Bende 2 saat önce pozitif olduğumu öğrendimBen geçirdim canım bol bol meyve yedim bide çok sıcaktı o sorun oldu
mesela benim boy kilo her hafta olcmuyorlar. 14 gunde bir buyume olcumu yapiyorlar. yani bir hafta amniyotik sivisi, kan akisi vs bakiyorlar , diger hafta boy kilo bakiyorlar .Bize de pozisyondan, cihazdan vs farklılık olabilir dedi. 32+0de boyu 47 dedi 33+0de 42 dedi mesela ona takılmıyorum ama 33de kilo 1640
İsimlileri ben 2. Gün giydirmek istiyorum bende kıyamıyorum ilk gün kan falan bulaşır diyeKızlar bebeğin ilk giyeceği hastane çıkış için en az sevdiğim takımı harcayacağım kan leke vs olur diye ama hangi battaniyeyi vereceğim konusunda kararsızım çantaya ne koydunuz nohut battaniye versem olur mu acaba ya da muslin battaniye. Bir tane penye battaniye aldım o da isimli ebeye vermek istemiyorum
Umay, Aysima, BurçeUras, Uzay, Ege, Ata, Berk, Aras.
Ve Allah’ını seven benim de üstüme 3-5 kız ismi atsınArapça kökenli olmaması, öztürkçe olması tercihimiz
Doktoruma yazdım kasılma olursa gitcem çok şükür şuan daha iyiyim vefat haberinden uAklaştırmaya çalışıyorum kendimi yakınım değildi ama sevdiğim birisiydi. Komedi programları falan açtım düşünmemeue çalışıyotum. Kasılmam da yok şuan. Bi iki hafta daha dur diyorum bakalım beyefendi annesi gibi sabırsızlık yapmasa bariBeklemeden gidin o zaman bence. Yani zaten sancınız vardı siz vefat haberi yüzünden değil de bugün vardı diye söyleyin eşinize o zaman. Dediğim gibi biraz daha beklerseniz ve bebek doğum kanalına girerse doğum gerçekleşmek zorunda kalır fakat öncesinde giderseniz sancı durdurmak için serum vs verirler ve bekleyebilirsiniz tabii Allah'ın da izniyle. Doğarsa ciğer geliştiriciye de ihtiyaç olacak bence beklemeyin daha fazla. Gece yarısından sonra hastanedeki herkes uyur ve umursamaz oluyor genelde. Bu saatlerde uyanık ve ilgili insanlar bulabilmeniz mümkün
Sağol canımEflatun1Kelebek Canım reflor kullanmanı tavsiye ederim. İlaç değil zaten prebiyotik. yoğurda karıştırıp yiyorsun hemen kesiyor.
Az önce senin için endişelendiğimden başınız sağolsun demeyi unutmuşum. Başınız sağolsun mekanı cennet olsun. İnşallah o anlık bir sancıdır devamı gelmezDoktoruma yazdım kasılma olursa gitcem çok şükür şuan daha iyiyim vefat haberinden uAklaştırmaya çalışıyorum kendimi yakınım değildi ama sevdiğim birisiydi. Komedi programları falan açtım düşünmemeue çalışıyotum. Kasılmam da yok şuan. Bi iki hafta daha dur diyorum bakalım beyefendi annesi gibi sabırsızlık yapmasa bari
Umay, Aysima, Burçe
Dualarim sizinle ve miniginizle. Biran evvel saglikla, oglunuzla evinize gecin insallah.Kizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Son olarak sezeryanin ağrısı hiçbir şeye benzemiyormus gerçekten. Bence isteyerek sezeryan olmak isteyen arkadaşlar bi kez daha düşünsünler. Hala doğru düzgün nefes alamıyorum gaz sancisindan.
Trendyolda çok uyguna bir battaniye buldum onu sipariş verdim şimdi leke olursa atarımİsimlileri ben 2. Gün giydirmek istiyorum bende kıyamıyorum ilk gün kan falan bulaşır diye
Ben kabız olmustum aksine sezeryan dan sonra duplorax kullandım 2 top yutuyordum ona ragmen zor yapıyodum ishal de kötü kabız da kötüKızlar benim doğumdan beri geçmek bilmeyen ishalim var, acaba Sezeryan olmamla alakası var mıdır? Normal mi ishal durumu ?
Bizde uzuuun araştırmalar, farklı fikirler ve değişkenlikler sonucu Kutay Mert 'e karar verdikKızlar Allahını seven üstüme üç beş erkek ismi atsın yaa şurda doğuma ne kaldı hiçbir isim içime sinmiyor delirecem enazndan siz nelere karar verdiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Kruvaze yazınca çıkar canımCanım iç zıbın yazınca çıkıyor önü zarf gibi ya ben de sürekli zarf diyorum ya bak görsel ekliyorum bunun gibi bendekiler üzerine direkt takımlarından giydirecegiz nasipse
allah analı babalı büyütsün canım yavaş yavaş doğum haberleri gelmeye başladıMerhaba arkadaşlar
Ben geçen hafta cuma 34 hafta iken oğlumu kucağıma aldım
6 gün kuvözde kaldı.Simdi evimizdeyiz
Sütüm yetmediği için mama takviyesinede başladık
çok geçmiş olsun dualarımız sen ve oğluşunla en yakın zamanda toparlanıp evinize geçeceksiniz inşallahKizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Son olarak sezeryanin ağrısı hiçbir şeye benzemiyormus gerçekten. Bence isteyerek sezeryan olmak isteyen arkadaşlar bi kez daha düşünsünler. Hala doğru düzgün nefes alamıyorum gaz sancisindan.
Benimde 32+2de 1760di. Doktor iyi dedi hiç takmadım kafaya her bebek kilolu olcak diye bişey yokk ki. Oğlum 3600dofmustu muhtemelen bu oğlum en fazla 3000gr görür gibi..Kızlar aranızda 33.haftada, bebişi hala 2 kiloya ulaşmamış olanlar var mı
Ne yaparsam yapayım ikimiz de kilo almıyoruz resmen psikolojim bozuldu artık. Doktor az da olsa kilo alıyor sorun yok dedi ama hala çok geride kilosu. Ne olduysa 20.haftadan sonra oldu. Ne güzel önde gidiyorduk.
Normal yediklerine ek muz ye, kilo aldırır dediler diye maymuna döndüm resmen kusucam. Yemekle falan olacak iş değil, anlamadım gerçekten. Hayatım boyunca hep kilo almamak ya da vermek için uğraştım, 29 yaşında nasıl kilo alıcam ben diye kafayı yiyorum cidden.
Hala dönmemiş zaten, sezaryen ihtimali de artıyor, neye üzüleceğimi şaşırdım
benimde bir kac gundur pelvis kemiklerim agriyor, acaba asagimi iniyor iyice hic bilmiyorum.Benim bugün görüş günümdü kızlar 34+2 2500 gram bebek doğum kanalında. Daha önce karnımın aşağı indiğini hissettiğimi yazmıştım buraya doktoruma sorduğumda evet baya aşağıda ama rahim ağzı kapalı Dedi allahtan . 2 hafta sonra gün verecek ama sezaryen olacağım için bi aksilik olmazsa kasım başında doğumum olacak inşallah. Dayanabildiğimiz kadar dayanalım bebişlerimiz doğduğunda doğum kilosunun biraz altına düşüyor zaten ne kadar anne karnında kalsa o kadar kar olacak bize.
Umay eşimin yiğeninin ismi. Çok güzel bence de.İnanır mısın Umay var listemizde, sadece net miyiz bilemedik bi de ikinci isim düşünüyoruz.
Belirgin şekilde anlıyorsun aşağı indiğini. Nefes darlığı yemek yediğinde patladığın hissi ve sürekli idrara çıkarma durumu azalıyor. Bir de aşağılarda ağırlık kaburgalarda ferahlama hissi oluyor . Sor mutlaka canım doktor anlıyorbenimde bir kac gundur pelvis kemiklerim agriyor, acaba asagimi iniyor iyice hic bilmiyorum.
Sali ultrosona gidicem bakalim ne dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?