2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aynn bende artık canımı kurtarayimda derdindeyim şimdiden yapsam mı yapmasam mi düşünüyorum
Kapi süsü takı yastığı magnet cikolota yaptırdım.hepdi hazır ama bizim hastaneye kimse gelmez zaten eve gelen olur oyuzden evde hem biraz topaelanmis olurum dedim.

Tülü toz tuttuğu, balonu da patlama riskinden istemiyorlar, canlı çiçek zaten hastane içine dahi alınmıyor yasak. Yani süsten püsten elimizde kalanlar bunlar
Ben şöyle bir şey ile sabitlicem kapıya, kapı süsünü. Firma bunu göndermiş bende bir tane daha alıp yedekledim yeterli geliyor demek ki.

Eklentiler

• 16655653775762336208508757801451.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 75
  • 16655654582575069994003674500104.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 72
Pişik kremi ne aldınız?

Hem içerik hem fiyat olarak "Baby Me Organik Pişik Kremi" tercih ettim. İnşallah kaka olayı için zaten tuvalet iletişimi düşünüyorum (becerebilirsem) O yüzden kreme ihtiyacımız olmaz gibi fazla pozitif bir enerji yolluyorum evrene memnun kalmazsam denenecek listemi de hazırladım (bee'o, incia, ecowell)

Biraz once durduk yere midem bulandi ve ne yedi isem cikardim Ilk 3 ayda dahi midem bulanmiyordu. Benim gibi olan var mi?

Geçen hafta yaşadım özellikle 2 gün yediğim hiçbir şey midemde kalmadı. Son dönemde vücut direnci düşüyormuş; soğuk suyu tamamen yasakladı doktorum. Üşüttüğümü de düşünmüyorum aslında ama ekstra dikkat etmek gerekiyor

Cok gecmis olsun. Zaten hamile kaldigim andan bu yana 4.5 kilo almisim. Cocuga yarasin diye iyi beslenmeye calisiyorum, o da midemde durmazsa yandim vallahi. Bende usuttugumu dusunmuyorum.

Biraz once durduk yere midem bulandi ve ne yedi isem cikardim Ilk 3 ayda dahi midem bulanmiyordu. Benim gibi olan var mi?
Akşamları oluyor banada bazen ben ilk 4 ay sabah akşam kusmustum sonra sadece sabah olmaya başladı geçti şimdilerde ara ara akşamları geceleri oluyor ilk önce boğazımı yakan asit sonra miğde bulanip kusuyorum normal dedi doktorum sık olmuyor en azından.

cok gecmis olsun. hic hos bir his degil.

Mutsuzluk var üstümde depresyon değilde endişe felan doktor kontrolüme daha var kuzum nst bende yok onun için stres düzeyim normal
Sen nasılsın bebek nasıl ♡
Bu hormonlar sağ olsun. Çok normal hepimizde var aynı durum. Niye sende nst yok? Degisikmis. Benim ruh halim çalkantılı haftada bir söyle bir iyice ağlayıp rahatlıyorum Çok duygusalım. Fiziksel rahatsızlıklar ruhsal olarak da zorluyor tabi. Bu hafta bebişi gördüm her şey yolunda şükürler olsun

Merhaba görseldeki askılığı nerden aldınız ben bulamıyorum da

Kızlar merhaba sağlık odağından bilgilerle geldim son izlemim yapıldı, kan verdim, bilgilendirme yaptı ebe hemşire.

Bebeklerden iki kere topuk kani alınıyormuş biri hastanede ilk 48 saatte sma taraması içinmis, birini de sağlık odağı alıyormuş tsh vs degerlerine bakmak için, doğumdan hemen sonra nüfusa gidip kimlik no alin belgeleri bize getirin kaydını açıp topuk kani icin gün verelim bebişi bol bol doyur getir çocuk ac olursa kan almakta zorlanıyoruz dedi.

İlk zamanlar sık sık emzirme önerdi gerekirse memende uyusun sarılık için çok önemli öyle saatli falan değil her fırsatta emzir sonra saatli sisteme geçersin dedi

Göğüs için de lansinoh ve garmasan önerdi şimdiden başla ama çok uyarıcı şekilde değil üstten hafif sür çok ovalama doğumu tetikler göğüs uyarilinca dedi, tabi ben tahin yağı surcem diyemedim krem alıp almama konusunda kararsizim hala çocugun tenine değecek çamaşırın deterjanini utusunu bile düşünüyoruz ağzına kremli meme verme fikri tuhaf geliyor, belki de o göğüs yarası acısını bilmediğim içindir, tabi inşallah gerek kalmaz diyelim yanlış emzirme şeklinden dolayı yara oluyormuş zaten inşallah doğrusunu yapabiliriz.

Bende bilgiler bu şekilde belki faydali olur sizlere de

Hayırlısı olsun canım bı engel yoksa yaparsın nir yapamayasin

Bilgiler icin tesekkurler gercektende kremli kremli memeyi cocugun agzina vermek cok kotu. Zaten ilk zamanlar full emzirme uzerine odaklanacagimiz icin memenin devamli kremli durmasi imkansiz gibi bisey. Ben allaha sukur ilkinde de tahin yagi kullandim bunda da iki gune bir hafif hafif yagliyorum uclarini. Dogunca da yara olursa artik napalim evladimiz icin kan kusup kizilcik serbeti ictik diyecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…