- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
- #2.981
Canım benim de iştah bayağı açık sabah acıktığım için uyanıyorum resmen normalde ki ben uykuyu severim ama çok erken uyanıyorum artıkkkBende aldım canım malesef üç aydan sonra. İştah süper benim. Hareket pek yok ama. İşim masa başı. Akşam yürüyüş yapayım diyorum inan yemekten sonra bayılıp kalıyorum resmen

sen nasılsın? Daha ne kadar ağırlaşıcaz ben şimdiden zorlanıyorum
 sen nasılsın? Daha ne kadar ağırlaşıcaz ben şimdiden zorlanıyorum  allah hepimizin yardımcısı olsun… Bu arada ellerinde ağrıyla uyanan oluyor mu böyle kramp desen kramp değil sinir sıkışması gibi. Doktora sordum ödemden oluyormuş yüzüklerim olmuyor cidden ayakkabılar da sıkmaya başladı tek bana mı oluyor özellikle el ağrısı çok can sıktı
 allah hepimizin yardımcısı olsun… Bu arada ellerinde ağrıyla uyanan oluyor mu böyle kramp desen kramp değil sinir sıkışması gibi. Doktora sordum ödemden oluyormuş yüzüklerim olmuyor cidden ayakkabılar da sıkmaya başladı tek bana mı oluyor özellikle el ağrısı çok can sıktı  bir süre sonra geçiyor allahtan ama ilk uyandığımda berbat
 bir süre sonra geçiyor allahtan ama ilk uyandığımda berbat 
 trendyol indirimleri başladı dün akşam ben de birsürü aklımda olup almadığım ürün aldım önceden favoriye eklemiştim eklediğim ankine göre çoğu düşmüştü aklımdan çıksın dedim
 trendyol indirimleri başladı dün akşam ben de birsürü aklımda olup almadığım ürün aldım önceden favoriye eklemiştim eklediğim ankine göre çoğu düşmüştü aklımdan çıksın dedim 

alınacaklar listemden birşeyler aldım bende hazır indirim varken ama hala bir sürü eksik var
 alınacaklar listemden birşeyler aldım bende hazır indirim varken ama hala bir sürü eksik var  

)
) Valla ben de sabahtan biri bakıyorum bir şeylere alacaklarımı alayım da kafamdan çıksın dedim düşünüp duruyorum yoksa inşallah mutlu günlerde kullanalım
 Valla ben de sabahtan biri bakıyorum bir şeylere alacaklarımı alayım da kafamdan çıksın dedim düşünüp duruyorum yoksa inşallah mutlu günlerde kullanalım 

valla herşey çok pahalı hazır indirime girmişken imkan el verdiğince almak lazım eksiklerden ben trendyoldan alacaklarımı aldım. şimdi e bebek indirimini bekliyorum. sanırım haftaya başlayacakmış onun indirimi de. dediğiniz gibi aldıklarımızı sağlıkla kullandığı günlerini görelim kuzularımızın
  valla herşey çok pahalı hazır indirime girmişken imkan el verdiğince almak lazım eksiklerden ben trendyoldan alacaklarımı aldım. şimdi e bebek indirimini bekliyorum. sanırım haftaya başlayacakmış onun indirimi de. dediğiniz gibi aldıklarımızı sağlıkla kullandığı günlerini görelim kuzularımızın