- Konu Sahibi Inquisitive
-
Merhaba bisey sorucam ben 20 haziranda adet oldum normalde 25 26 günde bir adet olurum bu ay 17.18 de olmam lazımdı olmadım kan verdim 544.3 cıktı ikiz olma ihtimali varmıdırSelam kızlar, ikiz hamile daha doğrusu hamile bile değilimbir yıldır uğraşıyoruz ama yok. Hep ikiz bebek istemişimdir, inşallah buraya güzel haberle de gelmek nasip olur, sadece görünce yazmak istedim. Umarım hepiniz sağlıkla alırsınız kucağınıza sevgiler
Gece gittik keseler duruyor herhangi bir şey yok görünüyor ama kahve lekelenme devam ediyorKırmızıya döndüyse hemen druna ulaş, veya kadın doğum acile git
Hiç bilmiyorum ki canım. ilk deneme ilk gebelikgecmis olsun canim bu kanamalar ikizin kaderi sanirim
Kahverengi ise korkma canım o bir süre devam ediyorGece gittik keseler duruyor herhangi bir şey yok görünüyor ama kahve lekelenme devam ediyor
Evet normalmiş artık napalim Allah'ım inşallah sağlıkla ilerler bebislerimizKahverengi ise korkma canım o bir süre devam ediyor
Kahverengiyse korkma canimEvet normalmiş artık napalim Allah'ım inşallah sağlıkla ilerler bebislerimiz
Evet kahverengiKahverengiyse korkma canim
Kan değerinden anlaşılmıyor ancak doktor ultrasondan bakıp keseleri görünce söylüyorMerhaba bisey sorucam ben 20 haziranda adet oldum normalde 25 26 günde bir adet olurum bu ay 17.18 de olmam lazımdı olmadım kan verdim 544.3 cıktı ikiz olma ihtimali varmıdır
Kahverengi lekelenmelerden korkmayın diyorlar dinlen pek kalkma yerinden ve bol bol su içmeyi ihmal etme inşallah kısa sürede lekelenmen geçerEvet kahverengiaz az geliyor öyle yoğunluk yok
Bol bol yatiyormKahverengi lekelenmelerden korkmayın diyorlar dinlen pek kalkma yerinden ve bol bol su içmeyi ihmal etme inşallah kısa sürede lekelenmen geçer
Hayırlı olsun canım,seni diğer topiklerden biliyorum beraber ayni başlıklardaydik bana şimdi nasıp oldu tup bebek 3. Deneme ile. Yalniz keseler etrafında kanama alanı var bı haftadır hastanedeyim keseler de aşağı inmiş.. senin dogal mi oldu ikizler? Kanamalar ne zaman biter acaba??Hellööö
Çiçeği burnunda 2021 ikiz annesiyim. Hamileliğim de doğumum da zor geçti. Gebelikte yaşanabilecek neredeyse bütün sorunları yaşadım. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz seve seve yardımcı olurum
Rabbim hepinize kolay gebelikler rahat doğumlar nasip etsin inşallah.
Hatırladım nickini canım hayirli olsun sağ salim kucağına al inşallah.Hayırlı olsun canım,seni diğer topiklerden biliyorum beraber ayni başlıklardaydik bana şimdi nasıp oldu tup bebek 3. Deneme ile. Yalniz keseler etrafında kanama alanı var bı haftadır hastanedeyim keseler de aşağı inmiş.. senin dogal mi oldu ikizler? Kanamalar ne zaman biter acaba??
Çift transfer miydi canım? Bir de genetik tarama yapmış mıydınız embriyolara?Hatırladım nickini canım hayirli olsun sağ salim kucağına al inşallah.
Yok benimkiler de doğal değil tüp bebek. Kanama tüp bebekte de ikizde de çok sık görülüyor. Benim 11.haftada geçmişti kese etrafında kanama vardı. Progestan iğne fitil kullandım bi de sürekli yattım bir sonraki kontrolde kanama alanı kalmamıştı. Hem dr büyüktü benim rahim içindeki kanama alanları.
Benim adet gibi yogun geldigi bile oldu kirmiziya donmez ve siddetli agrin olmazsa korkma Allahin izniyle tabiiEvet kahverengiaz az geliyor öyle yoğunluk yok
Çift transferdi embriyolara hicbir şey yapılmamıştı. Ikiz tutacağını asla düşünmemiştim cevremde de çok olumsuz örnek olunca. Hatta negatif bekliyordum ikiz olduğunu öğrenince doğal olmuş kadar şaşırdım.Çift transfer miydi canım? Bir de genetik tarama yapmış mıydınız embriyolara?
Napiyosun kizÇift transferdi embriyolara hicbir şey yapılmamıştı. Ikiz tutacağını asla düşünmemiştim cevremde de çok olumsuz örnek olunca. Hatta negatif bekliyordum ikiz olduğunu öğrenince doğal olmuş kadar şaşırdım.
Çok zor mu peki ikizlere bakmakÇift transferdi embriyolara hicbir şey yapılmamıştı. Ikiz tutacağını asla düşünmemiştim cevremde de çok olumsuz örnek olunca. Hatta negatif bekliyordum ikiz olduğunu öğrenince doğal olmuş kadar şaşırdım.
Çok zor mu peki ikizlere bakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?