2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzum gözün aydın kesen için po değerin kaç çıktı?

Canim ben de 5+1.doktor kontrolunden geldim kanama alani oldugunu soyledi. Protestan ilaci verdi
Merhaba, benımde 5. Haftada ufak bir kanamam oldu doktorum sağlıklı bir gebelik ve bebekse zaten tutunur. Henüz cok küçük oldugu için onu yaşama baglamaya çalısmayız. Belki de vücudun dısarı atmak istediği saglıksız bir gebelıktir demişti ve progestan yazmamıstı bana

Benim gibi belirti durup tekrar başlayan var mı kızlar? Her durduğunda çok korkuyorum daha önce 3 bebeğimin kalbi durdu hepsinde belirtilerim durmuştu bir süre öğrendik kalbinin durduğunu
kuzum benim belirtilerim de öyle sürekli sürmüyor iki günde bir defa ya belim az ağrıyor ya kasık batması olıyor. Yorulmadığımda hiç belirtim yok

ilginç bir yaklaşım tarzı

Evet canım aynı ilaç hem ağızdan hem vajinal alınıyor, vajinal almak daha etkiliymiş ben öyle yapıyorum gece yatmadan atıyorum fitil gibi
kuzu normal bildiğimiz ağızdan alınan ilacı elimizle vajinaya mı yolluyoruz ay kusura bakma biraz açık sordum yanlışlık olmasın diye

Yazmasi kotu mu yani. Sagliklidir ins

Merhabalar kızlar sanırım biraz geç kaldım ama benide eklermisiniz sat 5 Şubat kese görme 17 Mart

Benzer bir durum ben de yaşadım 5.haftada kanama alanı gördü doktor aynı sebeple bana ilaç vermedi ertesi günü riskli gebelik uzmanına gittim o ise duphaston verdi 1 hafta sonra kontrole çağırdı malesef kesem buyuyecegine daha da küçülmüş ve bozulmuştu hatta düşük olacak ilaç engel olmuş dedi ve iki gün sonra kürtaj oldum. Sağlıksız gebelikse ilaç falan hiç bir işe yaramıyor. Bu sefer de önlem amaçlı gebeliği öğrenir öğrenmez yine duphaston verdi kullanmaya devam ediyorum. İnslalah yarın kalp atışı için gideceğim.

Progestan dusuk tehlikesi olanlara kanamasi olanlara veriliyormus. Bwnim kanamam gelmedi ki yerlesme kanamasi bile olmadi. Neden verdi kullanan mantigini bilen varsa anlatabilir mi
Canım bana da progestan verdi çok şükür ne kanamam nede düşük tehlikem yoktu fakat keseyi geliştiriyormuş doktorum öyle söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…