Benim ilk doğumda suyum gelmişti. Duş al, evi kontrol et, sancının artmasını bekle derken 6 santimle gitmiştim hastaneye muayeneleri bile zar zor halletmişlerdi. Hastaneye vardıktan 4 saat sonra da oğlum doğdu. İkinciler daha hızlı olur diyorlar o yüzden bu sefer fazla risk almadan giderim sanırım ben. Yine de sancıların 5 dakikada bir iken gitmek en mantıklı olanı ben varana kadar benimki 3 dakikaya düşmüştüAra ara leğen kemigime baskı oluyorhaftaya kontrolüm var sorayım doktora. Hayalim 6-7 cm acilmayla doğumhaneye girmek o yüzden sancım başlarsa bile hemen hastaneye gitmeyi düşünmüyorum
Hmm, öğrenmiş oldum teşekkür ederimCanım o yazılan bısey değil kendin alacaksın ya eczaneden ya netten ben de aldım 100 ml 2 şişe valla kullananlar hep memnun kalmış
Gecen doğum koçum eğitim verirken sancıların arttığında ben sana gelicem burda ilk sancıları atlatıp beraber hastaneye geçeriz dedi. Hatta kayıt işlemlerinde istenen bilgileri de kağıda tek tek yazdırdı orda uğraşmamak için bakalım kahramanımızı neler bekliyorBenim ilk doğumda suyum gelmişti. Duş al, evi kontrol et, sancının artmasını bekle derken 6 santimle gitmiştim hastaneye muayeneleri bile zar zor halletmişlerdi. Hastaneye vardıktan 4 saat sonra da oğlum doğdu. İkinciler daha hızlı olur diyorlar o yüzden bu sefer fazla risk almadan giderim sanırım ben. Yine de sancıların 5 dakikada bir iken gitmek en mantıklı olanı ben varana kadar benimki 3 dakikaya düşmüştü
benim de gecen hafta ki kan sonucum da mg dusuk cikti diye mg a basla dedilerKızlar bu arada normal doğum isteyenler magnezyumu 35.haftadan itibaren bırakabilir ben bıraktim biraz da ondan fazla hissediyorum sanırım kasılmaları
Ben hala meme çevresinde kaldım eşim bile daha hakim bu konuyaGümüş kapaklar çok ağır olmuyor canım, bende aldım ikisi birlikte bile çok hafif.
Bende aldım, bu markayı bilmiyorum ama fiyatı çok uygunmuş. 250 ye mi ne almıştım ben bşkaç ay önce. Galiba silvernurse gibi bişeydi adı. Bu arada hayırdır terki diyar nereden çıkti hem seni salan gönderen varmmı bi sor bakalım
Nst istenir mi bilmiyorım bende haftaya gideceğim ama ben bikaç kez çektirdim bile niye nts ye almıyorlar ki sizi? Şehir hastanesinde de özelde de hepsinde istediler.
30 derece hassas program var canım benim makinada, onda yıkadım.
Benim de kafam karışıyor bu konuda. İlk başlarda sürekli kontrol ederiz gerekirse yaparız belki ilk on gün falan
Ben 3 tane aldım biri ufak geldi iade edeceğim, bi tanede lcw den sipariş verdim indirimde, bakalım gelince deneyeceğim. Bütün kış giyeceğiz hatta seneyede lazım. Bikaç tane almak şart, herşey zamlanıyor. Bir tane atlet aldım 3 tane falan da ondna alıırm diyorum.
Bakayim canim cok tesekkurler :)English homeda halılarda indirim vardı canım bir bak istersen
Hamile bir kadina boyle seyler soylemek hadsizlikten ote kotuluk. Sanki mubarek hepsi Nobel odulune aday bilim adamlari dogurmuslar gibi.Öyle ama milletin ağzı durmuyor canım yok bebek gelişmemiş. Yok karnın minik bilmem ne
Elektrik carpmasi gibi olurmus, bebek asagi donup baski yaptikca. Yotube'da Dr Kaan Kocatepe'nin soru cevap videolarini dinlerken 2 kere duymustum bu soruyu. Hoca normal demisti artik son haftalardayiz ya :)Kizlar bisey sorcam. Vajina bolgesine alttan igne batiyo gibi agri giriyo. Neden olabilir fikri olan var mi. Dra gitmek gerekir mi acaba
Canım bende bıraktım ağırlarım arttı. Neden bırakmak gerekir acaba yaKızlar bu arada normal doğum isteyenler magnezyumu 35.haftadan itibaren bırakabilir ben bıraktim biraz da ondan fazla hissediyorum sanırım kasılmaları
Hadi ya bana doktorum 35 te bırak dedibenim de gecen hafta ki kan sonucum da mg dusuk cikti diye mg a basla dediler
Magnezyum kas kasılmalarını engelliyor ya doğum kasılmalarını engellemesin diye bırakılıyorCanım bende bıraktım ağırlarım arttı. Neden bırakmak gerekir acaba ya
Ben de normal dogum istiyorum ama hala içiyorum yarın tam 38 haftalık oluyorum bi gün içmesem ayaklarım cekiyo damarlarımKızlar bu arada normal doğum isteyenler magnezyumu 35.haftadan itibaren bırakabilir ben bıraktim biraz da ondan fazla hissediyorum sanırım kasılmaları
Teşekkür ederim ederim deneyeceğimSekiz-dokuz adet kuru inciri yarım litre klorsuz suda en fazla on dakika haşlayınız. İkiye böldüğünüz suyu sabah-akşam olmak üzere günde iki kere tüketiniz
hayır doğal bi damla bu ilaç değil o yüzden devlet ödemiyorBestlak damlayı sigorta ödüyor mu? Şimdiden sağlık ocağına yazdırsak?
Doktoruna sordun mu canım baska bişey önerir belkiBen de normal dogum istiyorum ama hala içiyorum yarın tam 38 haftalık oluyorum bi gün içmesem ayaklarım cekiyo damarlarım
Bırak falan demedi canım yürüyüş ilişki ve çömel kalk yap normal alaturka tuvalet kullan dedi klozet yerineDoktoruna sordun mu canım baska bişey önerir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?