Yetişir canim Trendyol hızlı çalışıyor yada rica et yakın doğumum diyeKızlar ben kapı süsü de yaptırmadım kendim yapacaktım ama üşengeçlik geldi nedenseşimdi sipariş versem yetişir mi acaba?
Aldık aldıkKizlar 7 8 kg alanlar ne sanslisiniz tek kilo alan benim heralde
İnşallah endişelenecek bir durum yoktur canım olsa doktor söylerdi ve gözetim altında tutmak isterdi benceKızlar bugün görüş günümüzdü. Son 3 muayenemde nstye giriyorum hareketlerini zayıf buluyor doktorum. Bugün nstyi 2 kere tekrarlamak istedi ikisinde de hareketleri istediğim gibi değil diyor. Kalp atışında bir sıkıntı yok. Gelişimi de ilerliyor 3 kg olmuş 36+4 üm bugün. 2 gün sonra gelip tekrar nstye girmemi istedi. Acaba endişelenmem gereken bir şey midir bu?
Bende 36+1 24 kg aldim.93 kgyumben de kilolulardanım :) 20 kg almışım 36+4 üm bugün. 83 kgyum.
Orasi oyle canim zayif olsan da der insanlar ama emin ol kilo alanlar kadar degildir.Öyle ama milletin ağzı durmuyor canım yok bebek gelişmemiş. Yok karnın minik bilmem ne
Evet di mi sakin huylu demek ki öyle şartlayayım kendimi :)İnşallah endişelenecek bir durum yoktur canım olsa doktor söylerdi ve gözetim altında tutmak isterdi bence
Çok hadsiz insanlar var cidden bir gün birini çok fena bozacağım o olacakBende 36+1 24 kg aldim.93 kgyum
Orasi oyle canim zayif olsan da der insanlar ama emin ol kilo alanlar kadar degildir.
Bana neler dediler isyerindr guya espri ypiyoar
Bende kendi bebeğim için öyle düşünüyorumEvet di mi sakin huylu demek ki öyle şartlayayım kendimi :)
Yalnız değilsin canım ben de 14 kilo aldımKizlar 7 8 kg alanlar ne sanslisiniz tek kilo alan benim heralde
Kayınvalide beni ne zaman görse sen son ay sisersin diyor ona döndü buBende 7 kilo aldım şuana kadar ama kuzenime sorsan iştahım açılırsa doğumdan sonrada almaya devam edermişimkendi hamileliklerinde çok kilo alıyor diye herkeside kendi gibi sanıyor benide sinir ediyor
Bende ordan vermeyi dusunuyordum kotu yorum lar okudum foto altlarinda kararsiz kaldimIYok yok bende ordan verdim korkma
O yine iyi, en azından kayınvaliden sana tulumba demiyorKayınvalide beni ne zaman görse sen son ay sisersin diyor ona döndü bubende 7 kg aldım
Lohusalıkta süt yapsın diye tatlı vs fazla yiyip hamileliğinden fazla kilo alan tanıdığım var muhtemelen onu kastedmiştir ama dikkat edildiği sürece almazsın canım. Ben de 10 kilo aldım inşallah şu son 3 haftada en fazla 2 daha alırım benim ilk doğumda 7 kilo gitmişti direkt. Bunda da o kadar giderse devamını da dikkat ederek veririm diyorum. Zaten iki çocukla tempo yoğun olacak peşlerinde koşarken veririm kilo korkum yok o yüzdenBende 7 kilo aldım şuana kadar ama kuzenime sorsan iştahım açılırsa doğumdan sonrada almaya devam edermişimkendi hamileliklerinde çok kilo alıyor diye herkeside kendi gibi sanıyor benide sinir ediyor
Sağol canım hepimizin kolay doğumları olsunİlk normaldi elimde olsa yine normal isterdim sezeryan olcam mecburen çok korkuyorum istemsizce herkesin fikri ayrı canım inşallah gonlunden geçen senin için hayırlı olacak olan olsun
Bencede, benimde öyle arkadaşım var hiç kilo veremedi sütü olsun diye de yedikçe yedi şimdi veremiyor da. Bende kendimi tanıyorum iştahım eskisi gibi, veririz bence doğumdan sonra eşime kalsa hiç verme diyor daLohusalıkta süt yapsın diye tatlı vs fazla yiyip hamileliğinden fazla kilo alan tanıdığım var muhtemelen onu kastedmiştir ama dikkat edildiği sürece almazsın canım. Ben de 10 kilo aldım inşallah şu son 3 haftada en fazla 2 daha alırım benim ilk doğumda 7 kilo gitmişti direkt. Bunda da o kadar giderse devamını da dikkat ederek veririm diyorum. Zaten iki çocukla tempo yoğun olacak peşlerinde koşarken veririm kilo korkum yok o yüzden
Arkamdan demedigini kimse iddia edemezO yine iyi, en azından kayınvaliden sana tulumba demiyor
Ben 35. haftadayim +4 kg ile devam ediyorum. 39. haftada dogurtcaklar galiba bakalim persembe gunu belli olucakKizlar 7 8 kg alanlar ne sanslisiniz tek kilo alan benim heralde
Canim endiselenme , kontrol altinda tutmak icin yapiyorlar. bende hafta da iki kere giriyorum nst ye, cok sukur hersey normal ama tansiyondan dolayi ne olur ne olmaz diye haftaya iki devam ediyoruz.Kızlar bugün görüş günümüzdü. Son 3 muayenemde nstye giriyorum hareketlerini zayıf buluyor doktorum. Bugün nstyi 2 kere tekrarlamak istedi ikisinde de hareketleri istediğim gibi değil diyor. Kalp atışında bir sıkıntı yok. Gelişimi de ilerliyor 3 kg olmuş 36+4 üm bugün. 2 gün sonra gelip tekrar nstye girmemi istedi. Acaba endişelenmem gereken bir şey midir bu?
bir arkadasim hamilelikteki kilo hicbirsey demisti. Emzirme cok aciktiriyormus. Kendini kaybedebilirsin , gozun donebilir o aclik da demistiBende 7 kilo aldım şuana kadar ama kuzenime sorsan iştahım açılırsa doğumdan sonrada almaya devam edermişimkendi hamileliklerinde çok kilo alıyor diye herkeside kendi gibi sanıyor benide sinir ediyor
Ben bir instagram sayfasından kapı süsü ve yastık söyledim, 3 hafta sonra gönderiliyordu, aile içinde anı kalsın diye 20 tane magnet yaptırdım, o da 10 gün snra gönderiliyor. Trendyol, hepsiburada falan tarzı yerlerden falan söylersen daha erken gelebilir tabi ama biraz hızlı davranmakta fayda olabilir şu sıraBende bakıyorum ama hangisi iyi bilemedim. 150 ye de var 300 e de. Kimisi çok küçük demiş kimisi çöktü demiş kimisi çok iyi demiş. Ucuz da da pahalı da da kusur var. Dolaba baktım 50 liralıklar falan var onlardan alıp geçsem mi acaba
Bana bişey diyen olmadı. Ne kadın doğu doktorum ne sağlık ocağı. Yarın arayayım bakalım ulaşabilirsem bi sorayım.
Neler yapıyor canımbi doğsalar da sabahları oyunlar oynasak
Canım,karışmak gibi olmasın ama izleme o programları, ben evdeyim artık arada denk geliyorum hep bağırış çığlık. Diyorum ben bu,kadar etkileniyorsam o sesleri duyan bebeğim kimbilir nasıl etkileniyordur. Artık dış sesleri duyuyorlar çünkü. Yarın öbür gün annem kayınvalidem de sırayla gelecek, son günler yalnız kalmayayım diye. İzleyecekler, kırılmasınlar diye ses de çıkaramam misafire ayıp olur diye korkuyorum hassaslar çünkü. Doğumdan sonra istemediğimi laf arasında söyledim ama tv yi açmayacağım dedim. Ses etmediler ona
Ya ben doğru düzgün hazırlık yapmadım ne kapı süsü var ne başka bişry
Ayağa kalktığımda kasıklara alta doğru baskı yapıyor artık. Ben öyle anladım.
Ben sağda hissediyorum ama 2 3 kez falan değil çok oluyor. Ritmik olduğu için hıçkırık olduğunu tahmin ediyorum
Ben bişey hazırlamadım ya, tül alayım bari, bir an önce kapı süsü ile yastık sipariş edeyim. Lohusa tacı falan da karar veremedim bi türlü.
6 aya kadar olanları yıkadım, sonrakilerden 9 aylık olanlardan filan bikaç tane makine dolsun renkleri az diye attım makineye. Diğerlerine dokunmadım. Hem yıka hem ütüle zor geldi. Acilleri yıkadım, bir kısmını ütüledim hepsi bitmedi daha
Bir de kegeli yapın diyorlar duydun mu hiç
Bana da atar mısın canım
Doktorların dediklerine takılma canım, artı eksi oluyor hep. Bana geçen hafta devlette küçük dediler bugün gittim doktoruma önden gidiyor dedi.
Benimki de verme diyor da ben zayıfta değilim pek. Sen zayıf olduğun için mi öyle söylüyor?Bencede, benimde öyle arkadaşım var hiç kilo veremedi sütü olsun diye de yedikçe yedi şimdi veremiyor da. Bende kendimi tanıyorum iştahım eskisi gibi, veririz bence doğumdan sonra eşime kalsa hiç verme diyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?