2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ara ara leğen kemigime baskı oluyor haftaya kontrolüm var sorayım doktora. Hayalim 6-7 cm acilmayla doğumhaneye girmek o yüzden sancım başlarsa bile hemen hastaneye gitmeyi düşünmüyorum
Benim ilk doğumda suyum gelmişti. Duş al, evi kontrol et, sancının artmasını bekle derken 6 santimle gitmiştim hastaneye muayeneleri bile zar zor halletmişlerdi. Hastaneye vardıktan 4 saat sonra da oğlum doğdu. İkinciler daha hızlı olur diyorlar o yüzden bu sefer fazla risk almadan giderim sanırım ben. Yine de sancıların 5 dakikada bir iken gitmek en mantıklı olanı ben varana kadar benimki 3 dakikaya düşmüştü

Gecen doğum koçum eğitim verirken sancıların arttığında ben sana gelicem burda ilk sancıları atlatıp beraber hastaneye geçeriz dedi. Hatta kayıt işlemlerinde istenen bilgileri de kağıda tek tek yazdırdı orda uğraşmamak için bakalım kahramanımızı neler bekliyor

Ben hala meme çevresinde kaldım eşim bile daha hakim bu konuya büyük large al diyor

Kizlar bisey sorcam. Vajina bolgesine alttan igne batiyo gibi agri giriyo. Neden olabilir fikri olan var mi. Dra gitmek gerekir mi acaba
Elektrik carpmasi gibi olurmus, bebek asagi donup baski yaptikca. Yotube'da Dr Kaan Kocatepe'nin soru cevap videolarini dinlerken 2 kere duymustum bu soruyu. Hoca normal demisti artik son haftalardayiz ya :)

Kızlar bu arada normal doğum isteyenler magnezyumu 35.haftadan itibaren bırakabilir ben bıraktim biraz da ondan fazla hissediyorum sanırım kasılmaları
Canım bende bıraktım ağırlarım arttı. Neden bırakmak gerekir acaba ya

Kızlar bu arada normal doğum isteyenler magnezyumu 35.haftadan itibaren bırakabilir ben bıraktim biraz da ondan fazla hissediyorum sanırım kasılmaları
Ben de normal dogum istiyorum ama hala içiyorum yarın tam 38 haftalık oluyorum bi gün içmesem ayaklarım cekiyo damarlarım

Sekiz-dokuz adet kuru inciri yarım litre klorsuz suda en fazla on dakika haşlayınız. İkiye böldüğünüz suyu sabah-akşam olmak üzere günde iki kere tüketiniz
Teşekkür ederim ederim deneyeceğim
Bestlak damlayı sigorta ödüyor mu? Şimdiden sağlık ocağına yazdırsak?
hayır doğal bi damla bu ilaç değil o yüzden devlet ödemiyor

Ben normal dogum surecime 2 hafta kala falan hurma yemege baslayacagim bir de raspberry tea avrupadaki kadinlarda cok yaygin dogum oncesi haftalarda icilmesi.

Reactions: 11K
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…