idrara bu hafta biraz daha az cikiyorum gecen haftaya gore , sorayim gidince merak ettm smdi nerde benm kizBelirgin şekilde anlıyorsun aşağı indiğini. Nefes darlığı yemek yediğinde patladığın hissi ve sürekli idrara çıkarma durumu azalıyor. Bir de aşağılarda ağırlık kaburgalarda ferahlama hissi oluyor . Sor mutlaka canım doktor anlıyor
Cidden hoş şeyler değildi ama geldi geçti diyelimİyi yapmışsın çıkmamakla canım ikizlerin neye karar vereceği belli olmuyorO elle muayene gazabına ben de uğradım malesef normal doğum yapmayacağını bilerek daha zor geliyor onları yaşamak sancı çekmek falan. fakat sezeryanın acısı yanında onlar bir hiç.. ben sürekli bebeklerim yanımda olsa kucağıma bile alamayacaktım heralde diye düşünüyorum.
Siyatik bende de çok oluyor bu ara gece defalarca kalkıyorum.Siyatik ağrıyla savaşıyorum kuzumdoğuracakmış gibi penguen gibi yürüyorum.
Senin kontroller her haftamı
Kasıklara baskı oluyor zor yürüyorum. Bazen otururken de aşağı baskı oluyor ciddi şekilde. Afedersin tuvalette ıkınır gibi bir his. Acile gidilmesi gerekir mi ki ? Akıntım da azıcık arttı. Doktor randevuma daha var.Doktorum kasıklara baskı yapıyor dedi sancıların oluyor mu dedi ama benim sancım olmamisti hiç söyledim şaşırdı
Ayyy bazen canım çok yanıyor acile gitmeye gerek var mı ki ? Belim de ağrıyor ama hamilelikten öncede arada ağrırdı. Bele baskı arttı o yğzden ağrım normal diyw düşünüyorum. Daha doktor kontrolüne de zaman varDeğilmiş o da bir tür kasilmaymis
Endişelenecek bir durum yok canım sancıların artmadiği ve suyunun gelmediği sürece bir problem yok bence normal artık aşağıya baskı yapmasıBu saaatte
Siyatik bende de çok oluyor bu ara gece defalarca kalkıyorum.
Kasıklara baskı oluyor zor yürüyorum. Bazen otururken de aşağı baskı oluyor ciddi şekilde. Afedersin tuvalette ıkınır gibi bir his. Acile gidilmesi gerekir mi ki ? Akıntım da azıcık arttı. Doktor randevuma daha var.
Ayyy bazen canım çok yanıyor acile gitmeye gerek var mı ki ? Belim de ağrıyor ama hamilelikten öncede arada ağrırdı. Bele baskı arttı o yğzden ağrım normal diyw düşünüyorum. Daha doktor kontrolüne de zaman var
mesela benim boy kilo her hafta olcmuyorlar. 14 gunde bir buyume olcumu yapiyorlar. yani bir hafta amniyotik sivisi, kan akisi vs bakiyorlar , diger hafta boy kilo bakiyorlar .
Csnım Allah analı babalı büyütsün bu günlerde geçrcek inşallah, seneye bu zamanlar doğum günü hazırlığı yapacaksınızKizlar hepinize selam. 30 Eylül sabaha karsi doğuma aldılar beni. Oğlum doğdu 31+2 de hiç bu kadar ufak bir bebek görmemiştim sezeryanla aldılar bu yüzden çıktıktan sonra görebildim bebeğimi. Bugünde taburcu oldum yenidogan ünitesinde yer var diye geldim ama o gece nöbetçi doktor yer olmadığını ve bebeğin sevk edileceğini söyledi. Başımdan assa kaynar sular döküldü. Sonuç olarak ben ve bebeğim ayrı hastanelerde kaldık 900 gram dünyaya geldi. Bugün ona dokundum pamuk gibiydi allahim inşallah tez zamanda kucağımıza almayı da nasip ederdualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu?
Son olarak sezeryanin ağrısı hiçbir şeye benzemiyormus gerçekten. Bence isteyerek sezeryan olmak isteyen arkadaşlar bi kez daha düşünsünler. Hala doğru düzgün nefes alamıyorum gaz sancisindan.
SAğol canım, ilk bebek olunca acemilik oluyor elbette. Azıcık da akıntı olunca insan emin olamıyor. Normalde de oluyordu ama bu ara arttıEndişelenecek bir durum yok canım sancıların artmadiği ve suyunun gelmediği sürece bir problem yok bence normal artık aşağıya baskı yapması
Benimde 32+2de 1760di. Doktor iyi dedi hiç takmadım kafaya her bebek kilolu olcak diye bişey yokk ki. Oğlum 3600dofmustu muhtemelen bu oğlum en fazla 3000gr görür gibi..
Doğuma hazırlık eğitiminde suyunuz gelse akıntı mi diye endişe duymadan anlarsınız demişti doğum koçuSAğol canım, ilk bebek olunca acemilik oluyor elbette. Azıcık da akıntı olunca insan emin olamıyor. Normalde de oluyordu ama bu ara arttı
Bende öyle istedim ama değiştirmişler,ben o günde yazmıştım burası benim uğurlu totemim değişmesini istemiyorum sadece rahatsızım aktif olarak yazamasamda hepiniz takibimdesiniz diye o kadar emek verdim zaman verdim tabloyu vs ayarlamak için
Kokrma canım bir şey olmayacak inşallahBende 2 saat önce pozitif olduğumu öğrendimdoktorla görüştüm 0,4 lük kan sulandırıcı iğneye başladık. Genel olarak iyiyim inşallah bebişim de iyidir. Çok evham yaptım
Umay Ece, Aybüke, İnci,İpek ,Gökçe,Gülce,İdilİnanır mısın Umay var listemizde, sadece net miyiz bilemedik bi de ikinci isim düşünüyoruz.
İshal durumu varsa verdiğim süt arttırıcı tarifi bağırsakların düzene girene kadar içmeyi bırak eğer içiyorsan, içinde pekmez ve tereyağı olduğu için ishalini arttırabilir.Kızlar benim doğumdan beri geçmek bilmeyen ishalim var, acaba Sezeryan olmamla alakası var mıdır? Normal mi ishal durumu ?
İnşallah canımKokrma canım bir şey olmayacak inşallah
bende dun masaja gitmistim , masajdan cikarken iyiydim ama sonra bel ve sirt agrim basladi. zaten kadin agri olabilir demistiAy kızlar bugün akşam azcık yürüyüş yapalım dedik eve kendimi zor attım. Şu an her yerim ayrı ayrı ağrıyorbelim, ayaklarım, çatı kemiklerim, bacak içleriim.. Nereme dokunsam ağrıyor, valla bi daha yürümicem ben
MaşallahCidden hoş şeyler değildi ama geldi geçti diyelimsezeryanı en yakın gördüğüm, refakatçi kaldığım kardeşimin eşi oldu o da maşallah hiç sancı, ağrı çekmediğinden çok korkum yoktu açıkçası sadece bol kahve ve su içirmiştim kendisine ama burada her sezeryan olup gelen ağrı, sızı diyor nedan nedannnn hayallerim yıkılıyor
Sanki saatlerce spor yapmışım gibi her yerim tutuldubende dun masaja gitmistim , masajdan cikarken iyiydim ama sonra bel ve sirt agrim basladi. zaten kadin agri olabilir demisti
suan perisanim
Ne zamandır böyle bir ürün arıyordum, eski çatlaklara iyi gelecek birşey, yorumlara baktım memnuniyet çok fazla, mutlaka deneyeceğim, çok teşekkür ederimUrun bu harika nenlendiriyor cok memnun kaldım baya da karnım şişesine rağmen sifir yeni oluşan catlak eskiler de yok gibi birsey silindi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?