Bende yan dahi yatamıyorumUykusuz bir günden merhaba kızlar.
Su içmeye diye bir uyandım daha da uyuyamıyorum başımın ağrımasından korkuyorum. Sola yatsam midem rahatsız ediyor sırt üstü veya sağa döndüğümde ufaklık durmuyor itiyor beni resmen mahvoldum
Adamlar ne yapsın takıldıgımızı anladıkları için okuma bakma modundalarAyy benimkide öylee alacağım o telefonu senden diyorkafama takıp stres yapmamdan korkuyor heralde
Günaydın canımGunaydinlar kizlar
Bugun bebitomu göreceğim
Hareketleri azaldi gibi sanirim artik sığmıyor
Bu attığım her boya uyuyor ayarlanabilir en güzeli de iki tarafı eşit ayarlamak zorunda değilsin reflü riskini azaltıyor bebeklerde çoğu bebiste oluyor ben ilk kızımda çok çektim. Sallayabiliyorsun yatagiyla içindeki verdiler. Tüm kumaşı herşeyi i söküp yikayanilkrsin ben ilk yıkadım öyle kurdumBunun ekstra özellikleri var mıdıe? Ben odasına ahşap karyola alacaktım, anne yanına da park yatak alacaktım. Ama anne yanı için chicco kafamı karıştırdı.
Günaydın korkma o kadar kafana cok takma bi sekılde olcak beynine yer ettiği için rüyalarına yansıyoHayırlı sabahlar kızlar. Ben gece rüyamda doğumdan korktuğum için ağlıyodum. Artık bütün ağrılarımı unutturuyo bu korku bana
ay ona erken değil miki 35 desin daha 5 haftan var yardımcı olacak birileri varsa son haftalara bırakGünaydın kızlar bugün buzluğa yemek yapılacak bu iş de bitsin ben hazırım inşallah
yok ya birde onu taşıyamam çok yük olur. Onun yerinde daha gerekene şeyler varGünaydın Hanımlarbir şey soracağım hastaneye kendi yatağınız için nevresim götürecek misiniz acaba
Yok canım daha çıkmadı küvözde dahaKizlar selam nasılsınız? Benden sonra doğum yapan oldu mu?Eflatun1Kelebek bebisin eve çıktı mı canım, durumu nasıl?
Dolaba mantı ve köfte yapıcaz canım annem kaynanam komşum yapacak ben bi şey yapmam bir de ben sezaryenim ay başına doğum olacakay ona erken değil miki 35 desin daha 5 haftan var yardımcı olacak birileri varsa son haftalara bırak
oo onlar olur zaten :) ya bu sıra algılarım kapalı benim biraz yanlış anlıyorum . bende yemek diyince pişirip donduracaksınız sandım :)Dolaba mantı ve köfte yapıcaz canım annem kaynanam komşum yapacak ben bi şey yapmam bir de ben sezaryenim ay başına doğum olacak
Yok yok doğum zamanı da zaten kaynanam yapar yemekleri bunlar eşim ve kızım içinoo onlar olur zaten :) ya bu sıra algılarım kapalı benim biraz yanlış anlıyorum . bende yemek diyince pişirip donduracaksınız sandım :)
Bestlak damlayı ben de yanımda götürmeyi düşünüyorum. Sorduğumda doğumdan sonra içtiğimiz ilk suya bile koyabildiğimizi söyledi müşteri temsilcisi. Sütü belirgin şekilde artırdığını söylüyor herkeshergün hastaneye götürecek yeni şeyler buluyorum . Bugunde düşündümde incir kürünü hastaneyede götüreceğim iyi olur yanı , birde bestlak damla alacağım süt artırıcı .sizlerede fikir olsun . bilgilerimizi paylaşırsak bilmeyenlerde öğrenir. hastane çantası ve sonrasında gerekliler olarak
ne güzelmiş :) bendende millet yemek beklemişti . bunda kimseyi istemiyorum evimdeYok yok doğum zamanı da zaten kaynanam yapar yemekleri bunlar eşim ve kızım için
incir kürüde çok güzel artırıyor . birde wc ye çıkmayıda kolaylaştırıyor onuda götürün ilk günler kabız olmamak lazımBestlak damlayı ben de yanımda götürmeyi düşünüyorum. Sorduğumda doğumdan sonra içtiğimiz ilk suya bile koyabildiğimizi söyledi müşteri temsilcisi. Sütü belirgin şekilde artırdığını söylüyor herkes
İncir kürü nasıl yapılıyorincir kürüde çok güzel artırıyor . birde wc ye çıkmayıda kolaylaştırıyor onuda götürün ilk günler kabız olmamak lazım
Alma valla kimseyi canım ben herkese Mevlüt yapacağım o zaman gelirsiniz dedim ilk çocukta Mevlüt te yemek verdirdimne güzelmiş :) bendende millet yemek beklemişti . bunda kimseyi istemiyorum evimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?