Çikolatalı ekmek yedim ben burdayım diye kendini hatırlattı sağ olsun minik kuş.Sol tarafına dönüp yat canim biraz kan akışı olsun bebeğe
Çikolatalı ekmeği yedim iyice uzandım elimi bastırdım biraz ben buradayım dediEvet canım öyle yap biraz uzan hâlâ bir hareketlilik yoksa kontrol amaçlı bir git
Sevindim canım. Keyfine düşkün minikler bazen korkutabiliyorlar bizleri. İyi olsunlar da canları sağolsunÇikolatalı ekmeği yedim iyice uzandım elimi bastırdım biraz ben buradayım dedi
Sağ ol canımSevindim canım. Keyfine düşkün minikler bazen korkutabiliyorlar bizleri. İyi olsunlar da canları sağolsun
Canım uzanır halde telefondan hareketli bi şarkı bişi açıp bebişe doğru tutunca hemen hareketleniyor artık eğleniyor dans mı ediyor, rahatsız mı oluyor bilemedimÇikolatalı ekmeği yedim iyice uzandım elimi bastırdım biraz ben buradayım dedi
Aa hediyelikler konuşulmaya başlanmışMorm karısık koycam ben de isteyen istediğini alsın 15 anahtarlık 15 filli magnet 30 tane yeterli olur diye düşünüyorum oğlumda 50 yaptırdım hep kaldı 25 anca gitti ben de düz 30 yaptırdım şimdi
Ayın 22 kontrol dönüşü eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum inşallahAlmak lazm canm özellikle gümüş kalkanı ve göğüs ucu kremi sakın ihmal etme gerisi zaten hijyenik ihtiyaçların
2 valiz yapıcam oglumda da öyle yaptım tekinde süs masa oda malzemeleri ötekinde bebekle benim çamaşırlar ihtiyaçlar oyle kolay oluyorAa hediyelikler konuşulmaya başlanmışBenim içimden hep kandil yaptırmak geldi 50 CC şişelerde yakılabilir kandil modeli buldum.Cikolatasini ay başı sipariş edeceğim.Bebek kurabiyesi yapilsa da çok yenen bişey olmadığı için onun yerine Makaron ya da badem şekeri süsleyip vermeyi düşünüyorum bende ama o hastane çantası bu muallaklikla asla bitmiyor.
Ay çok sevindim. Yani kötünün iyisi sonuçta makattan kan gelmesi. Evet haklısın bazen ıkınmadan olmuyor. Ben son zamanlarda activia yoğurtlardan yiyorum onlar bağırsak hareketlerimi çok güzel düzenliyor. Böyle tuvalette falan zorlanıyorsan sen de düzenli tüketmeyi bir dene istersen canım.kontrol ettim canım makattan gelmiş. doktoru aradım ıkındığım için de kızdı ama ne yapayım o an zorunda kaldım
Bu da çok tatlı olmuş canımMorm karısık koycam ben de isteyen istediğini alsın 15 anahtarlık 15 filli magnet 30 tane yeterli olur diye düşünüyorum oğlumda 50 yaptırdım hep kaldı 25 anca gitti ben de düz 30 yaptırdım şimdi
Ne yaptıysam hareket etmedi az bu kimildadi yaptı o kadarCanım uzanır halde telefondan hareketli bi şarkı bişi açıp bebişe doğru tutunca hemen hareketleniyor artık eğleniyor dans mı ediyor, rahatsız mı oluyor bilemedimben 1-2 kere endişe edince denedm hemen hareket etti
Kesinlikle ikisinden de almak isteyen bir kitle olur o yüzden hepsinin aynı olması taraftarıyımBende öyle düşündüm ama eşim o zaman sayı olarak daha fazla yaptırmak lazım belki misafirler iksinden de almak ister diyince kafam karıştı
Eşimde öyle düşünüyor haklı sanırımKesinlikle ikisinden de almak isteyen bir kitle olur o yüzden hepsinin aynı olması taraftarıyım
Aaa sen deneyimlisin sürec konusunda lütfen yardımcı ol oda susleme olayını nasıl yaptın neler ihtiyaç oldu neler olmadı doğum yapmış birinden bu tarz bilgileri almaya çok ihtiyac.var cookkkk2 valiz yapıcam oglumda da öyle yaptım tekinde süs masa oda malzemeleri ötekinde bebekle benim çamaşırlar ihtiyaçlar oyle kolay oluyor
Sağlıkla gelsin minnaklarHediyeliklerinizi sağlıkla dağıtın kızlarBen çikolata ve geri dönüşüm kağıtlarından yapılan tohumlar dışında hiçbir hediyelik yaptırmayı düşünmüyorum. Bi süre sonra atılıyor diye düşünüyorum Zaten benim hastane işi nasıl olur bilmiyorum Kapı süsümüz geldi ama hastaneye asabilcek miyim o bile belirsiz Bu kalpli tohumlardan farklı desende kesilince kitap ayracı olacak şekilde yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?