Peki ya benim gibi hiç kilo almayan tek benmiyim acaba ya 5 kilo vermiştim 4 kilo geri aldım hepisi topusu hamile kaldığım kilodan bir kilo eksiğim şuan bu bi sorun mu yoksa bana Allah'ın lütfu mu bilemedimKizlar 7 8 kg alanlar ne sanslisiniz tek kilo alan benim heralde
Evet evlendiğimde 47 kiloydum çok zayıftım, 56 kiloya kadar çıktım sonra da hamile kaldım işteBenimki de verme diyor da ben zayıfta değilim pek. Sen zayıf olduğun için mi öyle söylüyor?
Bebeğin gelişimi haftasıyla uyumluysa hiç kafaya takma canım.Peki ya benim gibi hiç kilo almayan tek benmiyim acaba ya 5 kilo vermiştim 4 kilo geri aldım hepisi topusu hamile kaldığım kilodan bir kilo eksiğim şuan bu bi sorun mu yoksa bana Allah'ın lütfu mu bilemedim
İyi çok idealmiş ben en son ne zaman 50 lerde olduğumu hatırlamıyorum. Boyum 176 o yüzden benim ideal kilom 70 lerde normalde işte şimdi 83 kiloyum da ben bu sefer sayı olarak en azından 60 lara düşmek istiyorum çünkü insanlara 70 deyince bir tuhaf bakıyorlar 66 vs olsam diyorum eşim ne gerek var diyor ama bu sefer niyet ettim zaten hareket halinde hemen kilo verebilen bir insanım biraz da dikkat ederim veririm inşallahEvet evlendiğimde 47 kiloydum çok zayıftım, 56 kiloya kadar çıktım sonra da hamile kaldım işte
2 hafta gelişim geriliği vardı 10 güne düşmüş şuan perinatoloji sınırda dedi ilk gebeliğimde 21 kilo almıştım kızım 2400 gram 5 hafta gelişim geriliği ile doğmuştu her gebelik o kadar farklıymış ki...Bebeğin gelişimi haftasıyla uyumluysa hiç kafaya takma canım.
Maşallah senin boyun baya uzun canım 70 ideal senin için ama bende 60 çok fazla 1,55 boyundayımİyi çok idealmiş ben en son ne zaman 50 lerde olduğumu hatırlamıyorum. Boyum 176 o yüzden benim ideal kilom 70 lerde normalde işte şimdi 83 kiloyum da ben bu sefer sayı olarak en azından 60 lara düşmek istiyorum çünkü insanlara 70 deyince bir tuhaf bakıyorlar 66 vs olsam diyorum eşim ne gerek var diyor ama bu sefer niyet ettim zaten hareket halinde hemen kilo verebilen bir insanım biraz da dikkat ederim veririm inşallah
Aynen canım, alınan kiloyla bebeğin kilosu çok farklı olabiliyor bunu en iyi yaşayanlardan biride sensin, sağlıklı olsun da..2 hafta gelişim geriliği vardı 10 güne düşmüş şuan perinatoloji sınırda dedi ilk gebeliğimde 21 kilo almıştım kızım 2400 gram 5 hafta gelişim geriliği ile doğmuştu her gebelik o kadar farklıymış ki...
60gun çok uzun bir süreKişiden kişiye değişir o benim o dikiş ağrıları tam 60 gün sürdü ve oturmak bile zordu. Fakat cidden 60 günün sonunda bir şeyim kalmadı.
Bu grupta hiç kilo almayan bile varKizlar 7 8 kg alanlar ne sanslisiniz tek kilo alan benim heralde
Evet boy uzunda işte dedim ya bir 60 Ların sonlarına düşmek istiyorum nasıl olurum diye 66 olmazda 68 olur belki bakalım. Seninde şu anki kilon bile iyi boyuna göre zaten doğumdan çıkınca direkt eski kilona dönersinMaşallah senin boyun baya uzun canım 70 ideal senin için ama bende 60 çok fazla 1,55 boyundayım
Bende bakıyorum ama hangisi iyi bilemedim. 150 ye de var 300 e de. Kimisi çok küçük demiş kimisi çöktü demiş kimisi çok iyi demiş. Ucuz da da pahalı da da kusur var. Dolaba baktım 50 liralıklar falan var onlardan alıp geçsem mi acaba
Bana bişey diyen olmadı. Ne kadın doğu doktorum ne sağlık ocağı. Yarın arayayım bakalım ulaşabilirsem bi sorayım.
Neler yapıyor canımbi doğsalar da sabahları oyunlar oynasak
Canım,karışmak gibi olmasın ama izleme o programları, ben evdeyim artık arada denk geliyorum hep bağırış çığlık. Diyorum ben bu,kadar etkileniyorsam o sesleri duyan bebeğim kimbilir nasıl etkileniyordur. Artık dış sesleri duyuyorlar çünkü. Yarın öbür gün annem kayınvalidem de sırayla gelecek, son günler yalnız kalmayayım diye. İzleyecekler, kırılmasınlar diye ses de çıkaramam misafire ayıp olur diye korkuyorum hassaslar çünkü. Doğumdan sonra istemediğimi laf arasında söyledim ama tv yi açmayacağım dedim. Ses etmediler ona
Ya ben doğru düzgün hazırlık yapmadım ne kapı süsü var ne başka bişry
Ayağa kalktığımda kasıklara alta doğru baskı yapıyor artık. Ben öyle anladım.
Ben sağda hissediyorum ama 2 3 kez falan değil çok oluyor. Ritmik olduğu için hıçkırık olduğunu tahmin ediyorum
Ben bişey hazırlamadım ya, tül alayım bari, bir an önce kapı süsü ile yastık sipariş edeyim. Lohusa tacı falan da karar veremedim bi türlü.
6 aya kadar olanları yıkadım, sonrakilerden 9 aylık olanlardan filan bikaç tane makine dolsun renkleri az diye attım makineye. Diğerlerine dokunmadım. Hem yıka hem ütüle zor geldi. Acilleri yıkadım, bir kısmını ütüledim hepsi bitmedi daha
Bir de kegeli yapın diyorlar duydun mu hiç
Bana da atar mısın canım
Doktorların dediklerine takılma canım, artı eksi oluyor hep. Bana geçen hafta devlette küçük dediler bugün gittim doktoruma önden gidiyor dedi.
Evet aslında benim kendi sorunumdan da olabilir. Oğlum 3820 kilo doğdu, ben his gelmediği için doğru bir şekilde ıkınamadım yarım saat uğraştım doğması için, bir de dikiş sırasında uyuşmadım. Yani kesiği hissetmedim ama dikimi hissettim ve söyledim ama o daha fazla doz veremeyeceğini yoksa bayılacağımı söyledi ve öyle devam etti. Sonrasında da morluk vardı maalesef dikişimin orada ve zor iyileşti işte. Normalde 40 güne toparlanıyor insan benimki 60 oldu. Şimdi de biraz endişeliyim bu yaşadıklarımdan dolayı ama sezeryan olan tanıdıklarım hâlâ soğukta, ağır iş yaptıklarında falan ameliyat yerlerinin ağrıdığını vs söylüyorlar o yüzden yine normal yapacağım fakat bu sefer doğru ıkınma ile ilgili videolara vs bakıyorum çünkü bence en önemli kısım orası. Normal düşünenlerde baksınlar kesinlikle çünkü orada her şey annenin elinde doktor müdahale edemiyor fazla60gun çok uzun bir süre
Amin canım inşallah tüm bebeklerdeAynen canım, alınan kiloyla bebeğin kilosu çok farklı olabiliyor bunu en iyi yaşayanlardan biride sensin, sağlıklı olsun da..
Aynı boydaymışız. Ben hep 60 kg gezerdim açıkcası 63 ile hamile kaldım zaten şimdi 83 üm. Bence kendinizi o şekilde beğenirsiniz. 70 ken ideal diye düşünürdüm 60 halimi görene kadarEvet boy uzunda işte dedim ya bir 60 Ların sonlarına düşmek istiyorum nasıl olurum diye 66 olmazda 68 olur belki bakalım. Seninde şu anki kilon bile iyi boyuna göre zaten doğumdan çıkınca direkt eski kilona dönersin
Peki ya benim gibi hiç kilo almayan tek benmiyim acaba ya 5 kilo vermiştim 4 kilo geri aldım hepisi topusu hamile kaldığım kilodan bir kilo eksiğim şuan bu bi sorun mu yoksa bana Allah'ın lütfu mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?