Ben normal dogum surecime 2 hafta kala falan hurma yemege baslayacagim bir de raspberry tea avrupadaki kadinlarda cok yaygin dogum oncesi haftalarda icilmesi.
Hay Allah ya uzuldum 1 ay uzun bir sure Cocuga yarasin diye ozellikle kahvaltilarima cok dikkat etmeye calisiyorum, ama bu fenaydi. Umarim surmez boyle.
Mutsuzluk var üstümde depresyon değilde endişe felan doktor kontrolüme daha var kuzum nst bende yok onun için stres düzeyim normal
Sen nasılsın bebek nasıl ♡
Günaydın kızlar sabahları karnım sertleşerek uyanıyorum ve gün içinde daha sık yaşamaya başladım bu kasılmaları. Benim tontik erken gelecek galiba öyle hissediyorum bugün tam 35+0 olduk 1 hafta daha sabretsin minik kuşum sonra gelebilir
Hay Allah ya uzuldum 1 ay uzun bir sure Cocuga yarasin diye ozellikle kahvaltilarima cok dikkat etmeye calisiyorum, ama bu fenaydi. Umarim surmez boyle.
az once perinatolog randevumdan ciktim. Daha sonra Nst ve tansiyoncu uzmanla randevularim vardi.
Hersey normal seyrinde cok sukurbebegimin suyu ve kan akisi normal Nefes alma pratikleri yapiyor , cok guzeldi
Bir tane doktorum 37. hafta diye yazmis dogumumu dosyaya ama digeri 38. haftaya kadr zorlicam dedi. Tam 31 ekime geliyor 38. haftam