- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Kaşıntıya nasıl müdahale ediyorlar ki canim tahlillerin de temizmiş, nemlendirici bi şeyler alsan keske ben bebeyagi kullanıyorum mesela nemli kalması için salgın hala var kendini riske atma benceİyi geceler hanımlar ben yine acil köşelerindekaşıntıdan mahvoluyorum
Canım moralini bozmak istemem ama benimde çok midem yanıyor ama bebeğim kelmişMide yanmasından uyuyamiyorummmm benim kız rapunzel olarak doğacak galiba
gecmis olsun cnm , insallah bir cozume ulasirlar bugunİyi geceler hanımlar ben yine acil köşelerindekaşıntıdan mahvoluyorum
ay bende fenalardayimSanki saatlerce spor yapmışım gibi her yerim tutuldu10bin adım bile atmadım uzun zamandır yürümeyince sanırım vücut error verdi
Geçmiş olsun naptınİyi geceler hanımlar ben yine acil köşelerindekaşıntıdan mahvoluyorum
Umay Ece, Aybüke, İnci,İpek ,Gökçe,Gülce,İdil
Kaşıntıya nasıl müdahale ediyorlar ki canim tahlillerin de temizmiş, nemlendirici bi şeyler alsan keske ben bebeyagi kullanıyorum mesela nemli kalması için salgın hala var kendini riske atma bence
Geçmiş olsun naptın
Tekrar tahlil aldılar canlarım serum takttılar o kadar su içiyorum nereye gidiyor anlamadım , teşekkür ederimgecmis olsun cnm , insallah bir cozume ulasirlar bugun
ay bende fenalardayim
Ayy bana da yaz merak ettim bak uyuyamam ha vebali boynuna@H a p p y özelden yazdım ikinize dee
Nereden aldın canım, bende merak ettim.Ben kendi yatağımıza bile aldım. Gece falan kakası sırta kadar çıkarsa yatak da gidiyormuş. Zararlarını bilemicem ama kakalı yatak ne kadar silsem de içime sinmez.
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsınKızlar biliyorsunuz bugün perinatolojiye geldim muayenem bitti arkadaşımla buluşmak için AVM'ye gittim Yolda çok sıkıştım AVM'de lavaboya girdim kan revan içinde kalmışım bu sefer çok kötü oldum aşırı derecede kanamam oldu çok kötüydüm üstümü başım kan olmuş haberim yoktu arkadaşım getirdi hastaneye beni akciğer geliştirici vurdular serum bağladılar nstye bağlı durumdayım 20 dakika arayla sanci olmasın diye hap veriyorlar dua edin Ne olur iyi olayım şimdi gelmesin bebeğim
Tüm gece siyatiğin olduğu bölgede ağrı oluyor bende de, kramp gibi geliyor. Döne döne yatıyorum geceleri. Yeni çıktı bu@H a p p y eğer benimki gibiyse bastığın bacağın kalçadan başlayarak acıyor bunun neticesinde penguenimsi bir yürüyüş ortaya çikiyorve bacak açık yürüyünce daha iyi hissettiriyor özellikle sabah yataktan kalkarken penguenlere rakip olabiliyorsun acıdan
Allah analı babalı büyütsün, acil bir durum mu oldu canım neden erken olduMerhaba arkadaşlar
Ben geçen hafta cuma 34 hafta iken oğlumu kucağıma aldım
6 gün kuvözde kaldı.Simdi evimizdeyiz
Sütüm yetmediği için mama takviyesinede başladık
Evet canım onu bende duydum ama bide suyu bitmek üzere diye acil doğuma alınanlar oluyormuş. O zaman şorr diye gelmiyor galiba. Farketmezsem diye tedirginim biraz.Doğuma hazırlık eğitiminde suyunuz gelse akıntı mi diye endişe duymadan anlarsınız demişti doğum koçuşorr diye bir başlarmış
aaa inanmiyorummUyuz olmuşumçok dikkat edin vaka sayısı oldukça yüksekmiş . İnternette görmüştüm ama hiç aklıma gelmemişti
Ama öyle böyle bir kaşınma değildi bu yaniaaa inanmiyorumm
Teşekkür ederim inşallah geçer gider şu illetÇok geçmiş olsun
Uyuz olmuşumçok dikkat edin vaka sayısı oldukça yüksekmiş . İnternette görmüştüm ama hiç aklıma gelmemişti
Losyon yazdı onu kullanacagim şimdilik başka bir bilgim yok . Çok teşekkür ederimAaa çok çok geçmiş olsun. Ne yapacaklar şimdi? Nasıl bi tedavisi var?
ayy iyiki gitmissin acile yoksa evde mahfolcaktinAma öyle böyle bir kaşınma değildi bu yaniderimi parçalamak istiyorum
HAMİLELİGİMİN basindan beri kullaniyorumNe zamandır böyle bir ürün arıyordum, eski çatlaklara iyi gelecek birşey, yorumlara baktım memnuniyet çok fazla, mutlaka deneyeceğim, çok teşekkür ederim
Uyuz mu ben alerjik sanmıştım yazdığında cok geçmiş olsunUyuz olmuşumçok dikkat edin vaka sayısı oldukça yüksekmiş . İnternette görmüştüm ama hiç aklıma gelmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?