Benim akıntılarım hep bu şekilde bir sorun olsa bence 9 ayda belli olurdu diye düşünüyorumBende yarın 35 olacağım bendede öyle bişey geldi anlamadım ya korktum
Kuzenimin eşi hemşire kesinlikle odada balon olmasın canlı çiçek olmasın diye sıkı sıkı tembihledi bende kapı önüne standli balon. koyacağım tulsuz kapi süsünü asarım yeterli olacaktır icerdede çikolatası kolonyası hediyelikler yeterli galiba zatencanimin derdine düşünce gözümün çok göreceğini sanmıyorum
Tüp değil de yine de mucize bebek
Vajinismus u yenmeye çalışırken oldu
Normal doğum ve sezeryanı araştırınca normal istedim ben doktoruma da güvendim
Bakalım nasip
English homeda halılarda indirim vardı canım bir bak istersenSelamlar hanimlar, bugun oglen kontrolum vardi. 34+4'um. Sezeryan gunu olarak 7 Kasim belirlendi. Once gelmek isterse diye sordum, 36 olduktan sonra endiselenme miadinda bebek deriz dedi hoca. Artik iyice vaktimiz yaklasiyor, evde yapmam gereken 2-3 ufak sey kaldi ve birkac alisveris. Oyle gozumde buyuyor anlatamam, sanki yetistiremeyecekmisim gibi.
Anneme oda yapiyorum, yatagi vs hep geldi. Simdi nevresim takimlari-yastik vs ve makinede yikanabilen bir hali almak istiyorum. Tavsiyeleriniz olur ise cok sevinirim.
Allah acil şifalar versin canım hepinizeBu acıyla ilk kez tanıştım canım, dediğim gibi ilkinde ağrı kesici dahi almamış eve gelip makineye çamaşır atmış bir daha yatmamış bir insandım. Bu arada ben de dün ölceğimi düşündümEşimle konuşuyorum telefonda nasıl ağlıyorum ben bi daha düzelmem diye. Şükür zamanla azalıyor herşey. Doktorum bugün gelince sordum ne kadar bu kadar ağrı var diye. Hem ikiz sezeryanı, hem 2. sezeryan hem de bebeklerin ikisi de müthiş baskı yapmış. Baya aşağıdalarmış tam zamanında ameliyata almışız dedi. Bunlar da ağrıyı arttırır dedi. Dün aynı şeyi düşündüm şu halimle tek bebeğe yetemedim, ikisi yanımda olsa nasıl altından kalkardım bilmiyorum. Kızımı hala göremedim, ama durumu gayet iyiymiş, 2 kg olduğu gbi çıkaracaklarmış. 1880 gr doğdu ne kadar vermiştir bilmiyorum tabii
Bende bakıyorum ama hangisi iyi bilemedim. 150 ye de var 300 e de. Kimisi çok küçük demiş kimisi çöktü demiş kimisi çok iyi demiş. Ucuz da da pahalı da da kusur var. Dolaba baktım 50 liralıklar falan var onlardan alıp geçsem mi acabaAy ben de reflü yatağı konusunda çok kararsızım, kendi beşiğini destekle eğilimli hale getiririm diye düşünüyorum. Babynest almıştım onun da altına ince battaniye ile eğim versem olmaz mı acaba?
Bana bişey diyen olmadı. Ne kadın doğu doktorum ne sağlık ocağı. Yarın arayayım bakalım ulaşabilirsem bi sorayım.Merhaba herkese. 34. haftadayım. Tetanoz-difteri- boğmaca karma aşı olan var mı? Doktorum bu aşı olunuyor artık dedi. Korkuyorum ama bilgisi olan, bu üçlü aşıyı olan var mı?
Neler yapıyor canımGünaydınnminişimle sabah oyunlarina bayılıyorum doğunca da mı böyle olacak uyanınca pıtır pıtır sebeklikler mi yapacak
Canım,karışmak gibi olmasın ama izleme o programları, ben evdeyim artık arada denk geliyorum hep bağırış çığlık. Diyorum ben bu,kadar etkileniyorsam o sesleri duyan bebeğim kimbilir nasıl etkileniyordur. Artık dış sesleri duyuyorlar çünkü. Yarın öbür gün annem kayınvalidem de sırayla gelecek, son günler yalnız kalmayayım diye. İzleyecekler, kırılmasınlar diye ses de çıkaramam misafire ayıp olur diye korkuyorum hassaslar çünkü. Doğumdan sonra istemediğimi laf arasında söyledim ama tv yi açmayacağım dedim. Ses etmediler onaHayrlara vesile olsun inşallahBen de uzun zamandır kabus gibi rüyalar görüyorum ama normalmiş umarım tez zamanda geçer. Ben de gün için de yaşadığım olaylardan etkilenip görüyorum. Dün Müge anlıdaki bebek ölümü ile ilgili video çıkmıştı karşıma. Rüyam da çocuğumun katilini aramak için Müge anlıya çıkmış çok severim ama doğuma kadar izlememeye karar verdim.
Ya ben doğru düzgün hazırlık yapmadım ne kapı süsü var ne başka bişryÇok mantıklı esasındaTül olayı beni de rahatsız ediyor, zaten çikolataları tepsileri koyacağım masa için pembe tül bi masa örtüm var, bebeğin yatağına belki bi süs koyarım dedim.
Ayağa kalktığımda kasıklara alta doğru baskı yapıyor artık. Ben öyle anladım.ay bende tam onu soracaktım hıçkırık gibi mi kalp atışı gibi mi desem 3-4 dakika süren bi atışı var, tam kasıklarımın orda hissediyor. 29 haftalıkken bebek oturur pozisyonda daha dönmemiş demişti bugün 35 olduk sayılır sordum dönmüş "galiba" dedi. Galiba ne demek yabiz anlayamaz mıyız kızlar
Ben sağda hissediyorum ama 2 3 kez falan değil çok oluyor. Ritmik olduğu için hıçkırık olduğunu tahmin ediyorumBenim bebiş dönmüş doğum pozisyonu almış ben hıçkırıklarını hep sol kasığıma doğru hissediyorum günde 2 3 kez hıçkırık oluyor. Bir kaç dakika sürüyor
Ben bişey hazırlamadım ya, tül alayım bari, bir an önce kapı süsü ile yastık sipariş edeyim. Lohusa tacı falan da karar veremedim bi türlü.Canım ben de çok sevmem süs püs. Yalnızca kapı süsü hazırladım bir de kapıya boydan boya bir kez dolaşmak için tül aldım ama beşikte falan herhangi bir şey kullanmıcam. Belki bir set de balon alırım diyorum ama o balonları doğum sırasında kim şişirip de hazırlıyor ki acaba diye düşünüyorumeşim benle ilgilencek ben, bebeyi doğurmaya çalışıcam, aklım almıyor bu balonları kim şişiriyor o hengamede
6 aya kadar olanları yıkadım, sonrakilerden 9 aylık olanlardan filan bikaç tane makine dolsun renkleri az diye attım makineye. Diğerlerine dokunmadım. Hem yıka hem ütüle zor geldi. Acilleri yıkadım, bir kısmını ütüledim hepsi bitmedi dahaBebegin esyalarini yikamaya basladim ama altindan kalkamiyorum resmenoglumdan kalanlar var yeni aldiklarim var. Yatak dosek.birsuru ivir zivir var. Bi de ben nerdeyse 2yasa kdr stoklamisim kiz bebesi olunca dayanamadim kiyafetlere ne yikamasi biter ne utusu. Bitirmeden dogmasa bari
Bir de kegeli yapın diyorlar duydun mu hiçBen pilates değil de yoga yapıyorum, devam ediyorum. Perine masajına gelince yok benim yapabileceğim veya yaptırabileceğim bi şey değil. Doktorum da aynısını söyledi, yapanlarda çok faydasını da görmediğini de ekledi.
Bana da atar mısın canımGebelik okulunda önermişlerdi perine masajını ben de başlamayı düşünüyorum yapmayı düşünenlere bize anlattıkları şeklini atayım aletten falan bahsetmediler yalnız hemşireler
Doktorların dediklerine takılma canım, artı eksi oluyor hep. Bana geçen hafta devlette küçük dediler bugün gittim doktoruma önden gidiyor dedi.İns canimm yaaa valla düzelir pek moralim bozuldu ins sıkıntısı olmaz. Haftaya yine bakacaz dddi kontrollerini arttırdı.
Makrome yaptırmayı düşünürsen benim yaptığırdığım sayfa çok hızlı yaptı gönderdi Instagram zuzumakromeKızlar ben kapı süsü de yaptırmadım kendim yapacaktım ama üşengeçlik geldi nedenseşimdi sipariş versem yetişir mi acaba?
Seninki de farklıymış bı haftada öne gecmus oluyoBende bakıyorum ama hangisi iyi bilemedim. 150 ye de var 300 e de. Kimisi çok küçük demiş kimisi çöktü demiş kimisi çok iyi demiş. Ucuz da da pahalı da da kusur var. Dolaba baktım 50 liralıklar falan var onlardan alıp geçsem mi acaba
Bana bişey diyen olmadı. Ne kadın doğu doktorum ne sağlık ocağı. Yarın arayayım bakalım ulaşabilirsem bi sorayım.
Neler yapıyor canımbi doğsalar da sabahları oyunlar oynasak
Canım,karışmak gibi olmasın ama izleme o programları, ben evdeyim artık arada denk geliyorum hep bağırış çığlık. Diyorum ben bu,kadar etkileniyorsam o sesleri duyan bebeğim kimbilir nasıl etkileniyordur. Artık dış sesleri duyuyorlar çünkü. Yarın öbür gün annem kayınvalidem de sırayla gelecek, son günler yalnız kalmayayım diye. İzleyecekler, kırılmasınlar diye ses de çıkaramam misafire ayıp olur diye korkuyorum hassaslar çünkü. Doğumdan sonra istemediğimi laf arasında söyledim ama tv yi açmayacağım dedim. Ses etmediler ona
Ya ben doğru düzgün hazırlık yapmadım ne kapı süsü var ne başka bişry
Ayağa kalktığımda kasıklara alta doğru baskı yapıyor artık. Ben öyle anladım.
Ben sağda hissediyorum ama 2 3 kez falan değil çok oluyor. Ritmik olduğu için hıçkırık olduğunu tahmin ediyorum
Ben bişey hazırlamadım ya, tül alayım bari, bir an önce kapı süsü ile yastık sipariş edeyim. Lohusa tacı falan da karar veremedim bi türlü.
6 aya kadar olanları yıkadım, sonrakilerden 9 aylık olanlardan filan bikaç tane makine dolsun renkleri az diye attım makineye. Diğerlerine dokunmadım. Hem yıka hem ütüle zor geldi. Acilleri yıkadım, bir kısmını ütüledim hepsi bitmedi daha
Bir de kegeli yapın diyorlar duydun mu hiç
Bana da atar mısın canım
Doktorların dediklerine takılma canım, artı eksi oluyor hep. Bana geçen hafta devlette küçük dediler bugün gittim doktoruma önden gidiyor dedi.
Kesinlikle canimm o doğum sancısı bebek ağlaması yok emzirdim yok ağrım oldu derdiyle o süslemeleri hiç dusuncegimizi sanmıyorum . Bende yaptırdım herşeyi ama evde hazirlicam biraz gözüm açılmış olur en azındanKuzenimin eşi hemşire kesinlikle odada balon olmasın canlı çiçek olmasın diye sıkı sıkı tembihledi bende kapı önüne standli balon. koyacağım tulsuz kapi süsünü asarım yeterli olacaktır icerdede çikolatası kolonyası hediyelikler yeterli galiba zatencanimin derdine düşünce gözümün çok göreceğini sanmıyorum
Kişiden kişiye değişir o benim o dikiş ağrıları tam 60 gün sürdü ve oturmak bile zordu. Fakat cidden 60 günün sonunda bir şeyim kalmadı.Normal doğumda ki dikişler acimiyormus pek. Sormuştum ben arkadaslara
İnsallah canimBiz uzunuz ikimizde fakat bakalım Pzt ne dicek ins ileri gider yavru
ben de kilolulardanım :) 20 kg almışım 36+4 üm bugün. 83 kgyum.Kizlar 7 8 kg alanlar ne sanslisiniz tek kilo alan benim heralde
Bende hep olmadığı için bı şaşırdım normaldir ya artık sonlara yaklasiyoruzBenim akıntılarım hep bu şekilde bir sorun olsa bence 9 ayda belli olurdu diye düşünüyorum
Aynn bende artık canımı kurtarayimda derdindeyim şimdiden yapsam mı yapmasam mi düşünüyorumKesinlikle canimm o doğum sancısı bebek ağlaması yok emzirdim yok ağrım oldu derdiyle o süslemeleri hiç dusuncegimizi sanmıyorum . Bende yaptırdım herşeyi ama evde hazirlicam biraz gözüm açılmış olur en azından
Öyle ama milletin ağzı durmuyor canım yok bebek gelişmemiş. Yok karnın minik bilmem neKizlar 7 8 kg alanlar ne sanslisiniz tek kilo alan benim heralde
Ya bende bı kapıya takmalı askılar var ondan koydum çantaya denicem artık kapıya uyarsa yapanlar nasıl yaptı acaba bilmiyorum kiKapı süsü tül kullanmazsak nasıl asılabilir? Yakıştırmamıza izin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?