2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
idrara bu hafta biraz daha az cikiyorum gecen haftaya gore , sorayim gidince merak ettm smdi nerde benm kiz

Cidden hoş şeyler değildi ama geldi geçti diyelim sezeryanı en yakın gördüğüm, refakatçi kaldığım kardeşimin eşi oldu o da maşallah hiç sancı, ağrı çekmediğinden çok korkum yoktu açıkçası sadece bol kahve ve su içirmiştim kendisine ama burada her sezeryan olup gelen ağrı, sızı diyor nedan nedannnn hayallerim yıkılıyor

Bu saaatte
Siyatik ağrıyla savaşıyorum kuzum doğuracakmış gibi penguen gibi yürüyorum.
Senin kontroller her haftamı
Siyatik bende de çok oluyor bu ara gece defalarca kalkıyorum.

Doktorum kasıklara baskı yapıyor dedi sancıların oluyor mu dedi ama benim sancım olmamisti hiç söyledim şaşırdı
Kasıklara baskı oluyor zor yürüyorum. Bazen otururken de aşağı baskı oluyor ciddi şekilde. Afedersin tuvalette ıkınır gibi bir his. Acile gidilmesi gerekir mi ki ? Akıntım da azıcık arttı. Doktor randevuma daha var.

Değilmiş o da bir tür kasilmaymis
Ayyy bazen canım çok yanıyor acile gitmeye gerek var mı ki ? Belim de ağrıyor ama hamilelikten öncede arada ağrırdı. Bele baskı arttı o yğzden ağrım normal diyw düşünüyorum. Daha doktor kontrolüne de zaman var

Endişelenecek bir durum yok canım sancıların artmadiği ve suyunun gelmediği sürece bir problem yok bence normal artık aşağıya baskı yapması

mesela benim boy kilo her hafta olcmuyorlar. 14 gunde bir buyume olcumu yapiyorlar. yani bir hafta amniyotik sivisi, kan akisi vs bakiyorlar , diger hafta boy kilo bakiyorlar .

Ben doktor değişikliği yapmak zorunda kaldım. Bu doktora 2. gidişim. Geçen hafta kilosu az olunca 1 haftada ne kadar kilo alıyor bir bakalım dedi. O yüzden üst üste ölçüm yapıldı. Diğer her şey yolunda 2 haftadan önce görmem gerekmiyor dedi

Csnım Allah analı babalı büyütsün bu günlerde geçrcek inşallah, seneye bu zamanlar doğum günü hazırlığı yapacaksınız

Endişelenecek bir durum yok canım sancıların artmadiği ve suyunun gelmediği sürece bir problem yok bence normal artık aşağıya baskı yapması
SAğol canım, ilk bebek olunca acemilik oluyor elbette. Azıcık da akıntı olunca insan emin olamıyor. Normalde de oluyordu ama bu ara arttı

Benimde 32+2de 1760di. Doktor iyi dedi hiç takmadım kafaya her bebek kilolu olcak diye bişey yokk ki. Oğlum 3600dofmustu muhtemelen bu oğlum en fazla 3000gr görür gibi..

Evet, tabi ki kilolu olması gerekmez. Ancak doğal olarak karın çevresi vs 2-2,5 hafta geriden geliyor bu durumda

SAğol canım, ilk bebek olunca acemilik oluyor elbette. Azıcık da akıntı olunca insan emin olamıyor. Normalde de oluyordu ama bu ara arttı
Doğuma hazırlık eğitiminde suyunuz gelse akıntı mi diye endişe duymadan anlarsınız demişti doğum koçu şorr diye bir başlarmış

Bence H a p p y ’nin de haberi yok bu durumdan.

Bende 2 saat önce pozitif olduğumu öğrendim doktorla görüştüm 0,4 lük kan sulandırıcı iğneye başladık. Genel olarak iyiyim inşallah bebişim de iyidir. Çok evham yaptım
Kokrma canım bir şey olmayacak inşallah

Ay kızlar bugün akşam azcık yürüyüş yapalım dedik eve kendimi zor attım. Şu an her yerim ayrı ayrı ağrıyor belim, ayaklarım, çatı kemiklerim, bacak içleriim.. Nereme dokunsam ağrıyor, valla bi daha yürümicem ben

Kızlar benim doğumdan beri geçmek bilmeyen ishalim var, acaba Sezeryan olmamla alakası var mıdır? Normal mi ishal durumu ?
İshal durumu varsa verdiğim süt arttırıcı tarifi bağırsakların düzene girene kadar içmeyi bırak eğer içiyorsan, içinde pekmez ve tereyağı olduğu için ishalini arttırabilir.

bende dun masaja gitmistim , masajdan cikarken iyiydim ama sonra bel ve sirt agrim basladi. zaten kadin agri olabilir demisti
suan perisanim

Maşallah Böyle bişey mümkün mü ya karnımız kat kat kesiliyor nasıl ağrı yok benim neden var demek istiyorum Ben de o kahve baş ağrısı bel ağrısı olaylarını hiç yaşamadım anestezi çıktı hemen sanki. Herkes kendi acısını biliyor işte. Madem herkeste başka sonuçlar olabiliyor İnşallah senin de hiç ağrın sızın olmaz canım

Urun bu harika nenlendiriyor cok memnun kaldım baya da karnım şişesine rağmen sifir yeni oluşan catlak eskiler de yok gibi birsey silindi sanki
Ne zamandır böyle bir ürün arıyordum, eski çatlaklara iyi gelecek birşey, yorumlara baktım memnuniyet çok fazla, mutlaka deneyeceğim, çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…