Herkes miden bulaniyor mu asermeler başladı mı diyor hayır diyorum. Sanki her gebenin midesi bulanan zorundaymiş gibi bir sıkıntı yoktur inşallah bende
kalp atışında nasıl olurum Allah bilir çok güzel bir duyguymuş ya gerçekten mucizeme çok teşekkür ederim benimle olduğu için, bunu yazarken de ağlıyorum
peki benim bunu görür görmez ağlamam sırada kalp atışı var
rahim 5. 9 * 4. 8 * 4. 3 cm benim minik kuzum 1.0 * 0.8 * 0.6 cm sağ yumurtalık 4.2 cm sol yumurtalık 3.0 cm kızlar tahmin edin sizce kaç haftalık
kalp atışında nasıl olurum Allah bilir çok güzel bir duyguymuş ya gerçekten mucizeme çok teşekkür ederim benimle olduğu için, bunu yazarken de ağlıyorum
Benim adete 3.gun kala 49 çıktı 4 gün sonra 438 çıktı iki gün sonra 1046 çıktı. Takip etmeyi bıraktım ilk muayenem 26 Mart'ta ama iki günde bir hala baktirasim var çünkü midem bulanmıyor hiç. Sanki bulanmasi gerekiyormuş gibi hissediyorum endişelendim yani
Sadece göğüs hassasiyetim var yatakta dönerken bile sızlıyor. Onun dışında ara ara uyku hali geliyor. Ama ben beslenmeme dikkat ediyorum sürekli findik ceviz badem kuru meyveler süt yoğurt hatta bir yandan imom omega. Etkisi vardır belki bunların.
Transferin 12. günü kan istediler ben dayanamayıp 10. gün yapmıştım. Sonra 12 test günümdü tekrar yapıldı. Doktorum 4 gün sonra bi daha yaptırdı. Toplam 3 kez yapıldı. En son 3049 da kaldı Pazartesi keze randevum var
Adetten önce ve adet günü kan tahlili yaptırdım ilki 9 ikincisi 62 di. 26 Martta doktora gidicem ama her sabah hala idrar testi yapıp koyuluğa bakıyorum bebiş iyi mi diye bugün yerler karlı ama dyanamayıp kan tahlili yaptırıcam galiba
Sadece göğüs hassasiyetim var yatakta dönerken bile sızlıyor. Onun dışında ara ara uyku hali geliyor. Ama ben beslenmeme dikkat ediyorum sürekli findik ceviz badem kuru meyveler süt yoğurt hatta bir yandan imom omega. Etkisi vardır belki bunların.
Transferin 12. günü kan istediler ben dayanamayıp 10. gün yapmıştım. Sonra 12 test günümdü tekrar yapıldı. Doktorum 4 gün sonra bi daha yaptırdı. Toplam 3 kez yapıldı. En son 3049 da kaldı Pazartesi keze randevum var