka arkaya ogrenicezAmin canım inşallah senin ne zaman test tarihin bi belirtin var mı
Ayyy harikaaa haber
Sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah çok sevindimKızlar benim de pozitif testim allah nasip ederse 2 hafta sonra kontrolRabbim isteyen herkese nasip etsin
MaşallahKızlar üstteki cumartesi, alttaki bugünün testi. Bugün kan testi yaptıracağım bakalım Eki Görüntüle 3082853
Maşallahne güzel koyulaşmış. Çok iyi bir değer çıkar. Darısı bize belirti var mı peki?
Aminnİnşallah sizler de görürsünüz pozitifibelirti sadece arada kasık ağrım oluyor onun dışında bel ve sırt ağrım normalde de oluyor o var başka bişeyim yok
Gozun aydin canimmm Tebrik ederimmKızlar üstteki cumartesi, alttaki bugünün testi. Bugün kan testi yaptıracağım bakalım Eki Görüntüle 3082853
Amin inşallahAminnbize umut oluyorsunuz . İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bugün
Sağ ol canım amin inşallahGozun aydin canimmm Tebrik ederimm
Darisi bizlere olsun inşalllllah
Kacinci gun embriyosuydu minigin?
Oyy hadi inşallah ikizlerin oluyorduuurAmin inşallah
Sağ ol canım amin inşallah
5. gün 2 tane transferim oldu canım
Oyy hadi inşallah ikizlerin oluyorduuur
Yaa maşallahBugün transferin 11. günü kan sonucum 354,9 çıktı çok şükür. Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah
Yaa maşallahNe güzel bir sonuç . Allahım ne olur bize de göster İkiz mi geliyor acaba
Her girdigimde siteye cok güzel haberler okuyorum içim açılıyor cok mutluyum sizler içinTeşekkür ederim canım valla bilmiyorum ki değerlerin pek önemi yokmuş galiba ikiz göstermedeçarşamba tekrarlayacagim artış için. Bu zorlu süreçlerden geçmiş biri olarak tüm dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?