2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
AAyni durumdayım geceler şimdiden uykusuz geçiyor sanırım bunlar gelecek günlerin fragmanı

Canım bende bıraktım ağırlarım arttı. Neden bırakmak gerekir acaba ya
Yalancı sancı dediğimiz olayı azaltmak için magnezyum desteği gerekli ama artık rahimin kendini hazırlaması için bu kasılmalar doğuma yardımcı o yüzden birakiliyo 36 da öneririz 35 demişler oda olur

Günaydın canim bende bugün 35+0 oldum bende çok fazla kasiliyorum 2 hafta dayansın sonra gelsin diyorum kasılmalar gelince de çok endişeleniyorum sonra geçiyor şükür ki

Günaydın canim bende bugün 35+0 oldum bende çok fazla kasiliyorum 2 hafta dayansın sonra gelsin diyorum kasılmalar gelince de çok endişeleniyorum sonra geçiyor şükür ki
Bir yandan hemen gelsin istiyorum bir yandan gelişimini tamamlasin öyle gelsin istiyorum kavuşalim sağ salim

Benim doktor eski usul tatlım takıntılı olan ben bu duruma takmıyorum nedense sonsuz bir güvenim var keşke başta gitseydim.Bu haftadan sonra benimkide haftada 1 mi bakar bilmiyorum benim hala 2 haftada 1di onada takılmıyorum üstelik erken bile doğurabilirim bunlar stres yapmıyor Sadece bu hormonlar bir değişik sanırım vitaminlerim yeterli gelmiyor kan değerim iyi çıktı fakat kendimi halsiz yorgun hissediyorum yemek yiyesim bile gelmiyor

Sevindim kuzum maşAllah
Bizimde görüş günümüz yarın

Gelmiş iki çözümüm çiçeği. Nasılsın? Bebiş nasıl?
Yarin hayırlısıyla göreceğim tatlım.
Hormonlar dışında hersey yolunda .
Belki haftaya dogururum ben
Senin nasıl gidiyor
Kilosuna bakacak aksi bir durum yoksa 2 haftayı bulur doğum
Anormal bir durum varsa heran doğabilir ondan ötürü sakinim nedense doğum anındamı patlarım orasi mechul

Güveniyorsan sorun yok. Artık son günlerimiz yaşadıkların çok normal. Dinlen bol bol. Enerjiye ihtiyacımız olacak doğumdan sonra. Bebişi kucağına alınca geçecek hepsi inşallah. Hadi bakalım yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Umarım bebek büyüdükçe midemde kafayı yedi, mide yanmasıda çok oluyor. Son aylar diye dişimi sıkıyorum valla.
Benim olmuyordu bugün acı biber turşusu yedim üstüne hemen su içmeyince 1 saat içinde geçti katı yiyecek yediğimizde sıvılarla tüketincede oluyor sindiremiyor

ADIN GIBI BENIM UMUDUM DOKTORUM
Beni doguttugu için emin ellerde hissediyorum

Bazen hurafe gibi geliyo ama herkes kız bebek kalcalari dolgunlastirir dedi belimle dizim arası dolgunlasti üstümde hiç bişey yok hatta kaburgalarim sayiliyo
Bence de hurafe, çünkü oğlan anası olucam ve aynı bölgem şişti direkt

Pilates hocası da kızlar bu kadar harekete basenleriniz genisliyorsa yedikleriniz bir gözden geçirin dedi. Biraz fazla karbonhidrat alıyorum sanirim
Valla ben de kendimce dikkat ediyorum. Hatta tatlı ve beyaz unlu şeyleri gebelik şekeri korkumdan çook sınırlı tüketiyorum. Ama ben de 11 kilo almışım. Doktorum son muayeneyede bana biraz memnuniyetsiz baktı kilomdan dolayı ahahaha

Bir yerde bir açığımız var muhtemelen ama nerde

Kesinlikle katılıyorum hamilelikte iştahim olmasa kilo aldım ama. asıl doğumdan sonra bir iştah oluyor evlerden ırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…