2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende yan dahi yatamıyorum
Nasil yattim emin değilim

Ayy benimkide öylee alacağım o telefonu senden diyor kafama takıp stres yapmamdan korkuyor heralde
Adamlar ne yapsın takıldıgımızı anladıkları için okuma bakma modundalar
Gunaydinlar kizlar
Bugun bebitomu göreceğim
Hareketleri azaldi gibi sanirim artik sığmıyor
Günaydın canım güzel hayırlı haberlerle gel insallah

Bunun ekstra özellikleri var mıdıe? Ben odasına ahşap karyola alacaktım, anne yanına da park yatak alacaktım. Ama anne yanı için chicco kafamı karıştırdı.
Bu attığım her boya uyuyor ayarlanabilir en güzeli de iki tarafı eşit ayarlamak zorunda değilsin reflü riskini azaltıyor bebeklerde çoğu bebiste oluyor ben ilk kızımda çok çektim. Sallayabiliyorsun yatagiyla içindeki verdiler. Tüm kumaşı herşeyi i söküp yikayanilkrsin ben ilk yıkadım öyle kurdum

Hayırlı sabahlar kızlar. Ben gece rüyamda doğumdan korktuğum için ağlıyodum. Artık bütün ağrılarımı unutturuyo bu korku bana
Günaydın korkma o kadar kafana cok takma bi sekılde olcak beynine yer ettiği için rüyalarına yansıyo

Kizlar ben hem normal doğum hem sezeryani çektim ilk çocuğumda. Ama ben normal doguramam o acıya katlanamam diye sezeryan düşünmeyin nolursunuz. Sezeryan normal doğumdan bin kat daha pis. Normal doğumda doğduğu an herşey bitiyo içiniz temizleniyor çocuk sağlıkla çıkıyor sütünüz anında geliyor ve rahatlayıp bebeginize bakabiliyorsuniz. Ama sezeryan öyle mi 7 kat kesilmiş çıkıyorsunuz sütünüz hemen gelmeyebilir. Zaten narkozdan kafanız bir milyon bebeğinizin aklınıza gelmesi saatler sürüyor belden uyusmali yapsaniz ileride bel için riskli. Dikişler sizi 1 hafta yerinizden desteksiz kaldıramaz bebeğinize desteksiz bakamazsiniz ilk iki gün içinizdeki pisliği dökecek diye doktor kum torbalariyla dikisinizin anasını ağlatıyor. Yani demem o ki doğum şeklini seç diyen doktora doğum şekli yoktur ya ameliyata alacan ya beni dogurtacan diyin

hergün hastaneye götürecek yeni şeyler buluyorum . Bugunde düşündümde incir kürünü hastaneyede götüreceğim iyi olur yanı , birde bestlak damla alacağım süt artırıcı .sizlerede fikir olsun . bilgilerimizi paylaşırsak bilmeyenlerde öğrenir. hastane çantası ve sonrasında gerekliler olarak

ay ona erken değil miki 35 desin daha 5 haftan var yardımcı olacak birileri varsa son haftalara bırak
Dolaba mantı ve köfte yapıcaz canım annem kaynanam komşum yapacak ben bi şey yapmam bir de ben sezaryenim ay başına doğum olacak

Dolaba mantı ve köfte yapıcaz canım annem kaynanam komşum yapacak ben bi şey yapmam bir de ben sezaryenim ay başına doğum olacak
oo onlar olur zaten :) ya bu sıra algılarım kapalı benim biraz yanlış anlıyorum . bende yemek diyince pişirip donduracaksınız sandım :)

oo onlar olur zaten :) ya bu sıra algılarım kapalı benim biraz yanlış anlıyorum . bende yemek diyince pişirip donduracaksınız sandım :)
Yok yok doğum zamanı da zaten kaynanam yapar yemekleri bunlar eşim ve kızım için

Bestlak damlayı ben de yanımda götürmeyi düşünüyorum. Sorduğumda doğumdan sonra içtiğimiz ilk suya bile koyabildiğimizi söyledi müşteri temsilcisi. Sütü belirgin şekilde artırdığını söylüyor herkes

incir kürüde çok güzel artırıyor . birde wc ye çıkmayıda kolaylaştırıyor onuda götürün ilk günler kabız olmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…