• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Eklentiler

• Screenshot_20220623-204211_Chrome.webp
    Screenshot_20220623-204211_Chrome.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 95
Bak şoyle birşey buldum. 3 gun için 7-9 arasinda 5 hcg sonucu diyor. Zaten o deger testdr de belli olmaz
Teşekkür ederim kuzum. Testi bir de gün içinde yaptım ve yaptığım gebelik testinin son kullanma tarihinin iki ay sonra biteceğini gördüm. Herşey nasip kısmet olursa benimdir olmazsa da vardır rabbimin bir bildiği 🌸

Kızlar bgn transferın 8. Gunu dun sılık cizgiyi gondermıstım foto olarak erken gebelik testinde. Dayanamadım bgn kan testi verdim . Transferın 8. Gunu beta hcg 13.51 cıktı normalmı acaba ?

Eklentiler

• IMG_20220623_205211.webp
    IMG_20220623_205211.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar bgn transferın 8. Gunu dun sılık cizgiyi gondermıstım foto olarak erken gebelik testinde. Dayanamadım bgn kan testi verdim . Transferın 8. Gunu beta hcg 13.51 cıktı normalmı acaba ?

8. Gün için iyi bir değer bence artarak ilerlesin inşallah 🫶🏻

Kızlarrr, ultrason beklerken 3. testi yaptıran var mıııı? ikinciden sonra teste gerek yok dedi 4 temmuza gün verdi ama ben gidişatı merak ediyorum acaba yarın kan testi mi yaptırsam siz neler yapıyosunuzzzz ? 🙈🙈🙈

Kızlarrr, ultrason beklerken 3. testi yaptıran var mıııı? ikinciden sonra teste gerek yok dedi 4 temmuza gün verdi ama ben gidişatı merak ediyorum acaba yarın kan testi mi yaptırsam siz neler yapıyosunuzzzz ? 🙈🙈🙈
Valla al bendende o kadar🤣🤣 ben 7 Haziran da transfer oldum 17 Haziran'da ilk testi yap dediler sonra da 19 Haziran'da yap dediler ve iki hafta sonra ultrasona gel dediler ama ben 4 Temmuz'a kadar bekleyemem diye 30 Haziran'a randevu aldim 🙈🙈🙈 iyi mi yaptim bilmiyorum🤣🤣

Valla al bendende o kadar🤣🤣 ben 7 Haziran da transfer oldum 17 Haziran'da ilk testi yap dediler sonra da 19 Haziran'da yap dediler ve iki hafta sonra ultrasona gel dediler ama ben 4 Temmuz'a kadar bekleyemem diye 30 Haziran'a randevu aldim 🙈🙈🙈 iyi mi yaptim bilmiyorum🤣🤣
Hahhah bende randevu aldım kendi doktoruma ama görünür mü bilmiyorum 🤗😃Aslında iki hafta sonra çağırıyorlar ki daha net görsünler die tabi bizim gbi sabirsizlar durmuyor 😂

3. Testi yaptırmadım ama haftaya randevu aldım 🤷 test de beni geriyor ay ne oldu ne bitti kağıt kalem elimde onu hesapliyorum sonra 😂

Hahhah bende randevu aldım kendi doktoruma ama görünür mü bilmiyorum 🤗😃Aslında iki hafta sonra çağırıyorlar ki daha net görsünler die tabi bizim gbi sabirsizlar durmuyor 😂
Ama yani haksiz degiliz , kaç yıllık bekleyiş 🙈🙈🙈 İstanbul'a gitmek kolay olsa daha erken giderdim emin ol🤣🤣🤣

Bu arada iyi yapmışsın ✌️ bence 30 haziranda görünür kesen 😍

Back
X