2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar 7 8 kg alanlar ne sanslisiniz tek kilo alan benim heralde
Peki ya benim gibi hiç kilo almayan tek benmiyim acaba ya 5 kilo vermiştim 4 kilo geri aldım hepisi topusu hamile kaldığım kilodan bir kilo eksiğim şuan bu bi sorun mu yoksa bana Allah'ın lütfu mu bilemedim

Peki ya benim gibi hiç kilo almayan tek benmiyim acaba ya 5 kilo vermiştim 4 kilo geri aldım hepisi topusu hamile kaldığım kilodan bir kilo eksiğim şuan bu bi sorun mu yoksa bana Allah'ın lütfu mu bilemedim
Bebeğin gelişimi haftasıyla uyumluysa hiç kafaya takma canım.

Evet evlendiğimde 47 kiloydum çok zayıftım, 56 kiloya kadar çıktım sonra da hamile kaldım işte
İyi çok idealmiş ben en son ne zaman 50 lerde olduğumu hatırlamıyorum. Boyum 176 o yüzden benim ideal kilom 70 lerde normalde işte şimdi 83 kiloyum da ben bu sefer sayı olarak en azından 60 lara düşmek istiyorum çünkü insanlara 70 deyince bir tuhaf bakıyorlar 66 vs olsam diyorum eşim ne gerek var diyor ama bu sefer niyet ettim zaten hareket halinde hemen kilo verebilen bir insanım biraz da dikkat ederim veririm inşallah

Kizlar bisey sorcam. Vajina bolgesine alttan igne batiyo gibi agri giriyo. Neden olabilir fikri olan var mi. Dra gitmek gerekir mi acaba

Bebeğin gelişimi haftasıyla uyumluysa hiç kafaya takma canım.
2 hafta gelişim geriliği vardı 10 güne düşmüş şuan perinatoloji sınırda dedi ilk gebeliğimde 21 kilo almıştım kızım 2400 gram 5 hafta gelişim geriliği ile doğmuştu her gebelik o kadar farklıymış ki...

Maşallah senin boyun baya uzun canım 70 ideal senin için ama bende 60 çok fazla 1,55 boyundayım

Aynen canım, alınan kiloyla bebeğin kilosu çok farklı olabiliyor bunu en iyi yaşayanlardan biride sensin, sağlıklı olsun da..

Maşallah senin boyun baya uzun canım 70 ideal senin için ama bende 60 çok fazla 1,55 boyundayım
Evet boy uzunda işte dedim ya bir 60 Ların sonlarına düşmek istiyorum nasıl olurum diye 66 olmazda 68 olur belki bakalım. Seninde şu anki kilon bile iyi boyuna göre zaten doğumdan çıkınca direkt eski kilona dönersin

Evet kegel egzersizini hep söylüyorlar, nefes alıp sıkmak nefes vererek bırakmak. En rahat yapılanı bu ama yine de unutuyoruz

60gun çok uzun bir süre
Evet aslında benim kendi sorunumdan da olabilir. Oğlum 3820 kilo doğdu, ben his gelmediği için doğru bir şekilde ıkınamadım yarım saat uğraştım doğması için, bir de dikiş sırasında uyuşmadım. Yani kesiği hissetmedim ama dikimi hissettim ve söyledim ama o daha fazla doz veremeyeceğini yoksa bayılacağımı söyledi ve öyle devam etti. Sonrasında da morluk vardı maalesef dikişimin orada ve zor iyileşti işte. Normalde 40 güne toparlanıyor insan benimki 60 oldu. Şimdi de biraz endişeliyim bu yaşadıklarımdan dolayı ama sezeryan olan tanıdıklarım hâlâ soğukta, ağır iş yaptıklarında falan ameliyat yerlerinin ağrıdığını vs söylüyorlar o yüzden yine normal yapacağım fakat bu sefer doğru ıkınma ile ilgili videolara vs bakıyorum çünkü bence en önemli kısım orası. Normal düşünenlerde baksınlar kesinlikle çünkü orada her şey annenin elinde doktor müdahale edemiyor fazla

az once perinatolog randevumdan ciktim. Daha sonra Nst ve tansiyoncu uzmanla randevularim vardi.
Hersey normal seyrinde cok sukurbebegimin suyu ve kan akisi normal Nefes alma pratikleri yapiyor , cok guzeldi

Bir tane doktorum 37. hafta diye yazmis dogumumu dosyaya ama digeri 38. haftaya kadr zorlicam dedi. Tam 31 ekime geliyor 38. haftam

Aynı boydaymışız. Ben hep 60 kg gezerdim açıkcası 63 ile hamile kaldım zaten şimdi 83 üm. Bence kendinizi o şekilde beğenirsiniz. 70 ken ideal diye düşünürdüm 60 halimi görene kadar

Ben
1.5 kilo verdim en başında, mide bulantısı ve kusma falan olmadığı halde. Şuan başlangıç kilomdayım. Doktorum en azından 1-2 kilo alsan iyi diyor ama gece yatarken yediklerim bile kilo yapmıyor hayatımda ilk defa. Üstelik bu yaşıma kadar hep fazla kilom vardı ve azıcık düzenim bozulduğu az kilo alan insandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…