- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
15 adet yaprak anahtarlık ve filli balonlu magnet yaptırıyorum bide kapı süsü ve çikolata sipariş ettimÖyle yapayım olmazsa canım sağ olsen nasıl bir hediyelik düşünüyorsun
Cok geçmiş olsunyok kuzu emin değildim o yüzden ara ara tuvalete gidip kontrol ettim makattan gelmiş.
Zor süreç bide ilknde ne olduğunu cidden anlamıyosun ben nerden bileyim dil dudak bağı olduğunu yani zaten tecrübesizim işte sımdı ilk işim düzgün emiyor mu dil dudak bağı falan var mı diye sormak adam akıllı baksınlar iş işten gecince ah vah kar etmiyoBende ebeyim kuzum inan bebegin kaka yapması yapmaması önemli değil idrarını düzenli yapıyorsa günde 8-10 arası degisim sagliyorsan harikadır. Emzirmemek çok üzücü benim de kızım hiç emmedi hiç tutmadı p surecin zorluğunu çok iyi biliyorum sen pes etme doğumla birlikte kokunu alsın ve emzirmeye çabala. Benm doğumum sıkıntılı ilerledi uyanmadm hemşireler 1 gün mama vermiş biberonla o yüzden tutmadi
İlkler tecrübe işte nerden bilcez ki yani insallah ikinciler cop cop emer ne bag olur ne bisey aminBenim oğlumda da dudak bağı problemi vardı sütüm de geç gelince emzirmek hayal oldu ikinci bebekte en büyük beklentim emzirmek olacak inşallah sorunsuz atlatırız o süreci hepimiz
Çok tatlılar15 adet yaprak anahtarlık ve filli balonlu magnet yaptırıyorum bide kapı süsü ve çikolata sipariş ettim
Nasıl bir kanama canimKızlar tuvaletteyken çok afedersiniz ıkınırken kanamam oldu hastaneye gitmeli miyim korktum biraz
Kuzum isim sadece kağıtta yazsın bebde öyle yaptırdım anahtarlık daha kullanışlıKızlar hediyelik olarak bunu düşünüyorum. Ama anahtarlık mı magnet mi olsun karar veremedim . Anahtarlık olursa isim sadece kağıtta yazsın diye düşünüyorum böylece herkes kullanabilir . Sizce?Eki Görüntüle 3128377
Bende öyle düşünüyorum bakalım en son ne yaparımKuzum isim sadece kağıtta yazsın bebde öyle yaptırdım anahtarlık daha kullanışlı
Bunu hastaneye gelecekler için yaptırdım şans bilekliği cok maliyetli değil tanesi 1.5 TLBende öyle düşünüyorum bakalım en son ne yaparımsiz nasıl birşey yaptırdınız
Bunlarda anahtarliklarimiz ben mevlüt içinde çalışırken yaptiriyim çıksın aradan dedim malum süreklide zam geliyor hazır dursun dedimBunu hastaneye gelecekler için yaptırdım şans bilekliği cok maliyetli değil tanesi 1.5 TL
Şans bilekliğini hangi sayfadan yaptırdin canım birde makromelerin tanesi kaç lira . Çok güzel olmuşBunlarda anahtarliklarimiz ben mevlüt içinde çalışırken yaptiriyim çıksın aradan dedim malum süreklide zam geliyor hazır dursun dedim
Sendesingg şans bileklikleri düşünüyorsanız şimdiden verin 1.5 ayda anda geldi çok yogunlarŞans bilekliğini hangi sayfadan yaptırdin canım birde makromelerin tanesi kaç lira . Çok güzel olmuş
Teşekkür ederim bakayım biSendesingg şans bileklikleri düşünüyorsanız şimdiden verin 1.5 ayda anda geldi çok yogunlar
Makromeler tanesi 7 TL boncuklu olduğu için sadeler 5e de var bugramakrome34 sayfasına yaptırdım
Çikolatayı da tesadüf şans bilekliklerinin gorselitle aynı buldum onuda öyle yaptırdım takım gibi oldular
3 saat falan olması gerek tam emin değilim ama eğer uzun süre olduysa ve endişe ediyorsan tatlı bir şeyler ye ve uzan özellikle sırt üstü ki sıkışıp hareket etsin. Hâlâ hareket yoksa hastaneye gitmekte fayda olabilir. Bir şey olmayadabilir benim oğlum 5 saat hareket etmemişti bir şeyler yemiştim ama dışarıda işim olduğu için eve gidip uzanamamıştım arabada hafif koltuğu yatırmıştım falan ama yine de hareket etmemişti. Sonra hastaneye gittim ve durumu gayet iyiydi fakat dediğim gibi uzun süre olunca temkinli olmakta fayda vardır her zamanBebek ne zamandır hareket etmiyorsa doktora gitmek gerekiyor
Kaç saattir bekliyorum hiç hareket etmiyor veya çok minik kimildama ben anlamıyorum. Çikolatalı ekmek yedim 1 saat daha bekleyip gitsem mi ne yapsam3 saat falan olması gerek tam emin değilim ama eğer uzun süre olduysa ve endişe ediyorsan tatlı bir şeyler ye ve uzan özellikle sırt üstü ki sıkışıp hareket etsin. Hâlâ hareket yoksa hastaneye gitmekte fayda olabilir. Bir şey olmayadabilir benim oğlum 5 saat hareket etmemişti bir şeyler yemiştim ama dışarıda işim olduğu için eve gidip uzanamamıştım arabada hafif koltuğu yatırmıştım falan ama yine de hareket etmemişti. Sonra hastaneye gittim ve durumu gayet iyiydi fakat dediğim gibi uzun süre olunca temkinli olmakta fayda vardır her zaman
Sol tarafına dönüp yat canim biraz kan akışı olsun bebeğeKaç saattir bekliyorum hiç hareket etmiyor veya çok minik kimildama ben anlamıyorum. Çikolatalı ekmek yedim 1 saat daha bekleyip gitsem mi ne yapsam
Evet canım öyle yap biraz uzan hâlâ bir hareketlilik yoksa kontrol amaçlı bir gitKaç saattir bekliyorum hiç hareket etmiyor veya çok minik kimildama ben anlamıyorum. Çikolatalı ekmek yedim 1 saat daha bekleyip gitsem mi ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?