2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İnşallah endişelenecek bir durum yoktur canım olsa doktor söylerdi ve gözetim altında tutmak isterdi bence

ben de kilolulardanım :) 20 kg almışım 36+4 üm bugün. 83 kgyum.
Bende 36+1 24 kg aldim.93 kgyum
Öyle ama milletin ağzı durmuyor canım yok bebek gelişmemiş. Yok karnın minik bilmem ne
Orasi oyle canim zayif olsan da der insanlar ama emin ol kilo alanlar kadar degildir.
Bana neler dediler isyerindr guya espri ypiyoar

Bende 36+1 24 kg aldim.93 kgyum

Orasi oyle canim zayif olsan da der insanlar ama emin ol kilo alanlar kadar degildir.
Bana neler dediler isyerindr guya espri ypiyoar
Çok hadsiz insanlar var cidden bir gün birini çok fena bozacağım o olacak

Bende 7 kilo aldım şuana kadar ama kuzenime sorsan iştahım açılırsa doğumdan sonrada almaya devam edermişim kendi hamileliklerinde çok kilo alıyor diye herkeside kendi gibi sanıyor benide sinir ediyor
Kayınvalide beni ne zaman görse sen son ay sisersin diyor ona döndü bu bende 7 kg aldım

Bende 7 kilo aldım şuana kadar ama kuzenime sorsan iştahım açılırsa doğumdan sonrada almaya devam edermişim kendi hamileliklerinde çok kilo alıyor diye herkeside kendi gibi sanıyor benide sinir ediyor
Lohusalıkta süt yapsın diye tatlı vs fazla yiyip hamileliğinden fazla kilo alan tanıdığım var muhtemelen onu kastedmiştir ama dikkat edildiği sürece almazsın canım. Ben de 10 kilo aldım inşallah şu son 3 haftada en fazla 2 daha alırım benim ilk doğumda 7 kilo gitmişti direkt. Bunda da o kadar giderse devamını da dikkat ederek veririm diyorum. Zaten iki çocukla tempo yoğun olacak peşlerinde koşarken veririm kilo korkum yok o yüzden

İlk normaldi elimde olsa yine normal isterdim sezeryan olcam mecburen çok korkuyorum istemsizce herkesin fikri ayrı canım inşallah gonlunden geçen senin için hayırlı olacak olan olsun
Sağol canım hepimizin kolay doğumları olsun İkisinin de ayrı zorlukları var. doktorum yaparsın derse yaparım en azından denerim de uğraşmaz gibi geliyor. birdahaki randevuda ne söyleyecek bilmiyorum daha bu konuyu konuşmadım. Bana da bazen başka bir neden yoksa normal yapmalıyım hissi geliyor çünkü

Bencede, benimde öyle arkadaşım var hiç kilo veremedi sütü olsun diye de yedikçe yedi şimdi veremiyor da. Bende kendimi tanıyorum iştahım eskisi gibi, veririz bence doğumdan sonra eşime kalsa hiç verme diyor da

Kizlar 7 8 kg alanlar ne sanslisiniz tek kilo alan benim heralde
Ben 35. haftadayim +4 kg ile devam ediyorum. 39. haftada dogurtcaklar galiba bakalim persembe gunu belli olucak
Canim endiselenme , kontrol altinda tutmak icin yapiyorlar. bende hafta da iki kere giriyorum nst ye, cok sukur hersey normal ama tansiyondan dolayi ne olur ne olmaz diye haftaya iki devam ediyoruz.
bir arkadasim hamilelikteki kilo hicbirsey demisti. Emzirme cok aciktiriyormus. Kendini kaybedebilirsin , gozun donebilir o aclik da demisti

Ay bu kilo meselesi de hamilelik gibi herhalde kişiden kişiye değişecek. 40 kg alıp 6 ayda verende gördüm. 40 kg nun üstüne doğumdan sonra 10 daha alanda, hiç kilo almayanda. Bakalım bizim serüvenler nasıl ilerleyecek

Ben bir instagram sayfasından kapı süsü ve yastık söyledim, 3 hafta sonra gönderiliyordu, aile içinde anı kalsın diye 20 tane magnet yaptırdım, o da 10 gün snra gönderiliyor. Trendyol, hepsiburada falan tarzı yerlerden falan söylersen daha erken gelebilir tabi ama biraz hızlı davranmakta fayda olabilir şu sıra

Benimki de verme diyor da ben zayıfta değilim pek. Sen zayıf olduğun için mi öyle söylüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…