Pozitif alan arkadaslar ne guzel haberler böyle masallah, degerleriniz guzelce artsin saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallahhh. Ve burada ki diger arkadaslara da nasip olsun. Ben de 7. Gündeyim bugün belki yarin teste giderim
Banada doğal siklus rahmi kalınlaştırmaya çalışcak letrozal verdi olmazsa diğer aya ertelenip estrofemle kalınlaştırıp transfer yapcakmış 20 haziran kontrol e çagırdıArkadaşlar merhaba benim rahim içi kalınlığım yeterince olmamış estrofem 4 içiyordum 5 e çıkardı 3 gün sonra tekrar kontrole gidicem , eğer kalinlasmamissa bı dahaki aya kalicakmis transferim
Dün bugün idrar testi yaptim cnm. Cok silik ikinci cizgiyi gördum ama bugün de ayni gibi mi tam emin degilim kuruyunca cunku farklilasiyor karsilastiramadim da. Bakalim hakkimızda en iyisi guzeli nasilsa oyle olsun.Direk kan mı vermeyi düşünüyosun
Benim de 16 Haziran kontrol , olmazsa diğer aya kalicam çok hazırlamıstim tüm islerimi ama kismetBanada doğal siklus rahmi kalınlaştırmaya çalışcak letrozal verdi olmazsa diğer aya ertelenip estrofemle kalınlaştırıp transfer yapcakmış 20 haziran kontrol e çagırdı
Dün bugün idrar testi yaptim cnm. Cok silik ikinci cizgiyi gördum ama bugün de ayni gibi mi tam emin degilim kuruyunca cunku farklilasiyor karsilastiramadim da. Bakalim hakkimızda en iyisi guzeli nasilsa oyle olsun.
Ben varım canım şimdılık cok şükür iyi gidiyor .9.gün test günümdü 22 çıktı ,10.gün 40,dün transferin 12.günüydü beta 264Kızlar benim bugün7. Günüm ve 5. Gün embriyosu transfer olmuştu 2 adet kaliteleri iyidi. Bugün kan verdim ve 12 çıktı. Hiç böyle düşük başlayıp sonradan ilerleyen var mı ?
Canım morel oldun banaBen varım canım şimdılık cok şükür iyi gidiyor .9.gün test günümdü 22 çıktı ,10.gün 40,dün transferin 12.günüydü beta 264
Yaa harika haberBen varım canım şimdılık cok şükür iyi gidiyor .9.gün test günümdü 22 çıktı ,10.gün 40,dün transferin 12.günüydü beta 264
İnsallah cnm dusuk basladı ama çok şükür 2 günde 2 kat degıl ,günde 2 kat artarak açığı kapattı gibi bizimkisiCanım morel oldun banainşallah sağlıkla ilerleriz
Rabbim pozitif görceğimiz en doğru zamanda nasip etsin canımBenim de 16 Haziran kontrol , olmazsa diğer aya kalicam çok hazırlamıstim tüm islerimi ama kismet
İnsallah canım amin darısı bekleyen emek verem herkesin basınaYaa harika haberDarısı bize inşallah canım . Tebrikler . İnşallah sağlıkla devam eder
Ya canım benim çok sağol amin Allah im bı an önce hepimizi sevindirsin inşaallahAllahimmmm ne güzel haber bugüzel annesi bebisi sağlıkla kucağına al
Ben 2. Testi Çarşamba günü yaptırıcam doktor öyle istedi sabırsızlanıyorum sonuç için inşallah yükselir. Bende önce ki hamileliğimde kimyasal yaşadım. O yüzden korkuyorumİnsallah cnm dusuk basladı ama çok şükür 2 günde 2 kat degıl ,günde 2 kat artarak açığı kapattı gibi bizimkisiama yine de ödüm kopuyor stresli gecıyor bir önceki tüp denememde de 36 ile baslamıs devam etmemısti kürtaj olmustum .ama bu defa her şey güzel olacak gibi hissedıyorum
Kimyasal gebelik nasil oluyor canim ya?Ben 2. Testi Çarşamba günü yaptırıcam doktor öyle istedi sabırsızlanıyorum sonuç için inşallah yükselir. Bende önce ki hamileliğimde kimyasal yaşadım. O yüzden korkuyoruminşallah güzel haberlerle dolup taşsın burası
Cnm bisey anlasilomiyor fotoda baya silik cok umitlenmek istemiyorum cunku en son negatifimde boyle bisey yasamistim. Yarin belki kan veririm biraz erken ama yoksa eger, bosuna igne olmaktan kurtulurum en azindan. Sen ne durumdasin var mi belirti falanAyy hadi inşallahhhdaha cok erken silik olması normal tabii. 1 günde cokta farketmez çizgi koyulaşması. Hadi inşallah pozitiftir örnek var mı testlerin bizde bakalım
İnşallah canımKimyasal gebelik nasil oluyor canim ya?
Insallah bu sefer sımsıkı tutunur hepimizde guzel haberler aliriz Inşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?