2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Arada sağıma kaçamak yapıyorum ya yalan değil ama çok sık dönmüyorum belki 1 kere, sonra tekrar sola veya sırt üstü. yok deliricem bide kalk işe git o uykusuzluk haliyle olmuyor. İzin de alamıyorum. Çözüm lazım bana kanapede bile daha rahatım arkama yastıklarla destek yapıyorum rahat oluyor kanape. Yatakta o yastıklar durmuyor ki
Bende daha kilo almadım. 83 ile hamile kaldım. 78e düştüm. Bir haftadıf iştahım açık.
Bundan sonra alırsın kuzum iştahın da açıldıysa iyi

Ben genelde sol ama sağımada yatıyorum
Perinatolog sırt üstü yüz üstü yok dedi .
İlk üç ayda serbestti
Sırt üstü yatinca bir hisset bebek daha çok tepki atıyor yeri daralıyor çünkü

Kız ben 7 olmusumdur neye göre normalki ama ben 48 kg 600 gramla gebe kaldım fazla aldimda zayıftım ama doktor çok almışın diyor
Bilmiyorum doktorlarin paylasim yazilwrinda 4 ila 6 kiloya dek normal diodu benim haftalar icin. Hatta ben 4-4.5 kilo almistim pazartesi gunku doktor sordu soyledigimde boyle iyi aldigin kilo gayet normal dedi

Kizlar ben bacak arama bi yastik bi de ayagima yastik koyup saga vrya sola yatiiyorum oyle rahat ediyorm yoksa belim ve kalca kemigim agriyo tutulmus gibi.

Bilmiyorum doktorlarin paylasim yazilwrinda 4 ila 6 kiloya dek normal diodu benim haftalar icin. Hatta ben 4-4.5 kilo almistim pazartesi gunku doktor sordu soyledigimde boyle iyi aldigin kilo gayet normal dedi
Benimki ekmek dahil bulgur işi yasaklamisti ben yedim çünkü vücut istiyor napim yani bu ay azarlar seninki moralde veriyor Benimki direk gömüyor

Benimki ekmek dahil bulgur işi yasaklamisti ben yedim çünkü vücut istiyor napim yani bu ay azarlar seninki moralde veriyor Benimki direk gömüyor
Valla cok asiri yemiyorum , abur cubur da fazla yemiyorum ama herseyden yiyorum acikcasi.Benim avantajim meyveye duskun oluşum bi de oldum olasi ekmege duskun degilim pek.Ekmekle aram iyi olsa yanmistim :))

Ben de uykusuz kaliyorum ara ara .Çok gicik bisey malesef rahat pozisyonj ve odamda serinlik saglayana dek uyuyabilmem mumkum olmuyo

Valla cok asiri yemiyorum , abur cubur da fazla yemiyorum ama herseyden yiyorum acikcasi.Benim avantajim meyveye duskun oluşum bi de oldum olasi ekmege duskun degilim pek.Ekmekle aram iyi olsa yanmistim :))
Ben gebe değilken ağzıma sürmezdim şimdi çok seviyorum birde karabugday patlagi bulgur cipsi tarhana cipsi kinoa cipsi ne varsa yiyorum sağlıklı diyip abartiyorum onun için sonum hiç iyi değil birde pastaya düştüm eti tavuğu peyniri sütü yoğurdu bunlarida yiyorum ama dengem yok işte

Kafa kismiydi galiba ya şu anda kalmadi. Derij bi nefes aldim.Ilk defa kemigini net hissettim.Zaten ben 16. Haftalwrdan beri hissediyorum bebegimi.2. Hamilelik sebebiyle galiba cok tatli bi his yaa. Bu aralar sol tarafimda takiliyo yavrucummm
Ayyy maşallah çok tatlı. Oluyormuş ya ben henüz hissetmedim dışarıdan ilk hamileliğim ondan belki inşallah ben de hissederim yakında

Aynen yaa. Tamam bakayim bi.Aslinda fiywti yukseklerden de bakarim yeter ki aldigima degsin ama kullanan birinin tavsiyesi tecrubesi olursa iyi olur elbette
3 al 2 öde gibi bi kampanyadan almıştım canım takip et oluyor istersen. 200 lira gibi bişeydi galiba. Rahatlık çok önemli bide göğüsler bütüdükçe o balenler göğüse baskı yapıyor ya Allah korusun haatalığa davetiyeymiş ben çok korktum bunu duyunca. O yüzden aldım, bu aralar tekrar alacağım bi tane daha.
En sondakinden ilk hamileligimde kullanmistim isime yaramisti şahsen.
Büyüklüğü veya dönmede sorun olmuş muydu canım

İnce battaniyeyi uzunca sardım sırtıma destek yaptım ama bacak arasına almamıştım hiç. Deneyeyim onu . Emzirme yastığı aldım ben aslında, kullanıldığını da okudum ama nasıl olacak ki C şeklinde benim yastık.

Yayla gibiyse orası ideal sıcakta tutar bel ağrısına iyi gelebilir benim şuan ayak arkadaşım
Canım şimdi baktım gece ile gündüz arasında 17 derece fark var, gece 14 derece gösteriyor mesela. Bence yeterli terletmez.

Dıştan görünmeye başladı evet, esnemeyi henüz farkedemedim ama değişik değişik şeyler deniyor kuzucuk. Annesi ile oyun oynamak istiyor demek ki
Kız ben 7 olmusumdur neye göre normalki ama ben 48 kg 600 gramla gebe kaldım fazla aldimda zayıftım ama doktor çok almışın diyor
Benim doktorum 11 kilodan fazla almayacaksın demişti. Ama neye göre dedi bilmşyorum.
Ben genelde sol ama sağımada yatıyorum
Perinatolog sırt üstü yüz üstü yok dedi .
İlk üç ayda serbestti
Sırt üstü yatinca bir hisset bebek daha çok tepki atıyor yeri daralıyor çünkü
Sırt üstü yatınca hareketleniyor evet. Ama sıla dönünce de hareketli. Koltukta otururken de hareketli. Neyi sevip neyi sevmediğini nasıl anlayacağız ?

Ben de uykusuz kaliyorum ara ara .Çok gicik bisey malesef rahat pozisyonj ve odamda serinlik saglayana dek uyuyabilmem mumkum olmuyo
Ben her gün aynıyım canım. Geç uyuyorum çok erken kalkıyorum. Gece de sürekli dönüyorum. Yatakta hiç rahat değilim. Bazen yine mi uyku saati diiye canım sıkılıypr. Kaç aydır rahatça uyuduğum çok azdır. Normalde de uykum dengesizdi ama şimdi iyice saçmaladım. Bide kimse inanmıyor. Herkes hamilesin yat uyu, şimdi her yerde uyursun ne güzel falan diyor. Aileme bile uyuyamıyırurm diyince bazen ciddiye almıyorlar gibi geliyor. Gündüz uyuma diyorlar. Ya çalışıyıorum ne gündüz uyuması. Akşamları kanapede bazen içim geçiyor çünkü kanapede rahat ediyorum yastıklarla falan onda bile ya orada uyuduğun için uyumuyorsun diyorlar ya da konuşup uyandırıyorlar. Bide öyle uyandırılınca çok kötü oluyorum bi gün ciddi ciddi sinir krizi geçirip bas bas bağırıcam. Yahu gwce uyusam kanapede uyumam değil mi ? Kaldı ki hormonlarım sapıttı ben işyerinde bile oturduğu yerde uyuyakalan hamile gördüm. Bırakın da rahat rahat uyuyayım. Ciddi olarak gerginim. Sıcaklar bi yandan iş bi yandan uykusuzluk diğer yandan.. daha diğerlerini sayamadım bile. Çok şükğr ki mide bulantılarım gwçti de artık ona üzülmüyorum. Sinirlerim laçka bu ara.

Ben şu 219 lira olanı aldım, orta karar, kılıfını yıkadım kullanmadan önce, e biraz daraldı, öyle olunca elyafı sıkıştırıp sertleştirdi, ama kılıfı çıkarınca yumuşacık ha ufak yastıklar da iş görürmüş bence.

Bırak hareketli olsun kuzum daha iyi sağ sol serbest sırtı unut yanlışlıkla öyle yatarsanda korkma sonuçta doktorda öyle muayene ediyor

Kizlar bir kaç damla kan gelmis korkmalimiyim.. cok yoruldum cok agrim oldu ondan olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…