AAyni durumdayım geceler şimdiden uykusuz geçiyor sanırım bunlar gelecek günlerin fragmanıUykusuz bir günden merhaba kızlar.
Su içmeye diye bir uyandım daha da uyuyamıyorum başımın ağrımasından korkuyorum. Sola yatsam midem rahatsız ediyor sırt üstü veya sağa döndüğümde ufaklık durmuyor itiyor beni resmen mahvoldum
Yalancı sancı dediğimiz olayı azaltmak için magnezyum desteği gerekli ama artık rahimin kendini hazırlaması için bu kasılmalar doğuma yardımcı o yüzden birakiliyo 36 da öneririz 35 demişler oda olurCanım bende bıraktım ağırlarım arttı. Neden bırakmak gerekir acaba ya
Günaydın canim bende bugün 35+0 oldum bende çok fazla kasiliyorum 2 hafta dayansın sonra gelsin diyorum kasılmalar gelince de çok endişeleniyorum sonra geçiyor şükür kiGünaydın kızlar sabahları karnım sertleşerek uyanıyorum ve gün içinde daha sık yaşamaya başladım bu kasılmaları. Benim tontik erken gelecek galiba öyle hissediyorum bugün tam 35+0 olduk 1 hafta daha sabretsin minik kuşum sonra gelebilir
Evet benim de belden yukarısında bir şey yok her şey aşağıda toplandıBazen hurafe gibi geliyo ama herkes kız bebek kalcalari dolgunlastirir dedibelimle dizim arası dolgunlasti üstümde hiç bişey yok hatta kaburgalarim sayiliyo
Yorulunca oluyo sanki. Gecenki muayenemde demistim dra alttan muayene yapalim.acikliga bakalim o zmn dedi. Hic yoktu. Ama bu sefer daha uzun surduDün bana da oldu ama çok kısa süreli
Bir yandan hemen gelsin istiyorum bir yandan gelişimini tamamlasin öyle gelsin istiyorumGünaydın canim bende bugün 35+0 oldum bende çok fazla kasiliyorum 2 hafta dayansın sonra gelsin diyorum kasılmalar gelince de çok endişeleniyorum sonra geçiyor şükür ki
Ben hala meme çevresinde kaldım eşim bile daha hakim bu konuyabüyük large al diyor
Weewell e bakıyorum ben de bu aralar. Bazı eski modellerde çekim gücü, bağlantı gücü kötü gibi yorumlar vardı. Siz sorun yaşadınız mı bu konuda?ben WeewellWMV815 Dijital Bebek Kamerası aldım canım. gece görüşü filan çok güzel denedik evde:)
Merhaba, kapı süsünü yaptırdığım yer yollamıştı bende bir tane daha lokal bir nalburdan aldım.Merhaba görseldeki askılığı nerden aldınız ben bulamıyorum da
Benim doktor eski usul tatlım takıntılı olan ben bu duruma takmıyorumBu hormonlar sağ olsun. Çok normal hepimizde var aynı durum. Niye sende nst yok? Degisikmis.Benim ruh halim çalkantılı haftada bir söyle bir iyice ağlayıp rahatlıyorum Çok duygusalım. Fiziksel rahatsızlıklar ruhsal olarak da zorluyor tabi. Bu hafta bebişi gördüm her şey yolunda şükürler olsun
Yarin hayırlısıyla göreceğim tatlım.Gelmiş iki çözümüm çiçeği. Nasılsın? Bebiş nasıl?
Güveniyorsan sorun yok. Artık son günlerimiz yaşadıkların çok normal. Dinlen bol bol. Enerjiye ihtiyacımız olacak doğumdan sonra. Bebişi kucağına alınca geçecek hepsi inşallah. Hadi bakalım yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah.Benim doktor eski usul tatlım takıntılı olan ben bu duruma takmıyorumnedense sonsuz bir güvenim var keşke başta gitseydim.Bu haftadan sonra benimkide haftada 1 mi bakar bilmiyorum benim hala 2 haftada 1di onada takılmıyorum üstelik erken bile doğurabilirim bunlar stres yapmıyor Sadece bu hormonlar bir değişik sanırım vitaminlerim yeterli gelmiyor kan değerim iyi çıktı fakat kendimi halsiz yorgun hissediyorum yemek yiyesim bile gelmiyor
Sevindim kuzum maşAllah
Bizimde görüş günümüz yarın
Benim olmuyordu bugün acı biber turşusu yedim üstüne hemen su içmeyince 1 saat içinde geçti katı yiyecek yediğimizde sıvılarla tüketincede oluyor sindiremiyorUmarımbebek büyüdükçe midemde kafayı yedi, mide yanmasıda çok oluyor. Son aylar diye dişimi sıkıyorum valla.
ADIN GIBI BENIM UMUDUM DOKTORUMGüveniyorsan sorun yok. Artık son günlerimiz yaşadıkların çok normal. Dinlen bol bol. Enerjiye ihtiyacımız olacak doğumdan sonra. Bebişi kucağına alınca geçecek hepsi inşallah. Hadi bakalım yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Bence de hurafe, çünkü oğlan anası olucam ve aynı bölgem şişti direktBazen hurafe gibi geliyo ama herkes kız bebek kalcalari dolgunlastirir dedibelimle dizim arası dolgunlasti üstümde hiç bişey yok hatta kaburgalarim sayiliyo
Pilates hocası da kızlar bu kadar harekete basenleriniz genisliyorsa yedikleriniz bir gözden geçirin dedi.Bence de hurafe, çünkü oğlan anası olucam ve aynı bölgem şişti direkt
Valla ben de kendimce dikkat ediyorum. Hatta tatlı ve beyaz unlu şeyleri gebelik şekeri korkumdan çook sınırlı tüketiyorum. Ama ben de 11 kilo almışım. Doktorum son muayeneyede bana biraz memnuniyetsiz baktı kilomdan dolayı ahahahaPilates hocası da kızlar bu kadar harekete basenleriniz genisliyorsa yedikleriniz bir gözden geçirin dedi.Biraz fazla karbonhidrat alıyorum sanirim
Benim çok takıntım yok ama kayınvalidem takıntılı bu konuda, yıkamış ütülemiş bir takım onu götüreceğim.Günaydın Hanımlarbir şey soracağım hastaneye kendi yatağınız için nevresim götürecek misiniz acaba
Kesinlikle katılıyorum hamilelikte iştahim olmasa kilo aldım ama. asıl doğumdan sonra bir iştah oluyor evlerden ırakBen 35. haftadayim +4 kg ile devam ediyorum. 39. haftada dogurtcaklar galiba bakalim persembe gunu belli olucak
Canim endiselenme , kontrol altinda tutmak icin yapiyorlar. bende hafta da iki kere giriyorum nst ye, cok sukur hersey normal ama tansiyondan dolayi ne olur ne olmaz diye haftaya iki devam ediyoruz.
bir arkadasim hamilelikteki kilo hicbirsey demisti. Emzirme cok aciktiriyormus. Kendini kaybedebilirsin , gozun donebilir o aclik da demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?