2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar çikolata atölyesinden çikolata yaptıran var mıydı

Kapı süsü tül kullanmazsak nasıl asılabilir? Yakıştırmamıza izin var mı?

English homeda halılarda indirim vardı canım bir bak istersen

Allah acil şifalar versin canım hepinize hızla toparlanıp bebişlerine kavuşursun inşallah eşini almadılar mı yanına?

Kızlar ben kapı süsü de yaptırmadım kendim yapacaktım ama üşengeçlik geldi nedense şimdi sipariş versem yetişir mi acaba?

Bende bakıyorum ama hangisi iyi bilemedim. 150 ye de var 300 e de. Kimisi çok küçük demiş kimisi çöktü demiş kimisi çok iyi demiş. Ucuz da da pahalı da da kusur var. Dolaba baktım 50 liralıklar falan var onlardan alıp geçsem mi acaba

Merhaba herkese. 34. haftadayım. Tetanoz-difteri- boğmaca karma aşı olan var mı? Doktorum bu aşı olunuyor artık dedi. Korkuyorum ama bilgisi olan, bu üçlü aşıyı olan var mı?
Bana bişey diyen olmadı. Ne kadın doğu doktorum ne sağlık ocağı. Yarın arayayım bakalım ulaşabilirsem bi sorayım.

Günaydınn minişimle sabah oyunlarina bayılıyorum doğunca da mı böyle olacak uyanınca pıtır pıtır sebeklikler mi yapacak
Neler yapıyor canım bi doğsalar da sabahları oyunlar oynasak

Canım,karışmak gibi olmasın ama izleme o programları, ben evdeyim artık arada denk geliyorum hep bağırış çığlık. Diyorum ben bu,kadar etkileniyorsam o sesleri duyan bebeğim kimbilir nasıl etkileniyordur. Artık dış sesleri duyuyorlar çünkü. Yarın öbür gün annem kayınvalidem de sırayla gelecek, son günler yalnız kalmayayım diye. İzleyecekler, kırılmasınlar diye ses de çıkaramam misafire ayıp olur diye korkuyorum hassaslar çünkü. Doğumdan sonra istemediğimi laf arasında söyledim ama tv yi açmayacağım dedim. Ses etmediler ona

Çok mantıklı esasında Tül olayı beni de rahatsız ediyor, zaten çikolataları tepsileri koyacağım masa için pembe tül bi masa örtüm var, bebeğin yatağına belki bi süs koyarım dedim.
Ya ben doğru düzgün hazırlık yapmadım ne kapı süsü var ne başka bişry

Ayağa kalktığımda kasıklara alta doğru baskı yapıyor artık. Ben öyle anladım.

Benim bebiş dönmüş doğum pozisyonu almış ben hıçkırıklarını hep sol kasığıma doğru hissediyorum günde 2 3 kez hıçkırık oluyor. Bir kaç dakika sürüyor
Ben sağda hissediyorum ama 2 3 kez falan değil çok oluyor. Ritmik olduğu için hıçkırık olduğunu tahmin ediyorum

Ben bişey hazırlamadım ya, tül alayım bari, bir an önce kapı süsü ile yastık sipariş edeyim. Lohusa tacı falan da karar veremedim bi türlü.

6 aya kadar olanları yıkadım, sonrakilerden 9 aylık olanlardan filan bikaç tane makine dolsun renkleri az diye attım makineye. Diğerlerine dokunmadım. Hem yıka hem ütüle zor geldi. Acilleri yıkadım, bir kısmını ütüledim hepsi bitmedi daha

Bir de kegeli yapın diyorlar duydun mu hiç

Gebelik okulunda önermişlerdi perine masajını ben de başlamayı düşünüyorum yapmayı düşünenlere bize anlattıkları şeklini atayım aletten falan bahsetmediler yalnız hemşireler
Bana da atar mısın canım

İns canimm yaaa valla düzelir pek moralim bozuldu ins sıkıntısı olmaz. Haftaya yine bakacaz dddi kontrollerini arttırdı.
Doktorların dediklerine takılma canım, artı eksi oluyor hep. Bana geçen hafta devlette küçük dediler bugün gittim doktoruma önden gidiyor dedi.

Kızlar ben kapı süsü de yaptırmadım kendim yapacaktım ama üşengeçlik geldi nedense şimdi sipariş versem yetişir mi acaba?
Makrome yaptırmayı düşünürsen benim yaptığırdığım sayfa çok hızlı yaptı gönderdi Instagram zuzumakrome

Seninki de farklıymış bı haftada öne gecmus oluyo ins pzt banada güzel bişey söylerler canimmm

Kesinlikle canimm o doğum sancısı bebek ağlaması yok emzirdim yok ağrım oldu derdiyle o süslemeleri hiç dusuncegimizi sanmıyorum . Bende yaptırdım herşeyi ama evde hazirlicam biraz gözüm açılmış olur en azından

Normal doğumda ki dikişler acimiyormus pek. Sormuştum ben arkadaslara
Kişiden kişiye değişir o benim o dikiş ağrıları tam 60 gün sürdü ve oturmak bile zordu. Fakat cidden 60 günün sonunda bir şeyim kalmadı.

Aynn bende artık canımı kurtarayimda derdindeyim şimdiden yapsam mı yapmasam mi düşünüyorum

Kızlar bugün görüş günümüzdü. Son 3 muayenemde nstye giriyorum hareketlerini zayıf buluyor doktorum. Bugün nstyi 2 kere tekrarlamak istedi ikisinde de hareketleri istediğim gibi değil diyor. Kalp atışında bir sıkıntı yok. Gelişimi de ilerliyor 3 kg olmuş 36+4 üm bugün. 2 gün sonra gelip tekrar nstye girmemi istedi. Acaba endişelenmem gereken bir şey midir bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…