- 8 Ocak 2020
- 3.925
- 3.533
- 133
Bak şoyle birşey buldum. 3 gun için 7-9 arasinda 5 hcg sonucu diyor. Zaten o deger testdr de belli olmazEvet canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak şoyle birşey buldum. 3 gun için 7-9 arasinda 5 hcg sonucu diyor. Zaten o deger testdr de belli olmazEvet canım
Teşekkür ederim kuzum. Testi bir de gün içinde yaptım ve yaptığım gebelik testinin son kullanma tarihinin iki ay sonra biteceğini gördüm. Herşey nasip kısmet olursa benimdir olmazsa da vardır rabbimin bir bildiğiBak şoyle birşey buldum. 3 gun için 7-9 arasinda 5 hcg sonucu diyor. Zaten o deger testdr de belli olmaz
Kızlar bgn transferın 8. Gunu dun sılık cizgiyi gondermıstım foto olarak erken gebelik testinde. Dayanamadım bgn kan testi verdim . Transferın 8. Gunu beta hcg 13.51 cıktı normalmı acaba ?
Kaçıncı gün embriyosuKızlar bgn transferın 8. Gunu dun sılık cizgiyi gondermıstım foto olarak erken gebelik testinde. Dayanamadım bgn kan testi verdim . Transferın 8. Gunu beta hcg 13.51 cıktı normalmı acaba ?
5. Gün dondurulmuş embrıyoKaçıncı gün embriyosu
İnşallah cumartesi tekrar kan verıcem erken yaptıgım ıcın dusuk sanırım8. Gün için iyi bir değer bence artarak ilerlesin inşallah![]()
Kalbindekileri, kalbimizdekileri nede güzel dile getirmişsin.. inşallah bu zorlu süreçlerimizin sonu güzel haberlerle sonuçlanır
Benim de 30 Haziran test günüm idrar testine bakmayacağım30 Haziran test günüm olsa çıkmazmıydı
Teşekkür ederim cnm, bazen duygular taşıyor böyle...Kalbindekileri, kalbimizdekileri nede güzel dile getirmişsin.. inşallah bu zorlu süreçlerimizin sonu güzel haberlerle sonuçlanır![]()
Valla al bendende o kadarKızlarrr, ultrason beklerken 3. testi yaptıran var mıııı? ikinciden sonra teste gerek yok dedi 4 temmuza gün verdi ama ben gidişatı merak ediyorum acaba yarın kan testi mi yaptırsam siz neler yapıyosunuzzzz ?![]()
Hahhah bende randevu aldım kendi doktoruma ama görünür mü bilmiyorumValla al bendende o kadarben 7 Haziran da transfer oldum 17 Haziran'da ilk testi yap dediler sonra da 19 Haziran'da yap dediler ve iki hafta sonra ultrasona gel dediler ama ben 4 Temmuz'a kadar bekleyemem diye 30 Haziran'a randevu aldim
iyi mi yaptim bilmiyorum
![]()
3. Testi yaptırmadım ama haftaya randevu aldımKızlarrr, ultrason beklerken 3. testi yaptıran var mıııı? ikinciden sonra teste gerek yok dedi 4 temmuza gün verdi ama ben gidişatı merak ediyorum acaba yarın kan testi mi yaptırsam siz neler yapıyosunuzzzz ?![]()
Ama yani haksiz degiliz , kaç yıllık bekleyişHahhah bende randevu aldım kendi doktoruma ama görünür mü bilmiyorumAslında iki hafta sonra çağırıyorlar ki daha net görsünler die tabi bizim gbi sabirsizlar durmuyor
![]()
Bu arada iyi yapmışsınValla al bendende o kadarben 7 Haziran da transfer oldum 17 Haziran'da ilk testi yap dediler sonra da 19 Haziran'da yap dediler ve iki hafta sonra ultrasona gel dediler ama ben 4 Temmuz'a kadar bekleyemem diye 30 Haziran'a randevu aldim
iyi mi yaptim bilmiyorum
![]()
Ben evde idrar testi yapıyorum hala hahahaha bağımlılık oldu sanırımKızlarrr, ultrason beklerken 3. testi yaptıran var mıııı? ikinciden sonra teste gerek yok dedi 4 temmuza gün verdi ama ben gidişatı merak ediyorum acaba yarın kan testi mi yaptırsam siz neler yapıyosunuzzzz ?![]()
Yok daha erkeni de erken olurdu belki bilmiyorum ki neyse sonuç olarak iyi yapmissinAma yani haksiz degiliz , kaç yıllık bekleyişİstanbul'a gitmek kolay olsa daha erken giderdim emin ol
![]()
Hahha çok tatlı ben hiç test yapmadım evde bende mi alıp yapsam acaba die dusunmedim diilBen evde idrar testi yapıyorum hala hahahaha bağımlılık oldu sanırım![]()