2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydın güzel anneler, kızıma bundan alacağım da 3 aylık mı alsam 6 aylık mı ? Kalıpları dar çekti falan demişler. 3 aylık alsam çok mu ufak kalır ki ilk zamanlarda giydiririm zaten
Bende E bebekten aldım ama magazadan aldim 5 al 6 öde kampanyası vardı. Magazaya gitme imkanın varsa gidip al. Ben 1 tane yeni doğan 3 tane 3 ay , 2 tane 6 ay aldım simdilik. Magazadan farkli bedende alabiliyorsun hem. 6 taneye 90 tl ödedim pazar günü bir bak istersen

Kizlar karnimin ust sol tarafinda misket buyuklugunde yumru gibi bisey hissrdiyorum.Bebek de solda hep onun bi uzvu mudur???Korktum ya kitle falan mi var yoksa (

Karnimin Sag tatafima gore sol tarafim daha tumsek.Bebek harekrtleri otururken hep solda.Ondan mi acaba nedense cok korktum sizde de benzer bisey var mi nolur fikri olan yazsin

Kızlar muslin 4 katlı battaniye alacaklar bu markayı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz daha evvel bir tane deneme amacli aldım gayet kaliteli ürün geliyor 3 tane daha sipariş verdim onlarda sorunsuz elime ulaştı.indirim bekledim uzun süre ama maalesef fiyat düşmedi Ocakta 80/90bandindaydi

Karnimin Sag tatafima gore sol tarafim daha tumsek.Bebek harekrtleri otururken hep solda.Ondan mi acaba nedense cok korktum sizde de benzer bisey var mi nolur fikri olan yazsin
Bebek bu haftalarda bir tek yere doğru toplanabiliyor bir tümsek olusturuyor evet ama ilk gonderinde bahsettiğin kitle gibi olan sertlik için bişey diyemeyeceğim iğne falan yapıyor musun ? Belki iğnenin tahriş ettiği bir sisliktir bende de dönem dönem oluşuyor kan sulandirici yaparken

Hangi marka canım ben kaçırdım galiba

Yok canim igne falan kullanmiyorum.Ama oraya bastirinca cok kisa sure sonra bebiste hareket oluyo.Bu haftalarda gobek deliginin 3-4 cm ustunde olurmus rahim.Ve bebek kafa yukarda ayaklar asagida dururmus.Bebegimin kafa kismi miydi acaba diyorum

Yok canim igne falan kullanmiyorum.Ama oraya bastirinca cok kisa sure sonra bebiste hareket oluyo.Bu haftalarda gobek deliginin 3-4 cm ustunde olurmus rahim.Ve bebek kafa yukarda ayaklar asagida dururmus.Bebegimin kafa kismi miydi acaba diyorum
Bebekler halen kasiktan mide altına kadar her yeri gezebiliyorlar o yüzden gelmişte olabilir ben şişlik deyince sabit bir sislikten bahsettiğini sandım canim bebistir ya kim olacak başka annesi

Bebekler halen kasiktan mide altına kadar her yeri gezebiliyorlar o yüzden gelmişte olabilir ben şişlik deyince sabit bir sislikten bahsettiğini sandım canim bebistir ya kim olacak başka annesi
Biraz ara ara dokunup oynadim su anda yok gibi.Zaten distan degil dokununca icten bi yumru gibiydi.Galiba bebegimdi o. Buyuyo yavrularimiz

Geçen hafta gittik ama uzun kollu yoktu canım, bizim burada çok çeşit yok galiba mağaza çok ufak. Bi ara yolum düşerse tekrar bakayım.

Kizlar karnimin ust sol tarafinda misket buyuklugunde yumru gibi bisey hissrdiyorum.Bebek de solda hep onun bi uzvu mudur???Korktum ya kitle falan mi var yoksa (
Benim bi tanıdığım bebeğinin ayağını falan dışarıdan hissettiğini söylemişti. Öyle olabilir mi annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…