- 2 Haziran 2021
- 152
- 146
- 53
Kahverengi leke normal yerleşme kanaması olabilir, parlak kırmızı değilse problem yok. Parlak kırmızı olursa sorun. Kan testi yaptırın ama doktorunuza da mutlaka bilgi verin. Birde istirahat etmeniz gerekiyor.Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 6. Günü az önce işten eve geldim iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm . Aferdersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildim kırmızı çok az kan geldi . Daha da yok kan gelmiyor . Korkuyorum neden olur ki ? Ne yapmam lazım bilgisi olan lütfen cevap verirse çok sevinirim .
Sağolun hemşire hattına yazdım devam etmezse sorun yok dediler . Progestan dex iğnesini yapın hemen dediler .Kahverengi leke normal yerleşme kanaması olabilir, parlak kırmızı değilse problem yok. Parlak kırmızı olursa sorun. Kan testi yaptırın ama doktorunuza da mutlaka bilgi verin. Birde istirahat etmeniz gerekiyor.
İyice karnım şişti sanırım ödem oldu iki tarafa da ayri ayri vuruyorum ama ikiside aciyorCanim o normal sanirim bendede oluyor surekli sag taraf sol taraf vuruyorum
İnşallah kötü bir şey değildir
Cok agri yapiyor prolutex igne bende ya sendede oluyormu canim nerden vurduysam o tarafa donup yatamiyorum resmennİyice karnım şişti sanırım ödem oldu iki tarafa da ayri ayri vuruyorum ama ikiside aciyor
Hemde nasıl agrı bugün üstümü değişirken bile tshirt biraz sıkı geldi o bile canımı acıttı zaten iğne yaptığım yerin üzerine yatmayı geçtim dokunamiyorum daha çok var nasıl vurucam bilmiyorumCok agri yapiyor prolutex igne bende ya sendede oluyormu canim nerden vurduysam o tarafa donup yatamiyorum resmenn
Test yapsak ayri dert yapmasak ayri dert... Çıksa niye silik cikti, cikmasa silik dahi çıkmadı diyip duruyoruz kafalar hep bozukTestler borsa grafigi gibi inisli cıkıslı 5. Günden beri yapıyorum 5. Gün asiri hayalet bi cizgi cikmisti farkli bi acida tutunca anca gozüküyordu6. Gün daha koyu 7. Gün daha acik derken ben manyaga bagladim
Hadi bakalim saglikli pozitif sonuclar alirsiniz insallah, burdaki herkes icin duam bu sekilde.
Aman aman evde olması baya tahlike
insallah cnm hepimiz guzel haberler alalım. Benim bugün biraz regl agrilarım var hayırlisı
Hayırlı olsun kuzummmKizzzzlar galibaa pozitif
Yarin sabah yine test yapicam bide pazad yaparim.
Pazartesi kan testi
Maşallah ne güzel görünüyorKizzzzlar galibaa pozitif
Pazartesi kan testi
Kizzzzlar galibaa pozitif
Pazartesi kan testi
Harika haber guzel güzel arsin insallahKizzzzlar galibaa pozitif
Pazartesi kan testi
Hayırlı olsun kuzummmAllah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canlarim yaa nasil mutluyum tarif edemem mutluluktan uyuyamadim. Kesin olana kadar uykusuz gunler bekliyor galina beniMaşallah ne güzel görünüyor. Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
Ay hayırlısı olsun ,çok sevindimTeşekkür ederim canlarim yaa nasil mutluyum tarif edemem mutluluktan uyuyamadim. Kesin olana kadar uykusuz gunler bekliyor galina beni
Yaa görünüyor çift çizgiiihadi bakalım sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah sağlıkla büyüsün içimdeHarika haber guzel güzel arsin insallah
5. Gün embriyosu cidden 5. Gunde ben buradayim diyormusAy hayırlısı olsun ,çok sevindim
Erken gebelik testi mi normal mi ? Yerleşmiş demek ki çıktığına göre . Artık sevincini yasabilirsin5. Gün embriyosu cidden 5. Gunde ben buradayim diyormus
İnternetten almistim prodoctor mu ne erken gebelik galiba buErken gebelik testi mi normal mi ? Yerleşmiş demek ki çıktığına göre . Artık sevincini yasabilirsin
Hahaha cumaya kadar kopkoyu olur zaten birşey olmazİnternetten almistim prodoctor mu ne erken gebelik galiba buya eşim ilk tesi birlikte yapalım istiyordu ona soylemeden yapiyodum ben.l bunlari . Simdi o cuma gelecek yanima o gelene kdr kimseye soyleyemicrm o gelince onla yapcam test
Offf valla fena bi heyecanmis ruya gibi geliyor şuanHahaha cumaya kadar kopkoyu olur zaten birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?