2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bebeğin ilk giyeceği hastane çıkış için en az sevdiğim takımı harcayacağım kan leke vs olur diye ama hangi battaniyeyi vereceğim konusunda kararsızım çantaya ne koydunuz nohut battaniye versem olur mu acaba ya da muslin battaniye. Bir tane penye battaniye aldım o da isimli ebeye vermek istemiyorum

Bize de pozisyondan, cihazdan vs farklılık olabilir dedi. 32+0de boyu 47 dedi 33+0de 42 dedi mesela ona takılmıyorum ama 33de kilo 1640
mesela benim boy kilo her hafta olcmuyorlar. 14 gunde bir buyume olcumu yapiyorlar. yani bir hafta amniyotik sivisi, kan akisi vs bakiyorlar , diger hafta boy kilo bakiyorlar .

İsimlileri ben 2. Gün giydirmek istiyorum bende kıyamıyorum ilk gün kan falan bulaşır diye

Doktoruma yazdım kasılma olursa gitcem çok şükür şuan daha iyiyim vefat haberinden uAklaştırmaya çalışıyorum kendimi yakınım değildi ama sevdiğim birisiydi. Komedi programları falan açtım düşünmemeue çalışıyotum. Kasılmam da yok şuan. Bi iki hafta daha dur diyorum bakalım beyefendi annesi gibi sabırsızlık yapmasa bari

Az önce senin için endişelendiğimden başınız sağolsun demeyi unutmuşum. Başınız sağolsun mekanı cennet olsun. İnşallah o anlık bir sancıdır devamı gelmez

Dualarim sizinle ve miniginizle. Biran evvel saglikla, oglunuzla evinize gecin insallah.

Kızlar benim doğumdan beri geçmek bilmeyen ishalim var, acaba Sezeryan olmamla alakası var mıdır? Normal mi ishal durumu ?
Ben kabız olmustum aksine sezeryan dan sonra duplorax kullandım 2 top yutuyordum ona ragmen zor yapıyodum ishal de kötü kabız da kötü

Kızlar Allahını seven üstüme üç beş erkek ismi atsın yaa şurda doğuma ne kaldı hiçbir isim içime sinmiyor delirecem enazndan siz nelere karar verdiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Bizde uzuuun araştırmalar, farklı fikirler ve değişkenlikler sonucu Kutay Mert 'e karar verdik daha öncesinde Yiğit Alp, Ayaz ve Aras isimlerini de değerlendirmiştik

Canım iç zıbın yazınca çıkıyor önü zarf gibi ya ben de sürekli zarf diyorum ya bak görsel ekliyorum bunun gibi bendekiler üzerine direkt takımlarından giydirecegiz nasipse
Kruvaze yazınca çıkar canım
Merhaba arkadaşlar
Ben geçen hafta cuma 34 hafta iken oğlumu kucağıma aldım
6 gün kuvözde kaldı.Simdi evimizdeyiz
Sütüm yetmediği için mama takviyesinede başladık
allah analı babalı büyütsün canım yavaş yavaş doğum haberleri gelmeye başladı
çok geçmiş olsun dualarımız sen ve oğluşunla en yakın zamanda toparlanıp evinize geçeceksiniz inşallah

Benimde 32+2de 1760di. Doktor iyi dedi hiç takmadım kafaya her bebek kilolu olcak diye bişey yokk ki. Oğlum 3600dofmustu muhtemelen bu oğlum en fazla 3000gr görür gibi..

Benim bugün görüş günümdü kızlar 34+2 2500 gram bebek doğum kanalında. Daha önce karnımın aşağı indiğini hissettiğimi yazmıştım buraya doktoruma sorduğumda evet baya aşağıda ama rahim ağzı kapalı Dedi allahtan . 2 hafta sonra gün verecek ama sezaryen olacağım için bi aksilik olmazsa kasım başında doğumum olacak inşallah. Dayanabildiğimiz kadar dayanalım bebişlerimiz doğduğunda doğum kilosunun biraz altına düşüyor zaten ne kadar anne karnında kalsa o kadar kar olacak bize.

benimde bir kac gundur pelvis kemiklerim agriyor, acaba asagimi iniyor iyice hic bilmiyorum.
Sali ultrosona gidicem bakalim ne dicekler

benimde bir kac gundur pelvis kemiklerim agriyor, acaba asagimi iniyor iyice hic bilmiyorum.
Sali ultrosona gidicem bakalim ne dicekler
Belirgin şekilde anlıyorsun aşağı indiğini. Nefes darlığı yemek yediğinde patladığın hissi ve sürekli idrara çıkarma durumu azalıyor. Bir de aşağılarda ağırlık kaburgalarda ferahlama hissi oluyor . Sor mutlaka canım doktor anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…