2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Teşekkür ederim kuzum hayırlısıyla iyiyiz .
Sırt ağrısıyla yola devam bu kutsal yolun sonu hayırlısıyla mutluluk gözyaşlarımız olur inşAllah
Kız nerelerdesin? Dedim Happy de doğurdu kesin İyi olmanıza sevindim. Bebiş nasıl, gelişimi nasıl gidiyor?

Biraz once durduk yere midem bulandi ve ne yedi isem cikardim Ilk 3 ayda dahi midem bulanmiyordu. Benim gibi olan var mi?

Ben normal dogum surecime 2 hafta kala falan hurma yemege baslayacagim bir de raspberry tea avrupadaki kadinlarda cok yaygin dogum oncesi haftalarda icilmesi.
Ananas, hurma , adaçayı, böğürtlen yaprağı çayı önerdi bana Doğum koçu bir gün iki dilim ananas yiyorsam ertesi gün 7 tane hurma yiyeceğim

Bana hem doula hem doktor 35 ten sonra magnezyumu bırak dedi tekrar bir sorayım haftaya
Ama mantıklı geldi zaten son zamanları kemikleri sertleşmiştir artık
Biraz once durduk yere midem bulandi ve ne yedi isem cikardim Ilk 3 ayda dahi midem bulanmiyordu. Benim gibi olan var mi?
Miğde bulantısı ben de de oluyo canım son zaman zaten bulantı da olur ishal de kabızlık da sırt bel agrısı da

Kız nerelerdesin? Dedim Happy de doğurdu kesin İyi olmanıza sevindim. Bebiş nasıl, gelişimi nasıl gidiyor?
Mutsuzluk var üstümde depresyon değilde endişe felan doktor kontrolüme daha var kuzum nst bende yok onun için stres düzeyim normal
Sen nasılsın bebek nasıl ♡

Ben de bugün 34+6yım :) Aynı şekilde sabah tek tarafa toplanmış oluyo ve zor hareket ediyo.

Kızlar iznimi yanlış yazmışım, başkan öyle söyledi ayın 26 sında 37+0 oluyorum. ayın kaçına kadar izin yazmış olmalıyım bu durumda?

Çok sevindim minnak güzel güzel gelişiyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…