2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kahverengi leke normal yerleşme kanaması olabilir, parlak kırmızı değilse problem yok. Parlak kırmızı olursa sorun. Kan testi yaptırın ama doktorunuza da mutlaka bilgi verin. Birde istirahat etmeniz gerekiyor.

Kahverengi leke normal yerleşme kanaması olabilir, parlak kırmızı değilse problem yok. Parlak kırmızı olursa sorun. Kan testi yaptırın ama doktorunuza da mutlaka bilgi verin. Birde istirahat etmeniz gerekiyor.
Sağolun hemşire hattına yazdım devam etmezse sorun yok dediler . Progestan dex iğnesini yapın hemen dediler .

Cok agri yapiyor prolutex igne bende ya sendede oluyormu canim nerden vurduysam o tarafa donup yatamiyorum resmenn
Hemde nasıl agrı bugün üstümü değişirken bile tshirt biraz sıkı geldi o bile canımı acıttı zaten iğne yaptığım yerin üzerine yatmayı geçtim dokunamiyorum daha çok var nasıl vurucam bilmiyorum

Test yapsak ayri dert yapmasak ayri dert... Çıksa niye silik cikti, cikmasa silik dahi çıkmadı diyip duruyoruz kafalar hep bozuk

Erken gebelik testi mi normal mi ? Yerleşmiş demek ki çıktığına göre . Artık sevincini yasabilirsin
İnternetten almistim prodoctor mu ne erken gebelik galiba bu ya eşim ilk tesi birlikte yapalım istiyordu ona soylemeden yapiyodum ben.l bunlari . Simdi o cuma gelecek yanima o gelene kdr kimseye soyleyemicrm o gelince onla yapcam test

İnternetten almistim prodoctor mu ne erken gebelik galiba bu ya eşim ilk tesi birlikte yapalım istiyordu ona soylemeden yapiyodum ben.l bunlari . Simdi o cuma gelecek yanima o gelene kdr kimseye soyleyemicrm o gelince onla yapcam test
Hahaha cumaya kadar kopkoyu olur zaten birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…