2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İyi geceler hanımlar ben yine acil köşelerinde kaşıntıdan mahvoluyorum
Kaşıntıya nasıl müdahale ediyorlar ki canim tahlillerin de temizmiş, nemlendirici bi şeyler alsan keske ben bebeyagi kullanıyorum mesela nemli kalması için salgın hala var kendini riske atma bence

Kaşıntıya nasıl müdahale ediyorlar ki canim tahlillerin de temizmiş, nemlendirici bi şeyler alsan keske ben bebeyagi kullanıyorum mesela nemli kalması için salgın hala var kendini riske atma bence
Geçmiş olsun naptın
gecmis olsun cnm , insallah bir cozume ulasirlar bugun

ay bende fenalardayim
Tekrar tahlil aldılar canlarım serum takttılar o kadar su içiyorum nereye gidiyor anlamadım , teşekkür ederim

@H a p p y özelden yazdım ikinize dee
Ayy bana da yaz merak ettim bak uyuyamam ha vebali boynuna

Ben kendi yatağımıza bile aldım. Gece falan kakası sırta kadar çıkarsa yatak da gidiyormuş. Zararlarını bilemicem ama kakalı yatak ne kadar silsem de içime sinmez.
Nereden aldın canım, bende merak ettim.

Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın

Tüm gece siyatiğin olduğu bölgede ağrı oluyor bende de, kramp gibi geliyor. Döne döne yatıyorum geceleri. Yeni çıktı bu

Merhaba arkadaşlar
Ben geçen hafta cuma 34 hafta iken oğlumu kucağıma aldım
6 gün kuvözde kaldı.Simdi evimizdeyiz
Sütüm yetmediği için mama takviyesinede başladık
Allah analı babalı büyütsün, acil bir durum mu oldu canım neden erken oldu

Kızllar al al bitmiyor. Reflü yatağı ve alez almayı düşünüyorum. İnternetten öneriniz var mı ?
Bide yanınızda yemekten konuşan, yemek programı izlemek isteyen insanlar oluyor mu ? Aşerme sorunum olmadı ama bende insanım sonuçta. Yani diyorum o tv deki şeyi veya öve öve anlatılan o şeyi canım çekerse ne olacak ? Bikaç kere uyardım ama yine yapanlar var. Hamilenin yanında konuşulmaz böyle şeyler diye biliyorum

Doğuma hazırlık eğitiminde suyunuz gelse akıntı mi diye endişe duymadan anlarsınız demişti doğum koçu şorr diye bir başlarmış
Evet canım onu bende duydum ama bide suyu bitmek üzere diye acil doğuma alınanlar oluyormuş. O zaman şorr diye gelmiyor galiba. Farketmezsem diye tedirginim biraz.

Ne zamandır böyle bir ürün arıyordum, eski çatlaklara iyi gelecek birşey, yorumlara baktım memnuniyet çok fazla, mutlaka deneyeceğim, çok teşekkür ederim
HAMİLELİGİMİN basindan beri kullaniyorum
Zaman kaybetmeden al canim
Bende yorumlara bakarak almistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…