Ben re biraz fazla yorulsam ağrıyor Allah’a emanet canım olumlu düşünBiraz evi toplarladim bulaşık makinasini felan yerleştirdim çok pişman oldum belim ağrımaya başladı sizce birşey olmusmudur 5. Gunum bugün
Ayyyy çok mutlu oldummmmKızlar benim de pozitif testim allah nasip ederse 2 hafta sonra kontrolRabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah tutunsunlarda ez zoru beklemekmisBen re biraz fazla yorulsam ağrıyor Allah’a emanet canım olumlu düşün
Aminnn canım benim hepimize inşallah çook teşekkür ederimAyyyy çok mutlu oldummmmAllah'ım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
7 çok çok erken değil mi ? Bence yine de çıkmış hiç moralini bozma gün aşırı tekrarla testiniKızlar benim bugün7. Günüm ve 5. Gün embriyosu transfer olmuştu 2 adet kaliteleri iyidi. Bugün kan verdim ve 12 çıktı. Hiç böyle düşük başlayıp sonradan ilerleyen var mı ?
Benim doktorum çağırdı bugün bir sonraki test Çarşamba günü dedi inşallah sağlıkla ilerler. Hamiş annelerimden dua istiyorum7 çok çok erken değil mi ? Bence yine de çıkmış hiç moralini bozma gün aşırı tekrarla testini
İnşallah sağlıkla ilerlerKızlar benim bugün7. Günüm ve 5. Gün embriyosu transfer olmuştu 2 adet kaliteleri iyidi. Bugün kan verdim ve 12 çıktı. Hiç böyle düşük başlayıp sonradan ilerleyen var mı ?
Hadi hayırlı olsun inşallah güzel bir sürecin olurMerhaba arkadaşlar bende Pazartesi günü tedaviye başlıyorum adetin 3. Günü çağırdı ilk tedavim olucak çok heyecanlıyım.doktor bu ay transfer yapmayı düşünüyor
İnşallah hepimizinİnşallah sağlıkla ilerler
Hadi hayırlı olsun inşallah güzel bir sürecin olur
Ya ne guzel darisi bana insallah YaaBen de kan testinde direkt negatif görürsem daha çok üzülürüm diye evde yaptım nasip pozitif çıktı inşallah kan testinde de pozitif görürüz. Biz aileler dahil kimseye söylemedik stres oluyor bende diyeAllah kimsenin emegini boşa cikarmasin inşallah
Allah ragzi olsun canim benimGüzel haberlerini alırız inşallah dualarım bekleyen isteyen herkese
Hadi insallah sımsıkı tutunurlar canim benim guzel haberlerini bekliyoruz6. Gün 2 tane embriyo transferi yaptı bitanesi 1. Kalite 1 tanesi 2. Kalite inşallah hayırlısı ile bebeğim bana tutunur
7.gün akşamı 64. 9.gün akşamı 135 çıktı 5.gün embriyosuydu 1 Haziran taze transfer oldumAnladim cevabın için teşekkür ederim kan vermeye kaçıncı günler gittin değerlerin nasildi
Dikkat et canim kendine yorma kendini. Valla bugun bende biraz yordum kendimi sanirim biraz agir kaldirdimBiraz evi toplarladim bulaşık makinasini felan yerleştirdim çok pişman oldum belim ağrımaya başladı sizce birşey olmusmudur 5. Gunum bugün
Gozun aydin canim TebriklerrrrKızlar benim de pozitif testim allah nasip ederse 2 hafta sonra kontrolRabbim isteyen herkese nasip etsin
Ya ne guzel darisi bana insallah Yaaguzel guzel haberler almakk. Aamiiiin insalllah canim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?