2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar benim bugün7. Günüm ve 5. Gün embriyosu transfer olmuştu 2 adet kaliteleri iyidi. Bugün kan verdim ve 12 çıktı. Hiç böyle düşük başlayıp sonradan ilerleyen var mı ?

Kızlar benim bugün7. Günüm ve 5. Gün embriyosu transfer olmuştu 2 adet kaliteleri iyidi. Bugün kan verdim ve 12 çıktı. Hiç böyle düşük başlayıp sonradan ilerleyen var mı ?
İnşallah sağlıkla ilerler
Merhaba arkadaşlar bende Pazartesi günü tedaviye başlıyorum adetin 3. Günü çağırdı ilk tedavim olucak çok heyecanlıyım.doktor bu ay transfer yapmayı düşünüyor
Hadi hayırlı olsun inşallah güzel bir sürecin olur

Merhaba arkadaşlar,benim de transferim oldu kan testi ilkinde pozitif gibi ptesi ikinci kan testini vereceğim değer yükselmiş mi diye inşallah herşey yolunda gider hepimiz icin. Bir yandan enox,Progestan iğnelerle devam ediyorum doktoruma pazartesi soracağım bilginiz varsa bu iğneler ne kadar süreyle devam ediliyor. Enox çok yakıyor

Ya ne guzel darisi bana insallah Yaa guzel guzel haberler almakk. Aamiiiin insalllah canim yaaa

Biraz evi toplarladim bulaşık makinasini felan yerleştirdim çok pişman oldum belim ağrımaya başladı sizce birşey olmusmudur 5. Gunum bugün
Dikkat et canim kendine yorma kendini. Valla bugun bende biraz yordum kendimi sanirim biraz agir kaldirdim çok pismanim suan Asiri belim agriyor.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…