Merhaba sevgili hamişler, bende kasik agrimdan dolayi gitmistim idrar enfeksiyonu cikti, acildeki doktor monurol yazmis ama eczane urocare vermis. Hamilelikte urocare markasini kullanan var mi?Eczaci folikasitin bile hqmilelikte kullqnilan bir sey oldugunu bilemedi, o yuzden urocare belki hamilelere uygun ilac degildir.Suphelendim bilginjz var mi ?Ilk gebeligimde de enfesiyoun vardi ve monurol verilmisti.
peki benim bunu görür görmez ağlamam sırada kalp atışı var
rahim 5. 9 * 4. 8 * 4. 3 cm benim minik kuzum 1.0 * 0.8 * 0.6 cm sağ yumurtalık 4.2 cm sol yumurtalık 3.0 cm kızlar tahmin edin sizce kaç haftalık
rahim 5. 9 * 4. 8 * 4. 3 cm benim minik kuzum 1.0 * 0.8 * 0.6 cm sağ yumurtalık 4.2 cm sol yumurtalık 3.0 cm kızlar tahmin edin sizce kaç haftalık
Benim adete 3.gun kala 49 çıktı 4 gün sonra 438 çıktı iki gün sonra 1046 çıktı. Takip etmeyi bıraktım ilk muayenem 26 Mart'ta ama iki günde bir hala baktirasim var çünkü midem bulanmıyor hiç. Sanki bulanmasi gerekiyormuş gibi hissediyorum endişelendim yani
Benim adete 3.gun kala 49 çıktı 4 gün sonra 438 çıktı iki gün sonra 1046 çıktı. Takip etmeyi bıraktım ilk muayenem 26 Mart'ta ama iki günde bir hala baktirasim var çünkü midem bulanmıyor hiç. Sanki bulanmasi gerekiyormuş gibi hissediyorum endişelendim yani
Herkes miden bulaniyor mu asermeler başladı mı diyor hayır diyorum. Sanki her gebenin midesi bulanan zorundaymiş gibi bir sıkıntı yoktur inşallah bende