2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sevindim canım. Keyfine düşkün minikler bazen korkutabiliyorlar bizleri. İyi olsunlar da canları sağolsun
Sağ ol canım evet sabahtan beri yemedigim şey kalmamıştı eşim aradı yine de gitsek mi diye bilmiyorum dedim işim hafiflerse gidelim dedi . İlk çocuk olunca insan çok korkuyor bilmediği için

Morm karısık koycam ben de isteyen istediğini alsın 15 anahtarlık 15 filli magnet 30 tane yeterli olur diye düşünüyorum oğlumda 50 yaptırdım hep kaldı 25 anca gitti ben de düz 30 yaptırdım şimdi

Eklentiler

• IMG_20220911_212106.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 101
Çikolatalı ekmeği yedim iyice uzandım elimi bastırdım biraz ben buradayım dedi
Canım uzanır halde telefondan hareketli bi şarkı bişi açıp bebişe doğru tutunca hemen hareketleniyor artık eğleniyor dans mı ediyor, rahatsız mı oluyor bilemedim ben 1-2 kere endişe edince denedm hemen hareket etti

Aa hediyelikler konuşulmaya başlanmış Benim içimden hep kandil yaptırmak geldi 50 CC şişelerde yakılabilir kandil modeli buldum.Cikolatasini ay başı sipariş edeceğim.Bebek kurabiyesi yapilsa da çok yenen bişey olmadığı için onun yerine Makaron ya da badem şekeri süsleyip vermeyi düşünüyorum bende ama o hastane çantası bu muallaklikla asla bitmiyor.

2 valiz yapıcam oglumda da öyle yaptım tekinde süs masa oda malzemeleri ötekinde bebekle benim çamaşırlar ihtiyaçlar oyle kolay oluyor

kontrol ettim canım makattan gelmiş. doktoru aradım ıkındığım için de kızdı ama ne yapayım o an zorunda kaldım
Ay çok sevindim. Yani kötünün iyisi sonuçta makattan kan gelmesi. Evet haklısın bazen ıkınmadan olmuyor. Ben son zamanlarda activia yoğurtlardan yiyorum onlar bağırsak hareketlerimi çok güzel düzenliyor. Böyle tuvalette falan zorlanıyorsan sen de düzenli tüketmeyi bir dene istersen canım.

Hediyeliklerinizi sağlıkla dağıtın kızlar Ben çikolata ve geri dönüşüm kağıtlarından yapılan tohumlar dışında hiçbir hediyelik yaptırmayı düşünmüyorum. Bi süre sonra atılıyor diye düşünüyorum Zaten benim hastane işi nasıl olur bilmiyorum Kapı süsümüz geldi ama hastaneye asabilcek miyim o bile belirsiz Bu kalpli tohumlardan farklı desende kesilince kitap ayracı olacak şekilde yaptırıcam

Eklentiler

• 8646C541-0601-4266-BCBF-1A28ACFAA08E.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 98
Bu da çok tatlı olmuş canım bende 25 falan yeterlidir diyorum

Ne yaptıysam hareket etmedi az bu kimildadi yaptı o kadar

2 valiz yapıcam oglumda da öyle yaptım tekinde süs masa oda malzemeleri ötekinde bebekle benim çamaşırlar ihtiyaçlar oyle kolay oluyor
Aaa sen deneyimlisin sürec konusunda lütfen yardımcı ol oda susleme olayını nasıl yaptın neler ihtiyaç oldu neler olmadı doğum yapmış birinden bu tarz bilgileri almaya çok ihtiyac.var cookkkk

Sağlıkla gelsin minnaklar ikiz olunca insan elbette korkuyor ama vaktinde gelen bir sürü bebekte var canım inşallah seninkiler de vaktini saatini bekleyecek seni uzmeyecek Doktor gün tarih vs verdi mi doğum icin bu hafta benim de doktor görüş günüm artık doğum konuşmaya başlayacağız sanırım.Urkutucu geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…