2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Bende bugün transferimi oldum hayırlısı ile şimdi bekleme zamanı ayın 21 inde teste gel dedi doktorum çok heyecanlıyım.. pozitif sonuç alan arkadaşlar neler yaptıniz neler yediniz
Hayirlisi olsun canim inşallah bebis tutunacak nasilsin iyi misin

Amin canım inşallah senin ne zaman test tarihin bi belirtin var mı
20 sinde testim arka arkaya ogrenicez valla ignelerin verdigi bel ağrısı ve adetim sanki sökülecekmis hissiyati var. Onlarda normalmis buralarda okuduğum kadariyla herkes yasiyormus. Ben bolca hem kafa hem vücudumu dinlendiriyorum. Çok yorulmuştum bahaneyle cok iyi geldi

Maşallah ne güzel koyulaşmış. Çok iyi bir değer çıkar. Darısı bize belirti var mı peki?

İnşallah sizler de görürsünüz pozitifi belirti sadece arada kasık ağrım oluyor onun dışında bel ve sırt ağrım normalde de oluyor o var başka bişeyim yok

Yaa maşallah Ne güzel bir sonuç . Allahım ne olur bize de göster İkiz mi geliyor acaba

Teşekkür ederim canım valla bilmiyorum ki değerlerin pek önemi yokmuş galiba ikiz göstermede çarşamba tekrarlayacagim artış için. Bu zorlu süreçlerden geçmiş biri olarak tüm dualarım sizinle

Teşekkür ederim canım valla bilmiyorum ki değerlerin pek önemi yokmuş galiba ikiz göstermede çarşamba tekrarlayacagim artış için. Bu zorlu süreçlerden geçmiş biri olarak tüm dualarım sizinle
Her girdigimde siteye cok güzel haberler okuyorum içim açılıyor cok mutluyum sizler için inşallah darısı diğer bekleyenlerin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…