Kuzum gözün aydın kesen içinSimdi geldim doktordan kizlar. Keseyi gordu cok kucuk oldugunu soyledi kanama alanlari varmis. Progestron testi istedi 5 den yuksek olmali dedi. Beta hcg hormonu yukselisi iyimis. Ilac verdi progestan. Ilk 12 hafta onemli saglikliysa devam eder dedi. Kanama varmis icte hayirlisi
Merhaba, benımde 5. Haftada ufak bir kanamam oldu doktorum sağlıklı bir gebelik ve bebekse zaten tutunur. Henüz cok küçük oldugu için onu yaşama baglamaya çalısmayız. Belki de vücudun dısarı atmak istediği saglıksız bir gebelıktir demişti ve progestan yazmamıstı banaCanim ben de 5+1.doktor kontrolunden geldim kanama alani oldugunu soyledi. Protestan ilaci verdi
kuzum benim belirtilerim de öyle sürekli sürmüyor iki günde bir defa ya belim az ağrıyor ya kasık batması olıyor. Yorulmadığımda hiç belirtim yokBenim gibi belirti durup tekrar başlayan var mı kızlar? Her durduğunda çok korkuyorum daha önce 3 bebeğimin kalbi durdu hepsinde belirtilerim durmuştu bir süre öğrendik kalbinin durduğunu
kuzu çıkar çıkmaz güzel haberlerini bekliyorumAnladım canım bende şu an hastanede sıra bekliyorum bakalim insallah iyi haberler alırım
ilginç bir yaklaşım tarzıMerhaba, benımde 5. Haftada ufak bir kanamam oldu doktorum sağlıklı bir gebelik ve bebekse zaten tutunur. Henüz cok küçük oldugu için onu yaşama baglamaya çalısmayız. Belki de vücudun dısarı atmak istediği saglıksız bir gebelıktir demişti ve progestan yazmamıstı bana
Ama ben yinede başka doktora gidip keseyle bebeği görmek icimide rahatlatmak istiyorum canım yaaÇok güzel artmış değeriniz muhtemelen kalp atışını da duymanız için o tarihe randevu vermiştir içiniz rahat olsun
kuzu normal bildiğimiz ağızdan alınan ilacı elimizle vajinaya mı yolluyoruz ay kusura bakma biraz açık sordum yanlışlık olmasın diyeEvet canım aynı ilaç hem ağızdan hem vajinal alınıyor, vajinal almak daha etkiliymiş ben öyle yapıyorum gece yatmadan atıyorum fitil gibi
Büyük ihtimalle keseyi görürsünüz bebek ve kalp atışı görmezseniz endişelenmeyin henüz erkenAma ben yinede başka doktora gidip keseyle bebeği görmek icimide rahatlatmak istiyorum canım yaa
K
kuzu çıkar çıkmaz güzel haberlerini bekliyorum
vajina dan bakalım demedi mi?Canım cok sukur bebegi ve yolk saci gorduk karından duyulmadi kalp atısı çarşambaya yine çagırdı
Po degeri ne demek canim? Kesenin orda kanama vardi sevinemedim tamKuzum gözün aydın kesen içinpo değerin kaç çıktı?
Yazmasi kotu mu yani. Sagliklidir insMerhaba, benımde 5. Haftada ufak bir kanamam oldu doktorum sağlıklı bir gebelik ve bebekse zaten tutunur. Henüz cok küçük oldugu için onu yaşama baglamaya çalısmayız. Belki de vücudun dısarı atmak istediği saglıksız bir gebelıktir demişti ve progestan yazmamıstı bana
po değerine göre düşük ihtimali var yada yok diyorlar kuzum genelde doktor hcg değerine bakarken po değerini de isterPo degeri ne demek canim? Kesenin orda kanama vardi sevinemedim tam
İnşallah canımayyy hadi gözün aydın canım darısı bizlere inşallahstresli aşamayı geçtin hadi
Benzer bir durum ben de yaşadım 5.haftada kanama alanı gördü doktor aynı sebeple bana ilaç vermedi ertesi günü riskli gebelik uzmanına gittim o ise duphaston verdi 1 hafta sonra kontrole çağırdı malesef kesem buyuyecegine daha da küçülmüş ve bozulmuştu hatta düşük olacak ilaç engel olmuş dedi ve iki gün sonra kürtaj oldum. Sağlıksız gebelikse ilaç falan hiç bir işe yaramıyor. Bu sefer de önlem amaçlı gebeliği öğrenir öğrenmez yine duphaston verdi kullanmaya devam ediyorum. İnslalah yarın kalp atışı için gideceğim.Merhaba, benımde 5. Haftada ufak bir kanamam oldu doktorum sağlıklı bir gebelik ve bebekse zaten tutunur. Henüz cok küçük oldugu için onu yaşama baglamaya çalısmayız. Belki de vücudun dısarı atmak istediği saglıksız bir gebelıktir demişti ve progestan yazmamıstı bana
Yarin yaptiricam canim doktor 12 ustuyse iyi dedupo değerine göre düşük ihtimali var yada yok diyorlar kuzum genelde doktor hcg değerine bakarken po değerini de ister
Canım bana da progestan verdi çok şükür ne kanamam nede düşük tehlikem yoktu fakat keseyi geliştiriyormuş doktorum öyle söylediProgestan dusuk tehlikesi olanlara kanamasi olanlara veriliyormus. Bwnim kanamam gelmedi ki yerlesme kanamasi bile olmadi. Neden verdi kullanan mantigini bilen varsa anlatabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?