2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

1 haziran transfer olmuştum 7.gün 0 çıktı testim bugün (11.gün}yine kan verdim bir umut malesef negatif oldu ilk denemem. 2 ay sonra kısmetse bi dahA deniycez.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bende Pazartesi günü tedaviye başlıycam İnşaAllah dondurulmuş embriyo transfer yapılacak size birşey sormak istiyorum hangi ilaçları kullandınız Rabbim hepinize evlat sevgisini tattırsın İnşaAllah kucaklarınızı çifter çifter doldursun içindede bana nasip etsin İnşaAllah

Estrofem progestan folbiol bunlara devam ediyorum transfer zamanı ise monodoksla prednol kullandım ek olarak

Transferden önce 10 gün estrofem ve folik asit, 5 gün kala da prolutex iğne ve progestan fitil eklendi. Transferden sonra da ecopirin eklendi. İnşallah güzel geçer süreciniz

Merhabalar tam olarak süreç nasıl ilerliyor tüp bebekte

Dikkat et canim kendine yorma kendini. Valla bugun bende biraz yordum kendimi sanirim biraz agir kaldirdim çok pismanim suan Asiri belim agriyor.s
Allah'a emanetiz artık ol dedikten sonra hiç birşey önünde duramaz da insan yinede pişman oluyor sende dikkat et çok az kaldı nasibimizde ne varsa Allah'ım en hayırlısını versin

Ben progestan iğne kullanıyorum transferden beri, sordum doktora gebeliğin 3. Ayına kadar devam dedi.

kızlar ben yatarken sırt üstü yatamıyorum yan dönüyorum yatış şekli bir zarar verir mi embriyolara nasıl yatacağımı şaşırdım heryerim uyustu geceden beri..bide öksürük hapşırınca bisey olur mu çok korkuyorum

Canım benim hiçbir şey olmaz korkma ben 3 çocuk annesi olarak söylüyorum tüp bebek hepsi

Yok canım zarar vermez inşallah mesela ben de hep yüzüstü yatarım doktor sakınca yok demişti. Yok öksürmek hapşırmak da olumsuz etkilemez canısı Allah’ın izniyle yerini bulup tutunduysa hiç bişey etki etmez zarar vermez

Telaş yaptım biraz ya Rabbim inşallah hayırlısını verir
Canım benim hiçbir şey olmaz korkma ben 3 çocuk annesi olarak söylüyorum tüp bebek hepsi

Kızlar merhaba. Bir şey sormak istiyorum. Bende geçtiğimiz günlerde çok şükür ki pozitif sonuç aldım. Doktorum 21inde muayeneye gel dedi. ilk kese kontrolüne gittiğinizde vajinal muayene mi oluyor yoksa normal ultrason muayenesi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…