- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 39
Kapı süsün nasıl bişey canım resmini atar mısın? Birlikte mi yazdırdın bebişleriKesinlikle ikisinden de almak isteyen bir kitle olur o yüzden hepsinin aynı olması taraftarıyım
Amiin canım inşallahSağlıkla gelsin minnaklarikiz olunca insan elbette korkuyor ama vaktinde gelen bir sürü bebekte var canım inşallah seninkiler de vaktini saatini bekleyecek seni uzmeyecek Doktor gün tarih vs verdi mi doğum icin bu hafta benim de doktor görüş günüm artık doğum konuşmaya başlayacağız sanırım.Urkutucu geliyor
Ben Demir ilacından dolayı sürekli ishalim sürekli tuvaletteyim ve malesef basur da çıktı iki haftadır ağrı bile yapmaya başladı çok üzgünüm bu konuda. Kremi düzenli sürersem ağrısı geçiyor ama varlığı duruyor ordaMakattansa sıkıntı etme ama aman bı daha tekrarlama canm doğumda çok daha zorlanican basurun çatlayıp buyumesin
Çiçeksiz böceksizKapı süsün nasıl bişey canım resmini atar mısın? Birlikte mi yazdırdın bebişleri
Sağlıkli olsunlar da hem özelde olması maddi açıdan da büyük çok büyük paralara çıkmış.Gecenlerde bir arkadaş 30 K başka bir arkadaş 21 k dan bahsediyordu resmen bir tüp bebek parası hiç degilse egede maddi külfeti azalır.Dogumhaneye fotoğrafçı alacak misin peki şimdi son kararın nedir ?Amiin canım inşallahDoktorum 34 haftayı tamamlayalım istiyor sonrasında günü vercekmiş. Benim medicana yalan oldu Ege üniversitesinde yaptırcak doğumu Risklerimden ötürü bebekler ve benim için daha güvenli olduğunu söyledi. Boşuna gidip görüştüm hem hastane ve hem fotocuyla
Aynen öyle maddi açıdan sadece 10-12 bin hastane parasıydı. Bir de hocaya ödeyeceğim kısım var, en azından hastane kısmından kurtulmuş oluyorum bu durumda. Yok doğumhanede fotocu düşünmüyorum canım, son kararım minnaklarla Ebru natural objektifte ailece çekim yapmak. Rezervasyonumuzu yaptırdık inşallah her şey yolunda gider yaptırabilirizSağlıkli olsunlar da hem özelde olması maddi açıdan da büyük çok büyük paralara çıkmış.Gecenlerde bir arkadaş 30 K başka bir arkadaş 21 k dan bahsediyordu resmen bir tüp bebek parası hiç degilse egede maddi külfeti azalır.Dogumhaneye fotoğrafçı alacak misin peki şimdi son kararın nedir ?
Nerde yaptırdınız çok tatlı olmuşÇiçeksiz böceksizTam istediğimiz gibi oldu. İmalatçıdan yaptırdım yapıştırmayı biz yapıcaz. Foto için öylesine yerleştirdim Fiyatları inanılmaz uygun hele tek bebek tek isimse Bu da anı küplerimiz inşallah aylık fotolar çekilmeyi kısmet ederse Allah
Var canım benim normal hap şeklindeKızlar merhaba ,magnezyum kullananlar hep saşe şeklinde mi içiyorsunuz ben nefret ediyorum o toz karışım olan şeylerden acaba kapsül şeklinde olanı da var mıdır ,o şekilde kullanan var mı acaba ?
Adı magosit 365 mgKızlar merhaba ,magnezyum kullananlar hep saşe şeklinde mi içiyorsunuz ben nefret ediyorum o toz karışım olan şeylerden acaba kapsül şeklinde olanı da var mıdır ,o şekilde kullanan var mı acaba ?
Valla harika bir seçim olmuş olayın maddi durumu da önemli sonuçta bir yerde.İnsallaj sorunsuz sıkıntısız geçer bundan sonrasıAynen öyle maddi açıdan sadece 10-12 bin hastane parasıydı. Bir de hocaya ödeyeceğim kısım var, en azından hastane kısmından kurtulmuş oluyorum bu durumda. Yok doğumhanede fotocu düşünmüyorum canım, son kararım minnaklarla Ebru natural objektifte ailece çekim yapmak. Rezervasyonumuzu yaptırdık inşallah her şey yolunda gider yaptırabiliriz
Çok beğendim canım çok hoşlarÇiçeksiz böceksizTam istediğimiz gibi oldu. İmalatçıdan yaptırdım yapıştırmayı biz yapıcaz. Foto için öylesine yerleştirdim Fiyatları inanılmaz uygun hele tek bebek tek isimse Bu da anı küplerimiz inşallah aylık fotolar çekilmeyi kısmet ederse Allah
Herkese merhaba, bayağıdır sessizce takip ediyordum. Nihayet yeni şifre alıp yazmak kısmet oldu. 32. Haftadan selamlar. Benim kızçe de en son makat gelişti ama dünden beri bayağı aşağıda sızı oluyor, bu gebelikte daha önce olmamıştı. Siz Bi fark fark ettiniz mi hareketsizlik dışında? Bu ara kıyafetleri vs hazırlıyorum. Ekstra iş yapıyorum, vücut yorulunca çocuk da sessizleşti gibiAcile geldim kızlar hareket etmiyor diye . Kadın doğuma yönlendirdiler hemen . Çok şükür iyi . 1930 Gr olmuş minik adam . Makat gelişti düzelmiş. Kan ve idrar aldılar sonuç bekliyorum
Ayak ucu fiyonku küvez tütüsü yaptım kendime de bebişe de 12 metre hayal tül aldım canım hem kapıya hem ayak ucuna fiyokları da atayım bebişe taşlı isimli hastane cıkısı takı yastığı dahil masa örtüsü çikolata anahtarlık kapı süsü yaptırdım terliğim tacım emzik zinciri bileAaa sen deneyimlisin sürec konusunda lütfen yardımcı ol oda susleme olayını nasıl yaptın neler ihtiyaç oldu neler olmadı doğum yapmış birinden bu tarz bilgileri almaya çok ihtiyac.var cookkkk
33+4 valla kıpır kıpır haraketli benim bebiş o zaman hatta canımı yakıyor vurunca karnım yamuluyo o derece masallah32. Haftalardan itibaren artk yerleri daraldi bence hareket azalmasi nornaldir diye duymustum ama hic hareket olmamasi anormal olur tabi ki.
Icinizi ferah tutun. Ay ben de 32leri aşsam bi :)
Oyle tabi dikkat etmek lazim.Allah korusun, siz vaktinde farketmissiniz.Zaten artik aliskanljk oldu onlarin hareketlerini takip etmek, hissetmeyince karninda kipirti biseyler eksik oluyo:) Ay ne guzel sizinki ekim sonu kasim başı gelir :)Ayak ucu fiyonku küvez tütüsü yaptım kendime de bebişe de 12 metre hayal tül aldım canım hem kapıya hem ayak ucuna fiyokları da atayım bebişe taşlı isimli hastane cıkısı takı yastığı dahil masa örtüsü çikolata anahtarlık kapı süsü yaptırdım terliğim tacım emzik zinciri bilesebilim vardı oglumda almıştım onu lohusa şerbetinde kullanıyorum kendim reyhandan lohusa şerbeti yapıcam süslü aynalı tepsim gümüş tepsim falan var sunum için onları da kullanıyorum anne için de gecelikli sabahlıklı pijama takımı 3 lü set yeterli oluyo zaten 1 gün kalıyosun hastane de devlette ile 2 gün ben 2 valız yapıyorum kolay oluyo bide organizör söyledim bebeğin ve benim eşyalar için hurclara koyup oyle koycam eşime de neyi nereye koydugumu göstercem bebege 3 takım koysan yeter yerin olursa 4 koy devlette yapacaksan
33+4 valla kıpır kıpır haraketli benim bebiş o zaman hatta canımı yakıyor vurunca karnım yamuluyo o derece masallahhareket etmezse hemen gitmek gerek oglumdan tecrube ettim 39+5 de acil sezeryana alındım sitrese girip karnımda kaka yapmış haraket etmiyo diye gitmiştik aksama gitsem ölü dogum olacakmıs Allah cok sükrettim kesinlikle hareket takibi önemli
Aynen canım az kaldı valla organizörleri bekliyorum yaptırdıklarım gelicek hemen valizleri hazırlayıp koycam dolabını yerlestirdim esyalarını yıkadım falan da artık her hafta nst ikinci hafta kontrole cagırdıOyle tabi dikkat etmek lazim.Allah korusun, siz vaktinde farketmissiniz.Zaten artik aliskanljk oldu onlarin hareketlerini takip etmek, hissetmeyince karninda kipirti biseyler eksik oluyo:) Ay ne guzel sizinki ekim sonu kasim başı gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?