Elindeki oynadığı cingiragi uzağa fırlat asko sıfır masraf
Elindeki oynadığı cingiragi uzağa fırlat asko sıfır masraf
Ben aldım ya ben yatmayı beceremedim ya o beni benimsemedi bir türlü anlasamadik şimdi şuan ayağımın altında 129 liralık olanKızlar böyle bişey kullanan var mı evdeki yastıklarla yapamadım. Fiyatlar yüksek ama kk ya baktım kumaş elyaf akıp evde dikenler olmuş. U şeklinde olanları çok yer kaplıyor diyorlar dönmek de zor olur gibi geliyor bana onlarda ama 129 liralık gri olan nasıldır acaba ? Yatakta yer kaplamaz. Dönüşlerde daha rahat ederim.
Genelde o u şeklini beğeniyorlar hem sıcakta iyi gelmedi bana dahada darlandım belki kışın daha iyi olur daha çok sisecegiz yaBen aldım ya ben yatmayı beceremedim ya o beni benimsemedi bir türlü anlasamadik şimdi şuan ayağımın altında 129 liralık olan
Hadi yaa benim de gözüm ondaydı rahat hareket ederim diye istemiştimBen aldım ya ben yatmayı beceremedim ya o beni benimsemedi bir türlü anlasamadik şimdi şuan ayağımın altında 129 liralık olan
6 kiloya dek normalmis bu haftalara dek. Bundan sonrasi kritik tabi :))5 kilo aldım. İlk aylar sürekli kusmaktan 6 kilo vermiştim geri 5 almışım işte ama oğlumdan iyi onda 15 kilo verip 7 alarak doğuma gitmiştim
Aman kış gelecek biz doğuracaz ne anladım o işten.Genelde o u şeklini beğeniyorlar hem sıcakta iyi gelmedi bana dahada darlandım belki kışın daha iyi olur daha çok sisecegiz ya
Ben gibisin sende. Daha yeni başladığım kiloya geri döndüm sayılır.5 kilo aldım. İlk aylar sürekli kusmaktan 6 kilo vermiştim geri 5 almışım işte ama oğlumdan iyi onda 15 kilo verip 7 alarak doğuma gitmiştim
Nbb balensizleri var canım balenli gibi oluyor. Bi bak istersen. Balenliler çok acıttı canımı, geçen ondan aldım memnum kaldım. Göğüsler büyüdükçe balenler acıtıyor artık bide sıcaklarda hiç çekilmiyorKizlar mide bolgemi daraltmayacak cok cok da pahali olmayan kaliteli sutyen tavsiye edin nolur yaa balenli veya silikonlu olmasinn var mi yikaninca formunj kaybetmeyen guzel sutyen tavsiyesi?
Kafa kismiydi galiba ya şu anda kalmadi. Derij bi nefes aldim.Ilk defa kemigini net hissettim.Zaten ben 16. Haftalwrdan beri hissediyorum bebegimi.2. Hamilelik sebebiyle galibaGeçen hafta gittik ama uzun kollu yoktu canım, bizim burada çok çeşit yok galibamağaza çok ufak. Bi ara yolum düşerse tekrar bakayım.
Benim bi tanıdığım bebeğinin ayağını falan dışarıdan hissettiğini söylemişti. Öyle olabilir mi annesi
Aynen yaa. Tamam bakayim bi.Aslinda fiywti yukseklerden de bakarim yeter ki aldigima degsin ama kullanan birinin tavsiyesi tecrubesi olursa iyi olur elbetteNbb balensizleri var canım balenli gibi oluyor. Bi bak istersen. Balenliler çok acıttı canımı, geçen ondan aldım memnum kaldım. Göğüsler büyüdükçe balenler acıtıyor artık bide sıcaklarda hiç çekilmiyor
Kuzu belki sana iyi gelecek ama inanki benle olmadı uyum 0 yaktı terleri bir arkadaşta almıştı ben ondan görüp aldım o memnundu ama hangi arkadaşti nikini unuttum .Hadi yaa benim de gözüm ondaydı rahat hareket ederim diye istemiştimya yatamıyom anacım sola yat yat olmuyor sağa yatıyom sırt üstü yatıyom yok yatak batıyo sanki bana. Bide dönerken bikaç gündür göbüşümü de tutuyorum o benden bağımsız hareket ediyo bide her dönüşümde ona destek yapıyorum aman bebiş etkilenmesin diye sikkatli yatmaya çalışıyorum falan. Malum büyüdü artık teyzesi onun da yeri daraldı rahat etsin kuzum
En sondakinden ilk hamileligimde kullanmistim isime yaramisti şahsen.Kızlar böyle bişey kullanan var mı evdeki yastıklarla yapamadım. Fiyatlar yüksek ama kk ya baktım kumaş elyaf akıp evde dikenler olmuş. U şeklinde olanları çok yer kaplıyor diyorlar dönmek de zor olur gibi geliyor bana onlarda ama 129 liralık gri olan nasıldır acaba ? Yatakta yer kaplamaz. Dönüşlerde daha rahat ederim.
Canim emzirme yastığı aldım bir yerde onun uyurken göbek desteği olarak kullanıldığıni da okumuştum bir hafta sonra falan gelir herhalde deneyimleyip sana bildiririm.Pikeyi dolayıp yapanlar var ince yorganı falan ama ben hiç biriyle rahat edileceğini düşünmüyorum bu cehennem sıcaklarındaKızlar böyle bişey kullanan var mı evdeki yastıklarla yapamadım. Fiyatlar yüksek ama kk ya baktım kumaş elyaf akıp evde dikenler olmuş. U şeklinde olanları çok yer kaplıyor diyorlar dönmek de zor olur gibi geliyor bana onlarda ama 129 liralık gri olan nasıldır acaba ? Yatakta yer kaplamaz. Dönüşlerde daha rahat ederim.
Yayla gibiyse orası ideal sıcakta tutarAman kış gelecek biz doğuracaz ne anladım o işten.Bizim burası geceleri adana kadar sıcak olmaz aslında. Bunaltır mı ki beni yine de
Cok farkli farkli hareket oluyo ve cok net artik canim. Bazen pıt diye atiyo gobek deligimin cevreleri sanki vurup kacmis gibi.Bazen deriye dogru esneme yapiyo gibi yavas hareketleri oluyo gerinmeli.Bazen hickirik pit pit atiyo ritmik. Distan gorunuyo vuruslar.Ya bieşy sorucam. 25. Haftaya girdik normalde tekmelerdi ama 2 veya 3 gündür bi değişti bu tekmeler. Sanki tekme değilde eliyle gıdık gıdık yapıyor gibi sizde de bu haftalarda tuhaf şeyler oldu mu ? Napıyo benim cimcimem içeride acabaaz önce zıplattı yerimden beni dedim noliiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?