2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kizlaaar demin test sonucunu aldım 132.54 çok sevincliyim ya Allah hepimizi sevindirsin ama hemsirehanim yine de bizim için önemli olan 12. Gün ondan öncesi çok anlamli değil dedi bı tık düştüm ama olsun
Onlar garanti olsun diye öyle diyor değerin çok güzel maşallah sağlıkla devam etsin

Hayirlisi olsun canim inşallah bebis tutunacak nasilsin iyi misin
Sağol canım iyiyim bugün 2. Günüm evde uzanıyorum arada yürüyorum evin içinde ilk defa az önce dışarı çıktım ama yavaş hareket ediyorum ev işi falan yapmıyorum zaten 10 günde yapmim artık gerçi bugün böyle kalk ev süpür dedim kendi kendime ama bıraktım sonra sol kasığım da hafif ağrı var ve aşırı ateş basması yaşıyorum sanırım ilaçlardan bi anda vücudumda soğuk ter boşalıyor sanki sonra geçiyor… sen nasılsın canım iyi misin nasıl geçiyor kaç günün kaldı teste

Bende aynı moddayim valla hic elimi atmıyorum hic bir seye çünkü elimi attıgim an amaaaan diyorum bi 10 gün ellemeyiver ölmessin bgn 3. Günüm ama bende hiç etki bisey yok yani evet arada bel ağrım kasık agrim var okadar

Pozitifleri görünce çok mutlu oluyorum Rabbim inşallah bize de gösterir bekleyen herkese çok heyecanlı daha 2. Günümdeyim. Transferden sonra olup olmadığını anlayabildiniz mi ben şokta gibiyim evet içimde bisey var gibi ama bi yandan da boşluk gibi tarifsiz duygular içindeyim inşallah bende o çift çizgiyi gorebilirim hormonlarım ilaçlardan tavan yaptı bide öyle duygusalim sonuçları gördükçe gözlerim doluyor

Aynıyım işte bazen sızlama gibi geliyor ama adet sancısı gibi değil sonra geçiyor onun dışında bisey hissetmiyorum sürekli elim karnımda konuşuyorum eşim delirdim saniyor kendi kendine mi konuşuyorsun diye

Bende de sadece o belirtiler vardı onun dışında ne göğüs ağrısı ne lekelenme bişey yoktu hatta ben olumsuz diye düşündüm ama belirtilere takılmamak gerekiyor. Moralinizi yüksek tutun kafanızı meşgul edecek şeylerle uğraşın Allah'ın izniyle pozitif haberlerini alırsınız inşallah

Hahahshshahhsha bende ayniyim elim hep karnımda hisseder belki diyorum bizde cifte delirmislik eşim sabah günaydın diye karnimi operek uyandı iki gün dün giderkende bebegimize iyi bak diye gitti kizlar babalar günü hediyesi vermis oluyoruz bu hafta aldığımız haberlerle moonandstar

Benim test günüm 21 inde babalar günün de 8. Günüm oluyor yapsam belli olur mu acaba

Evet çok güzel zamana denk geldi eğer 5. Gün embriyosuysa çıkar bence testte

Cokk sevindimmm inşallah sağlıkla kucağına alırsın Cook mutlu oluyorum böyle haber alınca Allah'ım tamamına erdirsin
Sağ ol canım darısı sana ve tüm bekleyenlere inşallah pozitif olunca da sevinemiyorum değerim düzgün artacak mı keseyi bebeği kalp atışını görecek miyim diye düşünce var hepsi ayrı bekleme süreci

Kizlaaar demin test sonucunu aldım 132.54 çok sevincliyim ya Allah hepimizi sevindirsin ama hemsirehanim yine de bizim için önemli olan 12. Gün ondan öncesi çok anlamli değil dedi bı tık düştüm ama olsun
Allahimmmm ne güzel haber bu güzel annesi bebisi sağlıkla kucağına al

Evet çok güzel zamana denk geldi eğer 5. Gün embriyosuysa çıkar bence testte
Benim 5. Gün hatta şöyle bişey dedi doktor. 3. Günde dondurulan bir embriyom vardi onu cozdurduler o cozuldukten sonra 5. Gune ulasmis onu koydular. Forumda daha önce bir kere denk geldi boyle birinin yazdığı harici kimseden duymadm donup çözülüp ona rağmen 5. Gune gittiyse guveniyom ben o bebise

Hiç bu tür şeylerle kafanı yorma anın tadını çıkar benim 7 ci günüm okuzz kocamla saçma sapan bı sebebten dolayı 2gundur kavga ediyoruz ama o bile beni mutsuz etmiyor çünkü biliyorum ki içim de beni mutlu edecek mucizem beni bekliyor herşey nasip kısmet boş endişelere canını sıkma güzel annesi bebiş sana göz kırptı sağlıkla kucağına aldigin günlerde gelecek şimdi sadece arkana yaslan ve tadını çıkart

Ya ne güzel o zaman sıkıca tutunacak inşallah annesine
Haklısın canım her şey nasip inşallah güzel geçer süreçlerimiz

Benim 6. Gün kaç gün sonra belli oluyor acaba gercekten bazıları 5. Günde çıkıyor

Benim 9. Günde baya belirgindi erken yapsam da çıkardı ama bazılarında da geç görünüyor erken yapıp negatif görüp sonra pozitife dönenler de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…