2022 ikiz annesi olacaklar

İnşallah hizlanabiliyordur, senin kontrol sonucunu merakla bekliyorum. Benim hafta daha küçük 27+6 deyim bugün

En azindan aralarinda çok fark olmasin istiyor gönül ama haklısın canım dediğin gibi haftasiyla uyumlu sayılırdı tabi diğer muayenelerde haftasindan geri kaldığını görmezsem bu durumu anca o zaman sindirebilirim zamanla.
Ben cok erken uyaniyorum 2sefer kahvalti yapıyorum. Tuzu az peynire geçtim, zeytini de tuzsuz diyet olandan yiyiyorum, Salatalik ve domates ilk kahvaltim oluyor. 3saat sonra ikinci kahvaltıda öğlen gibi yumurta ya da avakado tarzi seyler yiyorum. Balı ekmeğe sürerek değil de cevizin ucunu bala bandirip yiyorum. 3-4saat sonra yemeklik yine tuzsuz şeker orani yüksek olmayan, glisemik indeksi düşük protein iceren seylerle devam ediyorum. Yoğurt salata corba da olabiliyor bu. Meyve yiyeceksem yine glisemik indeksini araştırıp her meyveyi yemiyorum. Sonrasi zaten bi akşam yemeği kaliyor. Onda da aynı özeni gösteriyorum. Bana doktor günde 2ekmegi aşma demişti ama bu hafta aşmaya başladım başka türlü doymuyorum. Onda da tahilli-tam buğday-kepekli tarzi ekmek yiyorum. Cook canim tatli cekerse havuclu kek ya da yaş pasta yiyeceksem yanında süt içiyorum şekeri kana yavaş geçsin diye. Böyle ufak tekniklerle ilerliyorum. Pirinç ve patates yemiyorum şeker içerikli diye. Hamur işi yemiyorum. Ama bu hafta bebeğin kilo almadığını görünce makarna olsun, pilav olsun, erişte olsun 3kasik bile olsa yemeye başladım.

İnşallah hizlanabiliyordur, senin kontrol sonucunu merakla bekliyorum. Benim hafta daha küçük 27+6 deyim bugün
Maşşallah canım ama kiloları haftana göre iyi benim 30 haftalıkken böyleydiler bugün 31 hafta olduk bakalım arttı mı Ben seni anlıyorum gerçi kilosu iyi olsa da gelişimi durunca insan korkuyor inşallah senin zaten ileri haftadadır ondan böyle olmuştur geçer gider

Sizin cvp sonra doktoruma sordum progestana tekrar baslayalim dedi

Çok iyiymiş canım glisemik indeks önemliymiş ben de onu duymuştum bi diyetisyen gelmişti bizim şirkette etkinlik yapmışlardı o anlatmıştı meyvelerin bile hepsi masum değilmiş dediğin gibi

Çok iyiymiş canım glisemik indeks önemliymiş ben de onu duymuştum bi diyetisyen gelmişti bizim şirkette etkinlik yapmışlardı o anlatmıştı meyvelerin bile hepsi masum değilmiş dediğin gibi
En sevdiğim meyvelerin de hep şeker oranı yüksek. Bir süre böyle olacak mecburen anlaşılan. Bir de karbonhidrati çıkartmaya çalışırken şunu keşfettim. Kepekli makarnada şeker az olsa bile mesela karbonhidrat oranı yine çok yüksek kalıyor. 1dilim yufka ile yapılmış peynirli yalanci su böreğinin bile karbonhidrati daha azmış. Buzluğa dilim dilim atıp, haftada bir canim çektikçe ondan da yiyeceğim artık. Bir şekilde kilo almaya devam etmem de lazim, zaten zayıfım, göbeğim yağsız. Yağsız göbekte iki bebek taşımak çok zor oluyor.

Çok güzel olur bende isterdim o tarihte doğurmak doktoruma desem kabul etmez heralde 38+3 oluyoruz riske atmayalım der 37+2 veya 3 te doğum olur dedi 1 haftalık taze anne olucam ozmn ben

Doğrudur canım ben de sadece kahvaltıda ekmek yiyorum genelde tam tahıllı yemeye çalışıyorum ama öyle de pek kilo almamıştım şimdi yürüyüşü falan yasakladılar evdeyim yatıyorum bir de daha çok yiyorum kilo alsınlar diye hızlandı kilo alımım Göbeğim şuan deri ve damarlardan oluşuyor sanki çok inceldi dediğin gibi zormuş nasıl toparlanacak acaba meraktayım

Maşşallah canım bebişleri kurtarmışsın çok şükür doğurana kadar böyle devam etsin sağlıkla gelsinler

Kuzum sen beslenmelerini nasıl yapıyorsun ? Mama dozunu ben az veriyormuşum arttırdı mama dozunu bizim
Mama ben 30 cc ver dediler diye oyle veriyorum, bugun 60 verdim yemediler 20cc falan emdiler. Saatte bir meme 2 saatte bir mama veriyorum. Dun sarilikalri yuksek cikti yarin bidaha bakacaklar, ogluma yatis verecek dusmezse sana kac cc ver dediler?

Progestan ve uzanmaya bir haftada epey artar merak etme
Siz progestanı fitil olarak mı kullanıyorddunuz, agızdan mı alıyordunuz, benım de progestan dozum artırıldı, ama fıtıl kullanınca lekelenmem oluyor, o yuzden agızdan alıyorum, faydası olur mu dersınız

Tabi faydası olur
Ağızdan alınca yan etkileri daha çok hissediliyor diye biliyorum
Fitil olarak alınca o kadar yan etki yapmıyor
Ben fitil olarak kullandım hep

Tabi faydası olur
Ağızdan alınca yan etkileri daha çok hissediliyor diye biliyorum
Fitil olarak alınca o kadar yan etki yapmıyor
Ben fitil olarak kullandım hep
Ben de ilk baslarda hep fıtıl kullandım ama son zamanlarda akıntı degısık renklerde gelmeye basladı, sımdı bol bol uyuyorum

Malesef bende de kısalık var 2.5 cm dedi doktor dinlen dedi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…