6. 7.gün negatif çıkıyorsa maalesef artık değişmiyor. Çok düşük bir ihtimal. O mucize de bizi bulmaz zaten1 haziran transfer olmuştum 7.gün 0 çıktı testim bugün (11.gün}yine kan verdim bir umut malesef negatif oldu ilk denemem. 2 ay sonra kısmetse bi dahA deniycez.
Tebrikler cnm Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bend de 7. Gün 33.75 çıktı yarın onunc i gün tekrar gideceğim hayırlısı7.gün akşamı 64. 9.gün akşamı 135 çıktı 5.gün embriyosuydu 1 Haziran taze transfer oldum
Estrofem progestan folbiol bunlara devam ediyorum transfer zamanı ise monodoksla prednol kullandım ek olarakMerhaba arkadaşlar nasılsınız bende Pazartesi günü tedaviye başlıycam İnşaAllah dondurulmuş embriyo transfer yapılacak size birşey sormak istiyorum hangi ilaçları kullandınız Rabbim hepinize evlat sevgisini tattırsın İnşaAllah kucaklarınızı çifter çifter doldursun içindede bana nasip etsin İnşaAllah
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bende Pazartesi günü tedaviye başlıycam İnşaAllah dondurulmuş embriyo transfer yapılacak size birşey sormak istiyorum hangi ilaçları kullandınız Rabbim hepinize evlat sevgisini tattırsın İnşaAllah kucaklarınızı çifter çifter doldursun içindede bana nasip etsin İnşaAllah
Merhabalar tam olarak süreç nasıl ilerliyor tüp bebekteHayırlı olsun. Ne kadar güzel, bir sürü yumurtan seni bekliyor olacak. Süreç bu kadar uzun sürüyor mu? Ben 3. Denememe başladım. Daha yolun başındayım, iğne oluyorum, 4. Günüm bugün. Diğer 2 transfer taze oldu, doktor bunu dondurulmuş yapacak. Ben de dondurulmuş istiyorum ama yumurta rezervim az ve 5. Günü bekleyeceğim dedi. Çıkan yumurtalar dölleniyor ama hep 3. Gün transfer oluyordum sayı az olduğu için, kalan 1-2 tane oluyor onlar da 5. Güne ulaşamadan ölüyor ya da gelişimi geri kalıyor, donduramıyorduk, nasıl olacak bilmiyorum valla?
Amiiiin canım hepimizin gönlünce olsun inşallahGozun aydin canim Tebriklerrrr
Darisi Bizlereeee Inşalllllah
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benimBenim doktorum çağırdı bugün bir sonraki test Çarşamba günü dedi inşallah sağlıkla ilerler. Hamiş annelerimden dua istiyorum
Saçma bir mesaj olmuş olabilir ama yazmak istedim görüp birilerine belki hane verirsiniz yada bu topikte ihtiyacı olan olabilir diyeArkadaşlar elimde oksapar iğne mevcut ihtiyacı olan bana ulaşabilir mi
Allah'a emanetiz artık ol dedikten sonra hiç birşey önünde duramaz da insan yinede pişman oluyor sende dikkat et çok az kaldı nasibimizde ne varsa Allah'ım en hayırlısını versinDikkat et canim kendine yorma kendini. Valla bugun bende biraz yordum kendimi sanirim biraz agir kaldirdimçok pismanim suan Asiri belim agriyor.s
Ben progestan iğne kullanıyorum transferden beri, sordum doktora gebeliğin 3. Ayına kadar devam dedi.Merhaba arkadaşlar,benim de transferim oldu kan testi ilkinde pozitif gibi ptesi ikinci kan testini vereceğim değer yükselmiş mi diye inşallah herşey yolunda gider hepimiz icin. Bir yandan enox,Progestan iğnelerle devam ediyorum doktoruma pazartesi soracağım bilginiz varsa bu iğneler ne kadar süreyle devam ediliyor. Enox çok yakıyor
17 haziranda canimSenin test günün ne zaman canim
Amin canım inşallah senin ne zaman test tarihin bi belirtin var mıHadi insallah sımsıkı tutunurlar canim benim guzel haberlerini bekliyoruz
Canım benim hiçbir şey olmaz korkma ben 3 çocuk annesi olarak söylüyorum tüp bebek hepsikızlar ben yatarken sırt üstü yatamıyorum yan dönüyorum yatış şekli bir zarar verir mi embriyolara nasıl yatacağımı şaşırdım heryerim uyustu geceden beri..bide öksürük hapşırınca bisey olur mu çok korkuyorum
Yok canım zarar vermez inşallahkızlar ben yatarken sırt üstü yatamıyorum yan dönüyorum yatış şekli bir zarar verir mi embriyolara nasıl yatacağımı şaşırdım heryerim uyustu geceden beri..bide öksürük hapşırınca bisey olur mu çok korkuyorum
Telaş yaptım biraz yaYok canım zarar vermez inşallahmesela ben de hep yüzüstü yatarım doktor sakınca yok demişti. Yok öksürmek hapşırmak da olumsuz etkilemez canısı Allah’ın izniyle yerini bulup tutunduysa hiç bişey etki etmez zarar vermez
Canım benim hiçbir şey olmaz korkma ben 3 çocuk annesi olarak söylüyorum tüp bebek hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?